|
|
|
Kto wie gdzie mozna tanio ubezpieczyc samochód (oc).Syn ma krótko prawko w styczniu minął rok.To jest jego pierwsze auto.Szukam coś taniego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Idź do CUK, tam ładna pani powinna coś ciekawego dobrać, ja poszedłem i jestem bardzo zadowolony ( i tak stanowczo za późno tam się udałem bo powinieniem już kilka lat wcześniej ). Dostałem takie zniżki jakbym był kierowcą z bardzo długim stażem. Jak masz prawo jazdy to możesz go wziąć jako współwłaściciela czy jak to się nazywa i będzie korzystał z Twoich zniżek. Przykładowo ja nie miałem zbytnio takiej możliwości to początkowo płaciłem ponad 1 tys. samego OC
http://cuk.p(...)owa_wola |
|
|
|
|
Ubezpieczam przez Mbank założyłem specjalnie bezpłatne konto pojemność
1600 ccm 273 zł/rok(pełna zniżka 60%) w CUK trzy lata temu wyszło drożej nie wiem jak teraz.W Mbanku można rozbić ubezpieczenie na raty kwartalne lub miesięczne i wtedy jest około 3 zł/miesięcznie doliczane do raty.Obsługa rat nie wychodzi drogo i można z tego skorzystać. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Syn ma krótko prawko w styczniu minął rok.To jest jego pierwsze auto.Szukam coś taniego Jest parę możliwości niedrogiego ubezpieczenia młodocianego kierowcy. Resztę wysłałam na P.W. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Dla młodych do 30stki polecam https://www.youcandrive.pl
Bax |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dla młodych do 30stki polecam https://www.youcandrive.pl You Can Drive nie sprawdza się, przy pierwszej polisie i krótkim okresie posiadania prawa jazdy. Składka wyjdzie kosmiczna. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Weź syna na współwłaściciela to będą mu leciały Twoje zniżki. Dwa lata temu była w inter risk promocja jeżeli młody współwłaściciel wraz z właścicielem ubezpieczyli auto to po roku trwania umowy współwłaściciel dostawał 60% zniżki pomimo młodego wieku i wszystkich zwyżek. Ja obecnie mam w libertydirect, tam wyszło najtaniej.
|
|
|
|
|
Liberty nie polecam. Zaczynałem od 0 i z początku wyszło mi najtaniej, z roku na rok nawet po negocjacjach telefonicznych zaczynało być coraz gorzej, a w zeszłym roku gdzie indziej ubezpieczyłem 100zł taniej niż u nich.
|
|
|
|
|
Na ulicy Staszica w budynku tzw. "DOM DZIECKA" tu za pomnikiem Kwiatkowskiego na samym końcu od strony sklepu "Delikatesy" jest mała ubezpieczalnia. Ubezpieczaja tam w różnych firmach ja polecam osobiscie firme MTU są niskie opłaty roczne a co do drugiej sprawy kobieta kiedyś we mnie wjechała i tez miała w MTU nie robili żadnych problemów z wypłaceniem mi odszkodowania za rozbite auto także z MTU jest korzyść dla dwóch stron dla Pani że tanie ubezpieczenie a dla drugiej osoby że nie będzie sie prosiła czy chodziła po sądach żeby dali pieniązki na uszkodzone auto jesli by był wypadek z Pani winy co tego nie zycze.
|
|
|
|
|
CYTAT Liberty nie polecam. Zaczynałem od 0 i z początku wyszło mi najtaniej, z roku na rok nawet po negocjacjach telefonicznych zaczynało być coraz gorzej, a w zeszłym roku gdzie indziej ubezpieczyłem 100zł taniej niż u nich. Może wyszła mi tam najtaniej bo podpisałem pierwszą umowę, zobaczymy jak mi się skończy co wtedy zaproponują |
|
|
|
|
Dzieki skorzystam
|
|
|
|
|
tez polecam m bank,najtaniej mi wyszło,ewentualnie mozna zadzwonic na
rankomat pl i zobaczyć gdzie wyjdzie najtaniej |
|
|
|
|
CYTAT tez polecam m bank,najtaniej mi wyszło,ewentualnie mozna zadzwonic na rankomat pl i zobaczyć gdzie wyjdzie najtaniej a czy do ubezpieczenia w mbanku (rozumiem że to w banku) trzeba mieć u nich jakieś konta..//?? |
|
|
|
|
Idź do brokera i znajdzie Ci najtańsza oferte jaka istnieje. Zwykle obsługują większość TU. Opcja druga - zrób współwłaściciela i tyle. Po 3 latach wiem, że są już maksymalne zniżki w niektorych towarzystwach, więc kolejne auto będzie już z pełnym opustem.
|
|