Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Byc moze ktos z Was wie, gdzie znajde chirurga badz onkologa, ktory wytnie mi tluszczaka, ktory przeszkadza mi w codziennym zyciu. Interesuje mnie namiar i cena mniej wiecej. Czy jest to bolesny zabieg ? Lekarz, ktory to bedzie robil moze uzyc rozpuzczalnych nici do zszycia skory ? Nie musi byc koniecznie w Stalowej. Podobno byl kiedys jeden dobry, ale niestety opuscil swiat wraz z zona. Moze ktos zna innego nie drogiego specjaliste od takich rzeczy ?? Pozdrawiam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
W przychodni na ul.Staszica przyjmuje p.Karbarz.Wycinał mi p mojej córce znamiona z bardzo dobrym skutkiem,bez boleśnie i prawie nie ma śladu.
|
|
|
|
|
też polecam Pana Karbarza
|
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Rakowski w przychodni u Goli, na nfz ze skierowaniem, jaki czas oczekiwania aktualnie nie wiem.
|
|
|
|
|
Też polecam Rakowskiego. Prywatnie przyjmuje w Nisku. Ew. dane kontaktowe mogę podać na priv (choć wizyta 100 zł).
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 29 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Rakowski - dobry specjalista, miły człowiek . Że dużo za wizytę bierze? Człowiek wie, za co płaci- warto zapłacić nawet stówę za wizytę.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Wlasnie chodzi mi prywatna usluga. Nie jestem ubezpieczony. A czy zrobi taki zabieg w ciagu jednej wizyty ? Niestety mam malo czasu a musze usunac brzydka "kulke". Mozna o namiary do tego specjalisty w Nisku ??
Pozdrawiam i dzieki serdeczne Wesolego Alleluja !! Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Fakt, Rakowski bardzo dobry specjalista-świetny fachowiec. A Karbarza nazywają rzeźnikiem...poczytaj wcześniejsze posty na temat onkologów w stw. jego nie polecam. Żadna wiedza, zwykły laik na niektóre tematy z zakresu nowotworów wie więcej niż on. Pomógł zejść z tego świata mojej babci,jego decyzja przyczyniła się do pogorszenia stanu pacjenta. Nie polecam, wręcz odradzam!
|
|
|
|
|
CYTAT Wlasnie chodzi mi prywatna usluga. Nie jestem ubezpieczony. A czy zrobi taki zabieg w ciagu jednej wizyty ? Niestety mam malo czasu a musze usunac brzydka "kulke". Mozna o namiary do tego specjalisty w Nisku ?? Pozdrawiam i dzieki serdeczne Wesolego Alleluja !! virus, więcej informacji przesłałam Ci na priv. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Podeślijcie mi dane do lekarza w nisku
|
|
|
|
|
Rakowski przyjmuje tez w Stalowej Woli w nowej prywatnej przychodni Medycyna w Ogrodach na ul Narutowicza 3a. We wtorki po poludniu (tel. do przychodni 15 816 53 39.
|
|
|
|
|
Chodzi mi o prywatną wizytę u Rakowskiego. Gdzie on dokładnie przyjmuje i jak się tam zarejestrować. Za wszelkie informację dziękuję.
|
|
|
|
|
Rakowski przyjmuje prywatnie w swoim gabinecie przy ulicy Polnej w Nisku (nie pamiętam numeru domu, ale łatwo trafić). Wystarczy zadzwonić i umówić się na wizytę.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
jakieś namiary można prosić? Moze być na pw.
|
|
|
|
|
tadam - masz wysłaną wiadomość na pw
|
|
|
|
|
Czy mozna prosic o wiecej informacji na priv ( cena wizyty czas oczekiwania, nr telefonu) Z gory dziękuję
|
|
|
|
|
kARBARZ BEZ GADANIA BEZCZELNY DRZE SIE NA PACJANTÓW NIC DODAC NIC UJAC
|
|
|
|
|
A SARZYNSKI TO TAKI AK SARZYNSKA (-ZONKA
KIEDYS ON BYL DO RAY PRZYOZ NA POCZATKU A TERAZ PEWNIE JAK ONA LANS NA CALEGO..... |
|
|
|
|
CYTAT Czy mozna prosic o wiecej informacji na priv ( cena wizyty czas oczekiwania, nr telefonu) Z gory dziękuję Wysłałam wiadomość na priv. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
No nie wiem... słyszałem historie o ludziach którzy poszli na prosty zabieg chirurgiczny, albo na kanałowe leczenie zęba, i umarli na sepsę (zakażenie krwi).
|
|