|
|
|
czy ktos z was był w gabinecie modelowania ciała,Perfect Contour na Poniatowskiego? tak ladnie zachecaja w reklamie.
Kriopoliza, Modente i Oxybrazja piszcie jakie ceny,bo pieknie brzmi tylko czy to na stalowowolskie zarobki? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Naprawdę masz problem zadzwonić albo się przejść tam i zapytać jakie mają ceny? Ja Ci mam tu napisać? Jasne, daj mi chwile w poniedziałek tam pojadę, spiszę sobie ceny na karteczce i popołudniu Ci je tu przepiszę. Interesują Cie dokładnie te zabiegi czy wypisałaś je tu tylko w formie darmowej reklamy? Aż chyba się szarpnę i coś sobie wymodeluję, może dupę, prześlę fotkę to sama ocenisz czy robią dobrze czy jak na stalową słabo. Ps. napisz ile zarabiasz to będę mógł Ci napisać czy biorą dużo czy mało.
|
|
|
|
|
Ale po co jechać? Ceny są podane na stronie http://perfect-contour.pl/cennik/
Sami oceńcie, czy na stalowowolskie zarobki Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT Ale po co jechać? Ceny są podane na stronie http://perfect-contour.pl/cennik/ Sami oceńcie, czy na stalowowolskie zarobki Dziekuje za namiary na stronke,a interesuja mnie szczególnie opinie kogos kto tam był i skorzystał,bo jak kazda reklama brzmi pieknie CYTAT Naprawdę masz problem zadzwonić albo się przejść tam i zapytać jakie mają ceny? Ja Ci mam tu napisać? Jasne, daj mi chwile w poniedziałek tam pojadę, spiszę sobie ceny na karteczce i popołudniu Ci je tu przepiszę. Interesują Cie dokładnie te zabiegi czy wypisałaś je tu tylko w formie darmowej reklamy? Aż chyba się szarpnę i coś sobie wymodeluję, może dupę, prześlę fotkę to sama ocenisz czy robią dobrze czy jak na stalową słabo. Ps. napisz ile zarabiasz to będę mógł Ci napisać czy biorą dużo czy mało. dzieki nie wysilaj sie,zawsze jestes zlosliwy we wpisach wiec ten mnie nie dziwi. Moderowano przez: panna_pina Używaj opcji edytu, nie dubluj swoich postów. +20
|
|
|
|
|
CYTAT dzieki nie wysilaj sie,zawsze jestes zlosliwy we wpisach wiec ten mnie nie dziwi. Dlaczego uważasz, że jestem złośliwy? Człowiek chce pomóc, a Ty od razu przypisujesz mi złe intencje. To tak jakbym ja na podstawie Twojego posta stwierdził, że wcale nie jesteś sierotą, która nie potrafi użyć telefonu, by zadzwonić i zapytać o ceny usług, albo nie jest w stanie poradzić sobie z wpisaniem w googlu "Perfect Contour Stalowa Wola cennik", a jesteś przebiegłym typem, który wymyślił cwany sposób na popularyzację firmy. Ja akurat nie jestem przeciwny promocji na forum, więc nie mam powodu być złośliwym Cieszę się, że ktoś zdobył dla Ciebie cenne informacje. Życzę owocnego modelowania, pozdrawiam. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT dzieki nie wysilaj sie,zawsze jestes zlosliwy we wpisach wiec ten mnie nie dziwi. Dlaczego uważasz, że jestem złośliwy? Człowiek chce pomóc, a Ty od razu przypisujesz mi złe intencje. To tak jakbym ja na podstawie Twojego posta stwierdził, że wcale nie jesteś sierotą, która nie potrafi użyć telefonu, by zadzwonić i zapytać o ceny usług, albo nie jest w stanie poradzić sobie z wpisaniem w googlu "Perfect Contour Stalowa Wola cennik", a jesteś przebiegłym typem, który wymyślił cwany sposób na popularyzację firmy. Ja akurat nie jestem przeciwny promocji na forum, więc nie mam powodu być złośliwym Cieszę się, że ktoś zdobył dla Ciebie cenne informacje. Życzę owocnego modelowania, pozdrawiam. Wczoraj znalazlam artykuł o tej firmie,jest sobota wiec chcialam zasiegnac opini ludzi bo dla mnie opinia kogos kto skorzystal jest najbardziej wiarygodna,a nie opisy na stronce czy info przez telefon.Tak jak np.na Allegro czy kupisz cos jak zobaczysz ze ktos ma setki negatywów? napewno poszukasz innego sprzedawcy. Nie jestem przebiegłym typem- wlascicielem ani pracownikiem jak sugerujesz,dzieki ze robisz ze mnie matola ktory nie potrafi wpisac w google -dzieki ! i nadal uwazasz ze nie jestes zlosliwy? |
|
|
|
|
CYTAT i nadal uwazasz ze nie jestes zlosliwy? No dobra. Trochę jestem. Ty jednak nie pytałaś o opinie klientów. Zapytałaś stricte o ceny, a ja nie wierzę, że pani przez telefon podałaby Ci fałszywe ceny, żeby Cię oszukać Więcej wiary w ludzi! |
|
|
|
|
"pani przez telefon podałaby Ci fałszywe ceny, żeby Cię oszukać"
Tak Szopenie!!! uwazam ze pani by mnie oszukała,a na zadane pytanie "czy ktos tam był" oczekiwalam odpowiedzi ze ktos napisze mi tylko dwa słowa- TAK BYŁAM -zastanow sie i rozwin wyobraznie,logiczne ze chodzi mi o opinie,ceny juz znam chodzi mi o opinie i koncze z toba ta bezsensowna dyskusje. |
|
|
|
|
Dyskusja faktycznie bezsensowna, ale się toczy
To ja Ci wytłumaczę, o co zapytałaś. Zapytałaś "czy ktoś tam był i może Ci podać ceny". Wycinając nazwę firmy i listę usług, jakie wymieniłaś, Twoje słowa brzmią jak poniżej: CYTAT czy ktos z was był w gabinecie modelowania ciała (...) piszcie jakie ceny,bo pieknie brzmi tylko czy to na stalowowolskie zarobki? Nie, nie pytasz tu nikogo o opinię, więc przestań się ciskać. I naprawdę jesteś przekonana, że przez telefon kobita by Ci powiedziała za Oxybrazję 40 zł, a po przyjściu na miejsce stwierdziłaby, że kłamała, bo naprawdę kosztuje to 160zł? No weź.... musiały Cię w życiu dziwne rzeczy spotykać I skończmy tę bezsensowną dyskusję raz na zawsze! Pozdro. |
|
|
|
|
CYTAT Dyskusja faktycznie bezsensowna, ale się toczy To ja Ci wytłumaczę, o co zapytałaś. Zapytałaś "czy ktoś tam był i może Ci podać ceny". Wycinając nazwę firmy i listę usług, jakie wymieniłaś, Twoje słowa brzmią jak poniżej: CYTAT czy ktos z was był w gabinecie modelowania ciała (...) piszcie jakie ceny,bo pieknie brzmi tylko czy to na stalowowolskie zarobki? Nie, nie pytasz tu nikogo o opinię, więc przestań się ciskać. I naprawdę jesteś przekonana, że przez telefon kobita by Ci powiedziała za Oxybrazję 40 zł, a po przyjściu na miejsce stwierdziłaby, że kłamała, bo naprawdę kosztuje to 160zł? No weź.... musiały Cię w życiu dziwne rzeczy spotykać I skończmy tę bezsensowną dyskusję raz na zawsze! Pozdro. ZALOSNY FACIO !!!czytanie ze zrozumieniem to I klasa podstawowki masz racje koniec na zawsze masz racje |
|
|
|
|
Szopen przy....ś się z nudów, daj dziewczynie spokój, zajmij się czymś, nie odpowiadaj na każdy temat na forum, idź pobiegaj, poćwicz, wiosna idzie. Żałosny jesteś w udowadnianiu komuś co miał na myśli pisząc post, jesteś Bogiem ?
|
|
|
|
|
CYTAT Szopen przy....ś się z nudów, daj dziewczynie spokój, zajmij się czymś, nie odpowiadaj na każdy temat na forum, idź pobiegaj, poćwicz, wiosna idzie. Żałosny jesteś w udowadnianiu komuś co miał na myśli pisząc post, jesteś Bogiem ? Widzisz, nie jestem Bogiem, wiec nie wiem co kto miał na myśli, ale widzę, co kto napisał. To autorka udowadnia co miała na myśli i jak wynika nie udało jej się tego przekazać w poście. Wiec ten zarzut w stosunku do mnie nietrafiony uważam I jeszcze teraz ktoś, kto ma problem z przelaniem myśli na papier zarzuca mi brak zrozumienia tekstu. Oczywiście, że można nie zrozumieć tego co się czyta, jeżeli jest to napisane w sposób niezrozumiały. Co do odpowiadania w każdym poście hmmm... rzuć choć łaskawie okiem na listę ostatnio poruszanych tematów i policz mi proszę jak bardzo w każdym z nich jestem aktywny pozdrawiam edit: i faktycznie skończmy tę dysputę, już tak całkiem, ze wszystkimi, na zawsze |
|
|
|
|
to jest właśnie problem tego forum. Chcąć uzyskać jakąś informację narażamy się na frustratów którzy dopi...ają się do każdego zdania, analizują , rozkłądają na czynniki pierwsze itd., tylko po to żeby komuś dokopać.
Zasada jest prosta - nie chcesz odpowiadać na pytanie na forum, nie trać czasu, idź zrób coś pożytecznego. |
|
|
|
|
CYTAT to jest właśnie problem tego forum. Chcąć uzyskać jakąś informację narażamy się na frustratów którzy dopi...ają się do każdego zdania, analizują , rozkłądają na czynniki pierwsze itd., tylko po to żeby komuś dokopać. Zasada jest prosta - nie chcesz odpowiadać na pytanie na forum, nie trać czasu, idź zrób coś pożytecznego. no dokladnie!!!! tak uczepi sie chu.... wie czego i caly dzien produkuje sie darmo nie ma nic do powiedzenia na temat i w ogole i na kazdym forum tak pie..... ot tak dla pisania bo sie nudzi w niedziele. |
|
|
|
|
Oj tam, oj tam. Nerwowa się zrobiłaś i wulgarna W sumie tak pierd... razem ze mną ch... wie o czym całą niedzielę Pozdro
|
|
|
|
|
Mamy 21wiek dobę internetu po to firmy maja strony z cenami usług aby klient usiadł poczytal przeanalizował i w razie pytań zadzwonił. Wiec raczej dzwoniąc so firmy pytając się o usługę takiej pani jest obowiązkiem poinformowac prawidłowo klienta.
A Szopen dobrze zareagował bo większość ludzi zamiast pierw poszukać w mecie bądź np w wyszukiwarce na forum np czy po raz 1589 nie zakłada kolejnego tematu na temat fryzjera, grabaza czy księdza po raz kolejny zakłada ten sam temat. W twoim wypadku wystarczylo SPR ceny na ich stronie a później zapytać się czy ktoś korzystal i jakie ma opinie. |
|
|
|
|
A ja dzięki temu tematowi dowiedziałam się, że coś takiego jest w STW i się wybieram, a potem zdam relację , a co
|
|
|
|
|
CYTAT Mamy 21wiek dobę internetu po to firmy maja strony z cenami usług aby klient usiadł poczytal przeanalizował i w razie pytań zadzwonił. Wiec raczej dzwoniąc so firmy pytając się o usługę takiej pani jest obowiązkiem poinformowac prawidłowo klienta. A Szopen dobrze zareagował bo większość ludzi zamiast pierw poszukać w mecie bądź np w wyszukiwarce na forum np czy po raz 1589 nie zakłada kolejnego tematu na temat fryzjera, grabaza czy księdza po raz kolejny zakłada ten sam temat. W twoim wypadku wystarczylo SPR ceny na ich stronie a później zapytać się czy ktoś korzystal i jakie ma opinie. No nastepny MUNDROL sie odezwal,nie produkuj sie juz mam juz INFO NA PRIV mam cennik znam co i jak-dziekuje bardzo ze poinformowales mnie ze mamy XXI wiek (tak sie pisze),sa zyczliwi ludzie konkretni ktorzy pisza na temat a nie powielaja pierdoły innego pierdoły DZIEKUJE JUZ WSZYSTKO WIEM KONIEC TEMATU !!! |
|
|
|
|
CYTAT A ja dzięki temu tematowi dowiedziałam się, że coś takiego jest w STW i się wybieram, a potem zdam relację , a co ja tez |
|
|
|
|
ew62cia. Najpierw polecam poczytac na temat zasad pisowni dat a pozniej oceniac no chyba ze jestes matematyczka lub humanistka ktora na wykladach na ten temat spala.
Proponuje poczytac http://sjp.pwn.pl/poradnia/szukaj/cyfry%20rzymskie;2.html http://www.historycy.org/bez_grafik/index.php/t1931.html |
|
|
|
|
Jeju, aż nóź w kieszeni się otwiera.Musiałam założyć konto bo ciśnienie mi się podniosło. Osoba która tu wprowadziła mega chaos chyba chce zostać królem w posiadaniu największej ilości postów - na onet.pl sobie pisz komentarze -oni są mistrzami a zarazem znawcami wszystkiego- nadajesz się
Odpowiadając na pytanie miałam oxyb robione na skórze twarzy, ale ostatnio dopiero-tylko raz . Mam skórę trądzikową lubiącą się zaróżawiać i na prawdę skóra była najwilżona a zarazem uspokojona. Myślę, że regularne wizyty pozwolą mi całkowicie pokonać problem. A moim pierwszym zabiegiem była krolipoliza. Zaczęłam od największego- tak myśle problemu kobiet- czyli brzuch Efekt zadowalający. W miejscu gddzie miałam robione schudłam kilka cm ( szczerze najbardziej widać po dziurkach w pasku od spodni bo naocznie aż takiej róznicy nie widziałam) i jak się mierzyłam również różnica. Ale no cóż, polecam się wybrać. Wtedy najlepiej będzie każdemu szczerze ocenić. Ja najpierw czytałam o tych zabiegach czy są bezpieczne itd. i jakie są efekty. Na miejscu pani powiedziała rónież wszystko co chciałam wiedzieć i git. Z resztą w STW wybrać się na takie zabiegi to już oszczędność - nie trzeba szukać w większych miastach tylko jest na miejscu... POzdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Jeju, aż nóź w kieszeni się otwiera.Musiałam założyć konto bo ciśnienie mi się podniosło. Osoba która tu wprowadziła mega chaos chyba chce zostać królem w posiadaniu największej ilości postów - na onet.pl sobie pisz komentarze -oni są mistrzami a zarazem znawcami wszystkiego- nadajesz się Odpowiadając na pytanie miałam oxyb robione na skórze twarzy, ale ostatnio dopiero-tylko raz . Mam skórę trądzikową lubiącą się zaróżawiać i na prawdę skóra była najwilżona a zarazem uspokojona. Myślę, że regularne wizyty pozwolą mi całkowicie pokonać problem. A moim pierwszym zabiegiem była krolipoliza. Zaczęłam od największego- tak myśle problemu kobiet- czyli brzuch Efekt zadowalający. W miejscu gddzie miałam robione schudłam kilka cm ( szczerze najbardziej widać po dziurkach w pasku od spodni bo naocznie aż takiej róznicy nie widziałam) i jak się mierzyłam również różnica. Ale no cóż, polecam się wybrać. Wtedy najlepiej będzie każdemu szczerze ocenić. Ja najpierw czytałam o tych zabiegach czy są bezpieczne itd. i jakie są efekty. Na miejscu pani powiedziała rónież wszystko co chciałam wiedzieć i git. Z resztą w STW wybrać się na takie zabiegi to już oszczędność - nie trzeba szukać w większych miastach tylko jest na miejscu... POzdrawiam dzieki za odpowiedz nareszcie jakieś konkrety |
|
|
|
|
CYTAT to jest właśnie problem tego forum. Chcąć uzyskać jakąś informację narażamy się na frustratów którzy dopi...ają się do każdego zdania, analizują , rozkłądają na czynniki pierwsze itd., tylko po to żeby komuś dokopać. Zasada jest prosta - nie chcesz odpowiadać na pytanie na forum, nie trać czasu, idź zrób coś pożytecznego. I tak jest przy 99% tematów. PS. Sorki że nie na temat, ale musiałam |
|
|
|
|
Do Globe_Are: zanim zaczniesz odsyłać koleżankę do słownika sam sprawdź pisownię słowa GRABARZ.
Tak dla przypomnienia: http://sjp.p(...)arz.html Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli... |
|
|
|
|
CYTAT Do Globe_Are: zanim zaczniesz odsyłać koleżankę do słownika sam sprawdź pisownię słowa GRABARZ. Tak dla przypomnienia: http://sjp.p(...)arz.html Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli... Odeslalem kolezanke poniewaz twierdzila ze popelnilem blad w pisowni gdzoe de facto nie miala racji. Coz faktycznie w tym konkretnym poscie duzo zeobilem literowek ale to urok pisania z telefonu. Co nie zmienia faktu iz mialem racje po co pytac o ceny ktore sa podane na oficjalnej stronie. |
|