|
|
|
Witam
Orjetujęcie się gdzie można niedrogo wynająć remize lub świetlicę niedaleko Stalowej Woli na której można zrobić małe wesele? NON SERVIAM |
|
|
|
|
NON SERVIAM |
|
|
|
|
ja trohe siem orjentujem - OSP Charzewice
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
zuBer a turbia ?
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
OSP Kłyzow
|
|
|
|
|
Jeszcze się nie rozglądałem.
Narazie mam pomysł i zapytałem na forum co by nie błądzić po okolicach Nie orientuję się ktoś czy na takich remizach już są stoły i ławki/krzesła czy trzeba sobie załatwić? NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Wiem, ze w Turbii jest co roku sylwester a wiec pewnie jakies rzeczy tam sa ... podobnie w Charzewicach.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Jest jeszcze GOK w Zaleszanach. Można wypożyczyć stoły, krzesła, naczynia, na sali jest klimatyzacja i mały taras. Organizowałam tam chrzciny. Ogólnie jest ok, w kuchni co prawda przydałby się remont, ale nie jest źle. I w Raclawicach za kościołem mozna też wynająć.
|
|
|
|
|
Moje wesele odbywało się w Turbii, właśnie w remizie.
Wynajęcie sali w tym krzesła, stoły i meeeega fajna scena na podeście;) Sala jest na stałe ozdobiona, mam na myśli sufit. Bardzo ładnie się to wszystko prezentuje. Oczywiście można pofantazjować i jeszcze bardziej ozdobić ale później trzeba to usunąć tak aby w momencie zdania kluczy sala powróciła do poprzedniego stanu Poszperam w zapiskach i postaram się znaleźć numer telefonu osoby, która jest odpowiedzialna za wynajem. |
|