|
|
|
Planuję zorganizowanie rocznicy ślubu dla rodziców.Jaki lokal w Stalowej Woli lub bliskiej okolicy polecacie?Gdzie miła atmosfera i przede wszystkim dobre jedzonko?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lasowianka - tanio i jedzenie domowe, wystrój elegancki.
Marcato - Wystroj elegancji, jedzenie wyszukane i ceny srednie. Karczma Biesiada - wystroj a'la góralski... srednie jedzenie ceny wysokie (duzy parking w poblizu) Restauracja Art Cafe w Muzeum - ceny sa przystepne, jedzenie smaczne i elegancki wystroj sali. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Wstrzymaj sie jeszcze chwilke, za nie dlugo otwieraja McDonald..
A tak na powaznie to u mnie tego typu lekkie spotkania rodzinne zawsze robimy pod jesionami (za rondem w strone zarzecza) |
|
|
|
|
Galicja w Ulanowie Cena zależna od tego co sobie w menu zamówisz, jedzenie bardzo dobre a obsługa super.
|
|
|
|
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
Ja polecam Krucze Gniazdo w Przyszowie - zaraz przy skrzyżowaniu. Ładny, nowy budynek .Jedzenie bardzo smaczne i TANIO.
|
|
|
|
|
Ja organizowałam chrzciny w Domu nad rozlewiskiem w Racławicach. Pierwszorzędne miejsce na takie imprezy. Właściciel dopilnował całej organizacji i wszystko było fantastycznie przygotowane. Lokal jest na uboczu także był spokój i cisza i dzieciaki miały się gdzie bawić. Pyszne jedzenie i miła obsługa. Do tego ceny mają przyzwoite. Polecam
|
|
|
|
|
A ja polecić mogę:
Dwór Ordynata - średnie jedzenie, umiarkowane ceny Retro (Pysznica) - pyszne jedzenie, umiarkowane ceny Galicja - dobre jedzenie, dość drogo Metalowiec - wg mnie najlepsze jedzenie, a obiady są mega, szczególnie krem chrzanowy - pyszne jedzenie, dość tanio |
|