|
|
|
witam poproszę o namiary na Waszym zdaniem dobrych i sprawdzonych ginekologów zarówno na NFZ jak i prywatne wizyty ( godz przyjęc cennik jesli prywatnie i adres gdzie przyjmują na NFZ czy prywatnie ) każda odpowiedz mile widziana
Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Parę dni temu Zymruz dostał nagrodę w Rzeszowie więc może to znaczy, że jest dobry...
|
|
|
|
|
aha no może może,,, a coś wiecej o tym Panu?? jakieś namiary??
|
|
|
|
CYTAT Parę dni temu Zymruz dostał nagrodę w Rzeszowie więc może to znaczy, że jest dobry... Jak już to Zymróz Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
No fakt, Zymróz, przepraszam za błąd
Tu masz namiar na prywatny: http://www.znany(...)owa-wola tu na narodowy fundusz zdychania lek. Zenon Zymróz, specjalista ginekolog, przyjmuje w Pradni Ginekologiczno Położniczej w SP ZOZ w Stalowej Woli przy ul. Kwiatkowskiego 2 |
|
|
|
|
narodowy fundusz zdychania ... heh ... szkoda że to takie prawdziwe :( ... dzięki za odp
|
|
|
|
Z.Zymróza polecam bardzo, prowadził moje ciąże i jestem bardzo zadowolona. Chodziłam do niego do Ambulatorium przy hucie. Prywatnie przyjmuje na ul.Wojska Polskiego 3 w pierwszej klatce chyba w czwartki po południu.
|
|
|
|
|
a ja mam takie pytanie: który z nich zna się na chorobach, róznych zaburzeniach, nie związanych z ciążą?? PROSZĘ O PODPOWIEDZ
|
|
|
|
|
Polski w Nisku bardzo dobry jest
|
|
|
|
|
Zymroz jest dobrym lekarzem ale USG nie robi mnie wysłał na USG do Zajączkowskiego i juz przy tym drugim pozostałam. Dobry lekarz i dba o swoje pacjentki i nieważne czy prywatnie czy na NFZ.
Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość. |
|
|
|
|
dziękuję za odp a ten Zajączkowski gdzie przyjmuje??
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Za pocztą głowną koło drewnianego kościółka jest taki budynek i tam, popiełuszki 18
|
|
|
|
|
Prywatnie szw pod 501 707 844 z tylu za główną poczta jest przychodnia jego gabinet od recepcji idąc w lewo pod koniec korytarza będzie po prawej stronie.
Natomiast na NFZ przyjmuje we wtorki od 10-12 w przychodni ginekologiczne w szpitalu. Czyli od rejestracji w przychodni idziesz w lewo i na końcu korytarza ostatnie drzwi po lewej i tam rejestrujesz się ewentualnie zakladasz kartę jeśli z poradni jeszcze nie korzystałas. Nr do przychodni 15 843 32 95 Kto nie był buntownikiem za młodu ten będzie świnią na starość. |
|
|
|
|
dziękuję ślicznie Dagmara
|