|
|
|
A znacie jakiegoś lekarza który bierze mniej za usg? Np 100zl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moja żona ostatnio była u lekarza. Zeman bierze 100 zł za USG, 80 zł za wizytę i chyba 40 zl za cytologię.
Ja się tam nie znam ale kiedyś mówiła że woli Zemana zamiast Adamczyka. Adamczyka jak coś nie dopytasz to ci nie powie sam od siebie, a tak naprawdę nie każdy wie o co zapytać. Zeman wiem że mówi wszystko i wszystko dokładnie tłumaczy. Tyle wiem od żony |
|
|
|
|
Adamczyk prowadził dwie ciąże mojej żony. Oceniam go jako fachowca i sympatycznego człowieka.
|
|
|
|
|
CYTAT Moja żona ostatnio była u lekarza. Zeman bierze 100 zł za USG, 80 zł za wizytę i chyba 40 zl za cytologię. Ja się tam nie znam ale kiedyś mówiła że woli Zemana zamiast Adamczyka. Adamczyka jak coś nie dopytasz to ci nie powie sam od siebie, a tak naprawdę nie każdy wie o co zapytać. Zeman wiem że mówi wszystko i wszystko dokładnie tłumaczy. Tyle wiem od żony A orientuje się Pan w jakie dni Zeman przyjmuje prywatnie? |
|
|
|
|
chyba wtorki i czwartki aczkolwiek wiem że i w inne dni w zależności od zapotrzebowania
polecam tym bardziej że żona wcześniej była w kogoś innego a do niego poszla potwierdzić opinię lub ją skreślić :( wyszło na to że wszystko jest w porządku i nie ma powodów do obaw Nie wiem jak u innych lekarzy ale czekałem na nią prawie 2 godziny z czego 35 minut siedziała w gabinecie |
|
|
|
|
A czy przyjmuje w swoim prywatnym domu czy na gorze w przychodni na ul. Krzywej?
|
|
|
|
|
Zeman ma gabinet Osiedle Ogrody. Na ul.narutowicza skrecasz w lewo i na prosto w budynku.
Wspanialy specjalista! Bardzo dobry czlowiek! |
|
|
|
|
Ja tego lekarza nie polecam. Przez to, co przez niego przeszłam, uważam go za bardzo niekompetentnego i radzę na niego uważać, może jest dobry do ciąż, które przebiegają prawidłowo i dla zdrowych kobiet. W dodatku pan Adamczyk nie publikuje na znanylekarz.pl wszystkich negatywnych komentarzy
|
|
|
|
|
Też nie polecam. Nie będę się rozpisywała na forum publicznym, bo Stalowa to małe miasto.
|
|
|
|
|
CYTAT Też nie polecam. Nie będę się rozpisywała na forum publicznym, bo Stalowa to małe miasto. Dlaczego? Jeżeli napiszesz prawdę, to przecież tylko pomożesz innym |
|