|
|
|
witam czy ktoś też miał problem z otwarciem pit 37 na edeklaracje,zawsze aktualizuję program i wtyczki i wszystko działało bez zarzutu a w tym roku pokazuje mi informację dokument został zmieniony skontaktuj się z autorem aby uzyskac oryginalną wersję program pobierałam ze strony urzędu skarbowego jeśli ktoś miał podobny problem i udało się go rozwiązać to bardzo proszę o podpowiedź jak z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja również miałam problem. Co ściągnęłam program to na Picie pisało 2013 r. a potem gdy próbowałam odinstalować program to mi się komputer zawiesił i nie mogłam go wyłączyć przez kilka dni. W końcu zrobiłam w wersji papierowej i zaniosłam do US
|
|
|
|
|
Zainstaluj najnowszy Adobe Reader i wtedy uruchom e-deklaracje.
|
|
|
|
|
zainstalowałam i nic potem za radą internauty zmieniłam na starszy i też nic,zmieniłam mozille na gorszą wersję i nic nie pomogło
|
|
|
|
|
Zadzwoń na infolinię MF, pomogą rozwiązać problem. Kontakt na stronie:
http://www.finan(...)klaracje Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
a czy program e-deklaracje jest aktualny?
|
|
|
|
|
lebron - co za pytanie?
Co roku wychodzi aktualizacja, jak masz taki sprzed 4 lat to możesz mieć problem z aktualnością, jak zainstalujesz najnowsze e-deklaracje to będzie aktualny. |
|
|
|
|
Zciągnęłam aktualizacje i wszystko gra i buczy
|
|
|
|
|
w programie edeklaracje otwierasz zakładkę 2015, tam znajdują sie formularze aktualne w 2015 roku a nie formularze za 2015 rok
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
to wiem poza tym nie ma zakładki za 2016 kiedy klikam 2014 otwiera mi wszystkie a w 2015 żadnego
|
|