|
|
|
Witam. Widziałem w południe informacje o kursie motywacyjnym w Stalowej Woli czy ktoś może wie co się stało z tym ogłoszeniem bo nie widzę go albo mam pomrocznośc z góry dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikt z Was nie widział tego ogłoszenia???Możę ktoś z moderatorów mi pomoże i da znać czy ogłoszenie zostało usunięte ???
|
|
|
|
|
Chodzi co o creative in life?Jeśli tak:
http://stalo(...)&id=2031 |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie wierzę w takie kursy. Służą one wyłudzaniu pieniędzy.
Myślę, że Sam możesz zmienić swoje życie. Postaw na regularność pewnych działań/zachowań. Na początek wstawaj codzinnie o tej samej (wczesnej porze). Uśmiechaj się do ludzi, odnajdź w sobie chęć pomocy innym (z życzliwości). Odzywaj się do ludzi z uśmiechem. Znajdź w sobie ciepło dla dzieci, zwierząt, mijanych osób. Możesz pisać (wszędzie, również tutaj, na forum), ale pisz rzeczy radosne. Bądź radosny, a dasz wszystkiemu radę. Na forum znajedziesz wiele sympatycznych osób. Naucz się odsiewać ziarno od plew (bo niesympatyczych jest jeszcze więcej - oni karmią się czyimś nieszczęściem, potknięciem itd.). Bądź dla tych sympatycznych. Oddaj krew (jako honorowy dawca). Idź na strzelnicę, postrzelaj (ok, jest zimno i nie jest to najlepsza rada, ale żeby oddać dobry strzał, trzeba się i skupić i wyciszyć). Czasami napij się wódki ze znajomymi (tylko nie przesadzaj w ilości i częstości). Zaakceptuj siebie - z brzuszkiem, łysiną, kulawego, z zezem i krzywymi zębami - taki jesteś i... już. Dużo pracy żeby to zmienić, ale da się (ok, ja wciąż z nadwagą ;-) ) A! i pamiętaj o swojej rodzinie. Najczęściej odalamy sie od nich i to sprawia, że zaczynamy tracić wiarę w siebie (tak, dla mamy zawsze będziemy the best). Piszę poważnie. Trzymaj się! Musisz! |
|