|
|
|
Jak to możliwe, że kadra zarządzająca miastem w Stalowej Woli jest bardzo oczytana i nie mogła bez drobnych potknięć ukończyć edukacji szkolej. Radny Stanisław Sobieraj powtarzał klase 7 szkoły podstawowej, natowiast vice prezes Pecu Sagatowski Radosław klase szkoły średniej bdowlanej.Czy w naszym mieście nie ma lepszych kadr i zostały nam tylko takie omnibsy. Czy wszyscy członkowie sekty pisowskiej muszą mieć coś na sumieniu, czas na zmiany w Stalowej Woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takich właśnie kolegów ma Nadbereżny.Ciekawe czy to co piszą o maturze Piaseckiego to prawda?Jeśli tak to następny koleś naszego prezydenta,który już zapomniał jak Nadbereżny zarzucił mu ustawienie przetargu na zakup kompaktora.
|
|
|
|
|
Darku, ale to o niczym nie świadczy. Powiem więcej, właśnie takie osoby nadają się na przywódców, bo nie płyną z prądem. Prawda jest taka, że polska szkoła nie uczy NICZEGO, co jest potrzebne w pracy później. Musisz sam nabyć praktyki zawodowe. A repetowanie opisywanych mogło wynikać z ich młodzieńczego buntu i np. wagarowania. No i co z tego ma wynikać? Nic. Nie byli posłusznymi kujonami, tylko stawali w kontrze do systemu i mieli problemy. Takich ludzi Polska dziś potrzebuje również w skali kraju. Ludzi, którzy przestaną płynąć z prądem.
|
|
|
|
|
Mariusz Piasecki kolega Lucjusza Nadbereżnego pare lat temu zdawał mature eksternistycznie w szkole podstawowej numer 4 i chwała mu za to a następnie kupił dylom na WSE bez uczęszczania do szkoły, czesne wpłacił hurtem razem z opłatą za "dyplom"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak to możliwe, że w Stalowej Woli do władzy doszła kadra bez wykształcenia i gruntownej wiedzy. Mam na myśli trzech kolegów Lucjusza Nadbereżnego: Mariusz Piasecki, Stanisław Sobieraj i Radosław Sagatowski. Radny Stanisław Sobieraj 2 lata uczęszczał do klasy 7 szkoły podstawowej numer 2, Radosław Sagatowski przedłużył sobie o rok edukacje w zespole szkół budowlanych, natomiast Mariusz Piasecki mimo już sędziwego wieku jak na ucznia nie tak dawno zdobył mature w szkole podstawowej na ulicy podleśnej. Tym trzem omnibusom już dziękujemy .
|
|
|
|
|
Darku P. o którym piszą jak o skazanym, co poniekąd może być prawdą po Twoim przegranym procesie w sądzie z Luckiem.
Założyłeś sobie kolejne konto do spamowania ? Czy jesteś tak tępy, że nie możesz dodawać tych swoich wypocin, w JEDNYM ? STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Moz z tego konta mi odpowiesz czy Ciebie zatrudniajac szef analizowal twoje poczynania w edykacji od podstawowki. W kazdej branzy jest tak ze czasem ludzie po studiach maja nad soba osoby z matura lub jedynie ze srednim niepelnym.
|
|
|
|
|
'Poniekąd' syrena szukasz kwadratowych jaj.
Duda1pisze prawdę, miało być lepiej,bez kolesiostwa a jest PiS-owskie szambo. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Tyle ze Duda, Siembida itp. Konta owej osoby od miesiaca spamuje forum tym samym. Przyjelismy to do wiadomosci i Dariuszu P. nic nie poradzimy ze Twoj kolega Lucjusz lepiej sie ustawil.
|
|
|
|
|
Oj Kolego. Znam S. Sobieraja osobiście, i takie Twoje psioczenie ze ten skonczyl podstawowke a ten ma mature i studia to jest za przeproszeniem gowno.. Ktos kto chce dzialac i dziala spolecznie nie koniecznie musi miec studia wyzsze, wlasnie o to chodzi, Taki człowiek jak on mysli o bardziej przyziemnych sprawach, sprawach mieszkancow tych ktore sa w danym momencie najpotrzebniejsze.. Jego wybrali mieszkancy, czesto ludzie bardzo wyksztalceni on w swoim portfolio nie mial podanych studiow wyzszych nie oszukal wiec nikogo on tam mial wpisane "radny dla wszystkich" dla takich jak Ty zawistnych po studiach i dla takich po gimnazjum ktorzy szukaja jakiegokolwiek celu w zyciu i swojego miejsca w tym miescie jezeli jeszcze go nie znalezli. Ciezko czasem pogodzic sie z porazka, wiem mi tez to ciezko przychodzi bo obstaje za PO ale czasem warto to przegryzc i nadzywczajniej w swiecie nie oceniac czlowieka przez pryzmat wyksztalcenia bo to nie znaczy ze jest lepszy czy gorszy Wazne co uda mu sie zrobic przez te 4 lata, te jego cztery lata. Stachu 3maj sie! Powodzenia wam zycze, wszystkim ktorzy wygrali te wybory, najwazniejsze zebyscie pamietali, za 4 lata my opozycja i mieszkancy was rozliczymy, rozliczymy ze wszystkiego a jak narazie ja młody bo dwudziesto paro letni mieszkaniec Stalowej Woli jestem pod wrażeniem władzy Miejskiej bo wkońcu czuje iskre nadziei dla mlodych ludzi chcacych tutaj zostac i dzialac spolecznie bo moze wkoncu ktos nam zaufa ale Powiat za te 4 lata będzie w rozsypce dzięki Panu Zarzecznemu i wielkiemu Panu Sołtysowi i jego Pieskowi Panu Woskowi ktoremu jak zagraja tak zatanczy i nie wazne jest dla kogo i po co ale za ile i to poczucie władzy.
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@HIV
CYTAT szkoła nie uczy NICZEGO, co jest potrzebne w pracy później. (...)Takich ludzi Polska dziś potrzebuje również w skali kraju. To, że miałeś do szkoły pod górkę i jedyne co wyniosłeś ze szkoły to podpieprzony kawałek kredy, nie upoważnia cię do uogólnień. A ludzie, którzy kończyli liceum czy też studia z wyróżnieniem, to nie tylko kujony. Nie przyszło ci do łba, że może są to osoby uzdolnione, inteligentne, ciekawe świata, którym z łatwością przychodzi przyswajanie nowej wiedzy? Które nie muszą niczego wkuwać na pamięć, bo wystarczy że raz przeczytają i zrozumieją? Tak, wiem, dla niektórych może to być trudne do pojęcia i jeszcze trudniejsze do zaakceptowania. |
|
|
|
|
Odezwał się pierwszy kujon. Co tutaj robisz na forum i tracisz czas? Do kucia
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kujon A ja nadal podtrzymuję to co napisałem wyżej. Osoby inteligentne i ciekawe świata nie potrzebują szkoły do zgłębiania swojej pasji. Polska szkoła nawet im w tym może przeszkadzać. Ale co tam kujon może wiedzieć o życiu, poza tym co go pani nauczyła. |
|
|
|
|
@HIV zapewne chciałby żeby operowała go osoba inteligentna i ciekawa świata nie potrzebująca szkoły do zgłębiania swojej pasji jaką jest medycyna a w szczególności chirurgia.
HIV czy Ty wierzysz w to co piszesz, może masz dzisiaj słaby dzień, jesteś jeszcze zmęczony po niedzieli. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Komuchy i inne lemingi, macie tak systemowo wyprane mózgi, że wasz horyzont światopoglądowy nie jest w stanie pojąć pewnych rzeczy.
Jeśli adept chirurgii terminowałby swój fach przy dobrym specjaliście, to TAK, poddałbym się operacji u niego, nawet gdyby nie ukończył systemowych studiów. Lepszy dobry specjalista w jednej dziedzinie, niż konował od wszystkiego i niczego po studiach. Czemu tak mało jest dobrych lekarzy? Przez system. Ale co ja tam, prosty chłop rzucający kamieniami w szkołę, mogę wiedzieć |
|
|
|
|
CYTAT Osoby inteligentne i ciekawe świata nie potrzebują szkoły do zgłębiania swojej pasji. Polska szkoła nawet im w tym może przeszkadzać. Ale co tam kujon może wiedzieć o życiu, poza tym co go pani nauczyła. Osoby inteligentne i cokolwiek pracowite nie mają problemów z przejściem do następnej klasy...... |
|
|
|
|
Indywidualiści, a przeważnie tacy tworzą coś nowego dla świata, nie są zbyt dostosowani do grupy, jaką jest szkoła. To może być powód, a nie brak zdolności.
|
|
|
|
|
Dajcie spokój zaglądacie do podstawówek czyżbyście zapomnieli jak było,ze mną do klasy chodziła laska co od pierwszej klasy dostawała lepsze oceny za wałówe a mi historyczka na forum klasy powiedziała że mnie nie lubi i będe repetować i skończyło się na komisie.Nigdy nie byłem wybitny ale swój rozum mam myślę że nawet wiedzę wcale nie małą,znam kumpla co skończył podstawówkę i wiedzą wcale nie jest do tyłu.
Z kumpelą chodziła do klasy córa dyrektora pasek od czwartej klasy i co w liceum aż do pierwszego półrocza dała radę. Nie oceniajcie ludzi jak ich nie znacie Ci którzy nas reprezentują i wybrała ich większość mają się wykazać,każdy ma swoje pięć minut a to jak je wykorzysta zależy od nich samych a my ocenimy ich efekty a nie oceny w szkole. sylwiatko |
|
|
|
|
CYTAT Komuchy i inne lemingi, macie tak systemowo wyprane mózgi, że wasz horyzont światopoglądowy nie jest w stanie pojąć pewnych rzeczy.
Jeśli adept chirurgii terminowałby swój fach przy dobrym specjaliście, to TAK, poddałbym się operacji u niego, nawet gdyby nie ukończył systemowych studiów. Lepszy dobry specjalista w jednej dziedzinie, niż konował od wszystkiego i niczego po studiach. Czemu tak mało jest dobrych lekarzy? Przez system. Ale co ja tam, prosty chłop rzucający kamieniami w szkołę, mogę wiedzieć Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Nie trzeba być wielkim znawcą by zauważyć że to Przytuła założył kolejne konto i zanudza ludzi.
Sam skończył uniwersytet gejowski ze specjalizacją maści do dupy, przegrał z kretesem wybory, sprawę w sądzie pracy (z marszałkowskim), siedzi i się nudzi. Może cie teraz opiekunka Butrynowa wsadzi do nowego prezesa huty. Tam będziesz robił to co najlepiej potrafisz, tylko kogo tam znajdziesz, żeby używać swojej maści do dupy? |
|
|
|
|
To już odbyła się ta sprawa w temacie dyscyplinarnego zwolnienia z pracy w Rzeszowie? Jeśli coś wiecie, to napiszcie.
|
|
|
|
|
[cytat]. Lepszy dobry specjalista w jednej dziedzinie, niż konował od wszystkiego i niczego po studiach.
przecież to o nadbereżnym. magister od wszystkiego. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
mateusz ja znam Sobieraja z innej strony.Tobie tez sie chcwalił?swoim wywrotowym zyciem za kawalerki.powiesz było,minęło ale ja nie chcę żeby w naszej radzie miejskiej siedział ktos kto telepał cała podstawówką.był i jest charakterny ale w ta społeczność wątpie.raczej szczebel do pseudokariery wiszac przy pasku Lucka.robic sie nie chce to trzeba sobie jakoś życie na starosć poukładać.dla siebie i dla dzieci.i jacy to są ludzie z konkursu którzy teraz obsadzaja funkcje w spółkach miejskich i radach nadzorczych?wracając do tematu Szlęzaka na ten sam temat ''przyganiał kocioł garnkowi''.i po co ta hipokryzja?i te masowe imprezy PiS-u za oczywiście ICH PIENIĄDZE u Madeja i pempkowe Weberka a dworek juz jest mój...tatus Lucka dostał 300 stówki w szpitalu podwyzki żeby cicho siedzieć.myslicie że ludzie o niczym nie wiedzą?aha i jeszcze jedno:na co nam te książkinie wierzę!
|
|
|
|
|
o kurcze!!! to teraz nawet kiblowanie w tej samej klasie jest wytłumaczalne? akceptowane? jeśli dotyczy osoby zajmującej stanowisko wymagające podejmowania decyzji wpływających na byt, los obywateli?
HA HA HA Ha hA.... ależ w tej Polsce się popaprało |
|
|
|
|
CYTAT mateusz ja znam Sobieraja z innej strony.Tobie tez sie chcwalił?swoim wywrotowym zyciem za kawalerki.powiesz było,minęło ale ja nie chcę żeby w naszej radzie miejskiej siedział ktos kto telepał cała podstawówką.był i jest charakterny ale w ta społeczność wątpie.raczej szczebel do pseudokariery wiszac przy pasku Lucka.robic sie nie chce to trzeba sobie jakoś życie na starosć poukładać.dla siebie i dla dzieci.i jacy to są ludzie z konkursu którzy teraz obsadzaja funkcje w spółkach miejskich i radach nadzorczych?wracając do tematu Szlęzaka na ten sam temat ''przyganiał kocioł garnkowi''.i po co ta hipokryzja?i te masowe imprezy PiS-u za oczywiście ICH PIENIĄDZE u Madeja i pempkowe Weberka a dworek juz jest mój...tatus Lucka dostał 300 stówki w szpitalu podwyzki żeby cicho siedzieć.myslicie że ludzie o niczym nie wiedzą?aha i jeszcze jedno:na co nam te książkinie wierzę! nie tatus, tylko tesc. |
|