|
|
|
Poszukuję mechanika który nie naprawia auta na czas... tylko się przykłada. Nazwał bym go fanem motoryzacji nie bojącego się wyzwań również w zakresie modyfikacji.
Polecacie jakiegoś ogarniętego człowieka? Stalowa Wola lub okolice nawet po Rzeszów |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do modyfikacji max auto garage z niska znajdziesz ich na fejsie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Witam. do napraw polecal bym warsztatw Pysznicy u Pana Kucio. Nie naprawia aut na czas tylko solidnie, wypusci auto z warsztatu dopiero kiedy naprawde jest naprawione. Sam naprawiam tam auta juz od kilku lat i zawsze bylem zadowolony i z czystym sumieniem moge ten warsztat polecic. Jesli chodzi o przerobki to nie bardzo sie orietuje, kwestia przejechac sie tam powiedziec co jest do zrobienia i sie dogadac. Adres to jest chyba ulica Wolnosci 156 ale nie jestem pewny, w razie czego moge podac nr tel. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pan Andrzej Turek Dąbrowa Rzeczycka 5 km od Stalowej.Facet robi bardzo dokładnie albo wcale.tel.784 195 771 Przy rozliczeniu przedstawia nawet faktury co kupił.
|
|
|
|
|
Pan Andrzej Turek Dąbrowa Rzeczycka 5 km od Stalowej.Facet robi bardzo dokładnie albo wcale.tel.784 195 771 Przy rozliczeniu przedstawia nawet faktury co kupił.
|
|
|
|
|
CYTAT Przy rozliczeniu przedstawia nawet faktury co kupił. Wow, a to Ci niesłychane |
|
|
|
|
Ja polecam Łukasza Tabora na sandomierskiej w Stalowej Woli. Jest drogi nie ukrywam, ale swoją robotę robi najlepiej w Stalowej, jak dla mnie.
|
|
|
|
|
CYTAT jak dla mnie. A pamiętajmy, że robota jest tym lepiej wykonana, im mniejsze są wiedza i oczekiwanie klienta |
|
|
|
|
czortunio - jeżeli masz takie odczucia to naprawiaj sobie samochód sam.
|
|
|
|
|
Tu akurat Czortunio ma racje ,
|
|
|
|
|
Jak chcecie, chyba ludzie nie są aż tak "tępi" żeby dać sobie wymienić zawieszenie gdy oddaje auto na naprawę np. silnika...
|
|