|
|
|
Jakie noze polecacie do kuchni bo stare juz sie do niczego nie nadaja nawet po ostrzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiskars Edge, bardzo wytrzymałe i ostre, a najlepsze jest to, że jedzenie do nich nie przybiera przez co są super do mycia. Jedyny minus to cena.
|
|
|
|
|
Ja nie polecam Fiskarsa szybko się tępią. Przereklamowane na maxa moim zdaniem. Dka mnie najlepsze noże pod słońcem to te firmy Chicago Cutlery, jednak nie wiem czy są do kupienia w Polsce.
|
|
|
|
|
My w domu mamy noze japonskie GLOBAL.
|
|
|
|
|
Mam komplet Gerlacha i polecam. Są bardzo wytrzymałe i co jakis czas wystarczy podostrzyć
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
polecam Kyocera, ale uwaga na podróbki !!!!
|
|
|
|
|
driver44444 nie wiem czy kryterium wyboru ma być cena czy jakość jeżeli stać Cię wydać za noże z 4-8 setek to bierz to co piszą wyżej ... Jeżeli ekonomia to bierz najtańsze za 20-50 zł każdy komplet wytrzyma Ci ze 2-3 lata... nawet przy ostrzeniu co 2-3 miesiące . Ja osobiście mam jeszcze noże które sam robiłem w HSW z 15 lat temu ... Może już nie wyglądają ale robią swoje no i właśnie taki tańszy komplet i dajemy rade
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
ja kupiłem takie coś
http://www.mango(...)o_knives tylko na allegro 3 rok nie ostrzone i dalej trza uważać na palce |
|
|
|
|
CYTAT ja kupiłem takie coś http://www.mango(...)o_knives tylko na allegro 3 rok nie ostrzone i dalej trza uważać na palce I to kosztuje tylko 25 zł (tak widnieje na allegro)??? Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT Fiskars Edge, bardzo wytrzymałe i ostre, a najlepsze jest to, że jedzenie do nich nie przybiera przez co są super do mycia. Jedyny minus to cena. a te edge nadaja sie tez do zmywarki ? czy to czarne obłazi ? |
|
|
|
|
najlepsze Fiskars EdGe- jak kazdy trzeba czasem naostrzyc i polecam kupic do nich ostrzalkę- noże super, można je myć w zmywarce
|
|
|
|
|
Japonskie najlepsze tutaj fajna stronka tania przesylka po 3 dniach noz jest w domu tylko jak wiadomo japonskie noze nie sa tanie :
http://japan(...)ies.html |
|
|
|
|
A może noże Hideo Kitaoka ?
|
|
|
|
|
Fiskars!!!Polecam