NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Praca u Witoński meble opinie,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 07:54  
Potrzebuję rzetelnych opinii o pracy u pana Witońskiego wykonującego meble na wymiar.
Zaznaczam rzetelnych , a nie od kogoś komu nie chce się pracować i na wszystko narzeka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 07:54  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 19:11  
Rzetelny to on nie jest wobec pracowników. Mój kuzyn tam pracował, miał jechać na pewien okres na saksy o czym go poinformował, na co on mu powiedział, że po powrocie nie obiecuje mu zatrudnienia. Kuzyn został ,a po miesiącu dostał wypowiedzenie i został na lodzie, a leniem nie jest i stolarz z zawodu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 19:17  
Pan Witoński to solidna firma. Jest pasjonatem tego co robi. Prawdziwy fachowiec w swojej dziedzinie, szanujący każdego klienta. Pracownicy nie narzekali na szefa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 20:16  
DObrze że załozono konto celem dodania tej rzetelnej opinigood

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Sty 2015r. 21:03  
Przynajmniej juz wiemy co pan Witonski sadzi sam o sobieumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Wrz 2015r. 11:09  
Ten pan jak mówi mój sąsiad, u którego na szczęście już pracę zakończył ma dwa ulubione powiedzenia: "Zobaczymy" i "Przecież za darmo nie robita". Najczęściej jeśli chodzi o wynagrodzenie za pracę po godzinach/podwyżkę lub kwestie urlopu. Ale pan bodajże Marcin ma za to inne zalety: fajną i dużą furę i ładną żonę. A to się chwali :-)
No i na naganiaczy zaczął wynajmować-więc jakby nie było daje pracę, no chyba, że sam się wziął za pisanie samochwalnych opinii-tak z nicka wynika. uśmiech
Dodałem opinię, bo właśnie ogłoszenie usłyszałem i mi się sąsiada opowieści przypomniały.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »