|
|
|
Prosze o polecenie neurologa który przyjmuje prywatnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podbijam temat.Od ok tyg. boli mnie codziennie głowa i czasami szumi w uszach, nie jest to migrena Bo taką miałam-inny typ bólu. Może to stres i życie w ciągłym biegu.... . Jak macie dobrego specjalistę to się podzielcie, bo ostatnio w "uwadze" oglądałam, że dziewczyna umarła, a bardzo bolała ją głowa.
|
|
|
|
|
Tu nie ma takiego jedz do Lublina albo do innego miasta.znajdziesz w internecie bez problemu.
|
|
|
|
|
Jeśli chcesz skorzystać z porady lekarzy - neurologów ze Stalowej Woli to proponuję Ci te 3 osoby: Agnieszka Janiszewska, Dorota Rębisz i Danuta Pryszcz. Wszystkie panie przyjmują prywatnie - adresy znajdziesz w necie.
Powodzenia i zdrowia dla Ciebie |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chcesz skorzystać z porady lekarzy - neurologów ze Stalowej Woli to proponuję Ci te 3 osoby: Agnieszka Janiszewska, Dorota Rębisz i Danuta Pryszcz. Wszystkie panie przyjmują prywatnie - adresy znajdziesz w necie. Sorki że dopytuję ale nie znam takiej pani neurolog jak wymieniona przez Ciebie " Dorota Rębisz"?!Gdzie ona przyjmuje prywatnie?! Czy gdzieś przyjmuje na NFZ ?!
Powodzenia i zdrowia dla Ciebie |
|
|
|
|
Pomyliłem imiona - nie Dorota a Anna Rębisz. Jest z-ą ordynatora neurologii w Stalowej a ordynatorem jest Janiszewska - obie przyjmują w przychodni przyszpitalnej i prywatnie. Danuta Pryszcz to były ordynator neurologii w Stalowej oraz Tarnobrzegu - od kilku miesięcy na emeryturze - przyjmuje w Vita- Medzie na Poniatowskiego
|
|
|
|
|
Ja bylam kiedys u lubelskiego neurichirurga zbadal tu postukal tam popukal ale nie pomogl za wiele jak byl bol tak jest a o janiszewskiej cos mówił. Dzieki wielkie za odp
|
|
|
|
|
czyli obojetnie ktora z tych Pan? chodzi mi o mocne bole glowy by znaleźć źródło...
|
|
|
|
|
Tak - i jedna i druga godne polecenia.
|
|
|
|
|
poproszę o kontakt do Anny Rębisz - neurologa. Chodzi mi o wizytę prywatną. Telefon 15 844-33-69 nie odpowiada.
|
|
|
|
|
Gdyby był ktoś tak miły i podał namiar na Danutę Pryszcz gdzie i kiedy przyjmuje przybliżony koszt wizyty no i w miarę możliwości nr telefonu byłbym wdzięczny
|
|
|
|
|
dla chorych bardziej proponuję ziarek,-wszystko przechodzi po pierwszej wizycie,-sprawdzone!innymi słowy- cudotwórca.
|
|
|
|
|
tel. do pielęgniarek (15) 8449538, 602667397
|
|
|
|
|
Coś ucięło mój wpis - Pani przyjmuje w Vita-Medzie na Poniatowskiego - - pierwszy to telefon do rejestracji, drugi- bezpośredni do Pani: 602667397
|
|
|
|
|
Witam czy ktos mi odpowie ile kosztuje wizyta w tym vita medzie? Od jakiegos czasu mam swidrujacy bol z boku glowy Nie wytrzymam nerwowo pol roku w kolejce na nfz wiec postanowilam pojsc prywatnie, o ile bedzie mnie stac....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
omijajcie z daleka Ziarka - on nigdy nie powinien zostac lekarzem
|
|
|
|
|
polecam panią dr Rębisz, wizyta kosztuje 80 zł
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Witam czy ktos mi odpowie ile kosztuje wizyta w tym vita medzie? Od jakiegos czasu mam swidrujacy bol z boku glowy Nie wytrzymam nerwowo pol roku w kolejce na nfz wiec postanowilam pojsc prywatnie, o ile bedzie mnie stac.... w Sandomierzu w przychodni przy szpitalu przyjmują neurolodzy z dnia na dzien tylko trzeba byc o 6 rano polecam Sobolewskiego
|
|
|
|
|
czyli jesli jutro pojade do Sandomierza z samego rana to bezproblemu mnie lekarz przyjmnie?? Fakt faktem zależy mi na czasie a w stw to dopiero na wtorek wolne miejsca
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Tak jak masz skierowanie.
|
|
|
|
|
CYTAT omijajcie z daleka Ziarka - on nigdy nie powinien zostac lekarzem A co z nim jest nie tak? |
|
|
|
|
Przy bólu głowy można też iść do okulisty na badanie dna oka. W ten sposób można sobie sprawdzić ciśnienie wewnątrzczaszkowe.
|
|
|
|
|
ma ktoś jakiś kontakt do do neurologa Ziarka?? albo jakiegoś Neurologa na już??
|
|
|
|
|
ziarek przyjmuje w budynku Zrywpolu w Rozwadowie we wtorki
Tel.: (15) 842-19-02 |
|
|
|
|
ewentualnie Danuta Pryszcz (wtorek, środa, czwartek)
w tym samym miejscu co ziarek |
|