|
|
|
Serio? Przeczytałaś to wszystko "rzekomo" chodzi tam Twoje dziecko i nic sobie z tego nie robisz? Każdy normalnby rodzić poruszyłby ten temat i sprawdził jak jest faktycznie.
PS. jeszcze w tamtym roku w innym wątku o przedszkolach pisałaś, że masz syna. http://stalo(...)x=27&y=3 To zdecyduj się czy w ogóle masz dziecko. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT wołam @pol347 : szkalujo twoj ulubiony klub malucha @trefnis jestem zobaczyłem na stronie o TM więc wpadłem , szkoda mi klawiatury na te wywody, niech każdy sobie jakoś radzi ja tam wolę swój biznesik bielizna i fajeczki |
|
|
|
|
polecam fabryke zabaw
|
|
|
|
|
ja tam wolę swój biznesik bielizna i fajeczki [/cytat]
@pol347 przecież każdy wie, że jesteś właścicielem Tęczowych Misiów, więc nie pisz bzdur... ja już się bardzo cieszę, że moje dziecko nie chodzi do Tego Klubiku, mniej się stresuje... |
|
|
|
|
Widzę,"klemens" że nie masz odwagi podpisać się pod tymi pomówieniami, a napisałeś, że nie zapłaciłeś za wyżywienie i o tym, że chciałeś aby w Wigilię i Sylwestra było czynne do 18 bo tak pracujecie , a o tym, że informacja o przerwie między świętami podana była już we wrześniu - nie czytałeś ogłoszeń-zapomniałeś. wspomnieć. Zawsze mogłeś przecież zrezygnować, mówiłeś że twoja siostra pracuje w jakimś przedszkolu. Raczej problemów nigdy wcześniej nie miałeś (nie zgłaszałeś) , zawsze hasło wszystko jest OK do mnie i do Pań pracujących, takich "sensacji" jest więcej ,ja nie mam czasu na takie pierdoły a już najbardziej śmieszy mnie hasło "nie ma serca dla dzieci chyba, że swoich", uważam że najpierw trzeba samemu mieć "serce" i być w porządku aby oceniać innych.
A i pozdrów komornika jak sie pojawi u Was. Dzięki takim jak ty mamy darmową reklamę na stronie. Informacja dla wszystkich szkoda czasu na bzdury i pomówienia na tego rodzaju forach lepiej przyjść i zapytać porozmawiać. Trzeba mieć odwagę - anonimowo łatwiej jest być odważnym pozdrawiam. |
|
|
|
|
Krótko mówiąc skoro jest tyle negatywnych opinii o Tęczowych Misiach to coś musi być na rzeczy???!
jak ktoś raz nie zapłacił za wyżywienie a cały czas płacił bezproblemowo, to pewnie coś niepokojącego się wydarzyło .O co chodzi??? Swoją drogą piszcie na forum drodzy rodzice co o tym wszystkim myślicie,,,robimy reklamę" jak to ktoś napisał eh Jak to jest z tą umową? pisał jeden z rodziców na forum,do godz 18 ma dziecko być jak jest w umowie czy do 17 bo właścielka musi siedzieć dłużej i się nie opłaca??? |
|
|
|
|
ooo wypraszam sobie, ja swoje dziecko zabrałem w wakacje a w wakacje ani Sylwestra, ani wigilii nie ma a catering był opłacony, więc chyba pawełR z kimś mnie pomyliłeś. Widocznie więcej było takich sytuacji haha P.S. Siostry też nie mam...
|
|
|
|
|
CYTAT ooo wypraszam sobie, ja swoje dziecko zabrałem w wakacje a w wakacje ani Sylwestra, ani wigilii nie ma a catering był opłacony, więc chyba pawełR z kimś mnie pomyliłeś. Widocznie więcej było takich sytuacji haha P.S. Siostry też nie mam... Pewnie właściciel nie ale policja zdoła po IP |
|
|
|
|
CYTAT Krótko mówiąc skoro jest tyle negatywnych opinii o Tęczowych Misiach to coś musi być na rzeczy???! jak ktoś raz nie zapłacił za wyżywienie a cały czas płacił bezproblemowo, to pewnie coś niepokojącego się wydarzyło .O co chodzi??? Swoją drogą piszcie na forum drodzy rodzice co o tym wszystkim myślicie,,,robimy reklamę" jak to ktoś napisał eh Jak to jest z tą umową? pisał jeden z rodziców na forum,do godz 18 ma dziecko być jak jest w umowie czy do 17 bo właścielka musi siedzieć dłużej i się nie opłaca??? Witam proszę nie zapłacić mandatu bo nie czuje sie Pani winna. Lub za tel. abonamentu bo coś się Pani nie spodobało. Do "klemensa" tylko jedna sytuacja a we wrześniu nikt nie rezygnował. Proponuję komuś założyć działalność i przyjmować za 0 zł. Powodzenia . |
|
|
|
|
To weź mi wytłumacz skąd się wzięły te wszystkie opinie? Z palca sobie ludzie wyssali?
|
|
|
|
|
Już dawno pisałem że na forach można pisać wszystko o wszystkich a co do "Klemensa 79" to wypraszam sobie może przyjdziesz do mojego butiku i kupisz sobie jakąś bieliznę
|
|
|
|
|
Witam wszytskich , chciałbym odświeżyć temat żłobków w Stalowej Woli dla rocznego dziecka ,głównie chodzi mi o opinię jakieś nowe informacje ktoś, coś ??
Z góry dziękuje za info. |
|
|
|
|
Również jestem zainteresowana. Może pojawilo się coś nowego?
|
|
|
|
|
I ja.
|
|
|
|
|
Witam,
(do osób piszących we wrześniu) podejrzewam, że już gdzieś zapisaliście swoje dzieci, ale jeśli nie to polecam przedszkole Wesoły Maluszek. Mają oddział żłobkowy, więc przyjmują dzieci od 1 roku. Moja córeczka chodzi tam od września. Panie są świetne, a samo przedszkole baaardzo ładnie urządzone, zarówno my jak i córa jesteśmy zadowoleni Minusem jest lokalizacja - Pysznica, trzeba dojeżdżać, ale warto, tym bardziej, że w Stalowej nie ma miejsca dla takich maluchów - poza państwowym żłobkiem, w którym o miejsce ciężko. Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
Jakie ceny? Jakie godz funkcjonowania?
Szkoda, że nie mają strony z prawdziwego zdarzenia ze wszystkimi informacjami, a tylko profil na fb. Mało to profesjonalne. |
|
|
|
|
Mają trzy pakiety:
mini 320zł (do 100h/m-c) midi 400zł (do 140h/m-c) maxi 450zł (powyżej 140h/m-c) Otwarte jest od 6 do 18. Najlepiej zadzwonić i dopytać o wszystkie szczegóły Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
Czy ja też mogę prosić o informacje na PRIVa? Poszukuję żłobka dla rocznego dziecka, a w Stalowej Woli takich jak na lekarstwo. Do miejskiego nie mam szans się dostać. Będę wdzięczna za wszelkie wiadomości.
|
|
|
|
|
Tam jest cyrk na kółkach. Codziennie tam jestem i słyszę co sie dzieje. Jak tylko będę mieć możliwość, zabieram stamtad moje dziecko.
|
|
|
|
|
dokładnie! Cyrk na kółkach !
Jak ktoś nie potrafi zająć się własnymi dziećmi to dlaczego zajmuje się obcymi dziećmi ?? |
|