|
|
|
od marca wracam do pracy bardzo proszę o opinie rodziców i innych osób,poniewaz zastanawiam się dac tam dziecko ale mam duże obawy bo słyszałam wiele negatywnych opini i o standardach tam panujących.Może ktoś mi pomoże w wyborze?a może ktoś zna żłobek z dobrą opinią dla dziecka 1,5 rocznego?Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam
Odświeżam pytanie. Wracam do pracy i chciałabym zapisać dziecko do "Tęczowych Misiów" Bardzo proszę rodziców, którzy mają tam swoje dzieci o opinie na temat tej placówki. |
|
|
|
|
Witam! Nie polecam tego Klubiku
|
|
|
|
|
do klemens 79
proszę o opinie dlaczego nie polecasz |
|
|
|
|
Teczowe Misie -wielka porażka! Oddajesz tam dziecko na własne ryzyko!
|
|
|
|
|
NIE nie nie i jeszcze raz nie! /--/
Moderowano przez: sm Moderowano na wniosek Tęczowe Misie.
|
|
|
|
|
dostałam wiele odpowiedzi prywatnie i jestem w szoku co rodzice mi odpisali:/.Mam prośbę proszę na forum pisać niech rodzice dający czy mający tam dzieci wiedzą, że włascicielka i cały ten klub malucha ma wiele negatywnych opini.
|
|
|
|
|
Moje dziecko tam chodziło i tak na prawde gorszego miejsca w Stalowej Woli nie ma. Panie są na prawde miłe i z sercem podchodzą do dzieci ale właściciele niee, nie dotrzymują warunków umowy!!!;/ najbardziej dziwiło mnie dlaczego opiekunki tam się non stop zmieniają?;/
|
|
|
|
|
A dokładnie jakich warunkow?
|
|
|
|
|
np. tego, że miało być otwarte do 18 a nie było bo podobno nie opłacało im się z jednym dzieckiem siedzieć...i ciągle były jakieś pretensje ze strony właścicieli.
|
|
|
|
|
Czyli żądali, aby zabierać dziecko wcześniej mimo, że zawierając umowę deklarowali opiekę do 18? Takie rzeczy tylko u nas
|
|
|
|
|
skoro wracasz do pracy do normalnego przedszkola zapisz a nie prywatnego lub niania !
|
|
|
|
|
do krasnal83 a czy wiesz że nie każdy ma pracę do 15 max do 16 ??? a państwowe przedszkole tak właśnie jest otwarte!!!
|
|
|
|
|
dostałam prywatnie wiadomość od jednego z wielu rodziców,że ,,właścicielka patrzy tylko na pieniądze zero miłości do dzieci,(chyba że do swoich bo tam ma dwójke i darmowa opieka).Jest opryskliwa podobno jak sama ma zostać z dziećmi."
Opiekunki się zmieniają,ponieważ cytuje-,marnie płaci" i jest wiele rzeczy które się im nie podoba,więc co mądrzejsza to odchodzi. Nie chciałabym już więcej pisać bo to są opinie innych rodziców nie moja ale jestem bardzo rozczarowana i napewno nie dam tam swojego dziecka |
|
|
|
|
Przedszkole nr 11 otwarte jest do 18
|
|
|
|
|
wołam @pol347 :
szkalujo twoj ulubiony klub malucha |
|
|
|
|
CYTAT Przedszkole nr 11 otwarte jest do 18 Taaa, i przyjmują do niego wszystkich chętnych Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Mój Tymek chodzi tam od września. Nie zauważyłem, aby cokolwiek było nie w porządku. Nawet sprawdzałem, bo miał alergie, czy dostaje odpowiednie jedzenie. Jeśli coś się złego dzieje, to napiszcie, bo póki co widzę zniechęcanie, ale bez żadnych konkretów. Panie są miłe, a moje dziecko zadowolone. Pozdrawiam i czekam na konkrety :-)
|
|
|
|
|
Gratuluję Państwu rzetelności.Tylko jeden Pan odważył się przedstawić i napisać swoja opinie.Każdy rozsądny człowiek tego może posłuchać.Reszta Państwa pod bzdurnymi nickami wylewa swoje żale nie wiadomo skąd wysnute.Bo najłatwiej jest kogoś obrzucić błotem anonimowo prawda? żeby obrzucony nie mial prawa głosu. Dla wszystkich rozzalonych: nie życzę sobie komentarzy w takich miejscach! Więcej nie będę się tu wypowiadać bo to nie miejsce
A za bezpodstawne oczernianie można się spotkac w sądzie.TM |
|
|
|
|
Pani sobie może nie życzyć, ale po to właśnie są fora, by wymieniać się opiniami. I bardzo dobrze!
Skoro jest tyle negatywnych opinii, to chyba jednak jest coś nie tak. Szkoda tylko (i tego trochę nie rozumiem), że większość kierowana jest na priv. |
|
|
|
|
Brawo mik8 bardzo rozsądna wypowiedz,szczerze też nie rozumiem czemu ludzie piszą prywatnie skoro mieli tam swoje dzieci i dużo wiedzą...:/
Coś w tych negatywnych opiniach jest skoro aż sama właścicielka się oburzyła i dołączyła do forum |
|
|
|
|
Dlaczego? bo prawdopodobnie ich dzieci nadal są w tym przedszkolu, rodzice szukają dziury w "całym", bo ich latorośle nie dostały się do państwowego przedszkola,a w związku z tym są zmuszeni zapłacić za nie trochę więcej pieniędzy i uważają, że im (rodzicom lub dzieciom) "należy" się znacznie więcej niż w państwowym przedszkolu.
|
|
|
|
|
CYTAT Dla wszystkich rozzalonych: nie życzę sobie komentarzy w takich miejscach! Co za bezmóżdże STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
CYTAT Gratuluję Państwu rzetelności.Tylko jeden Pan odważył się przedstawić i napisać swoja opinie.Każdy rozsądny człowiek tego może posłuchać.Reszta Państwa pod bzdurnymi nickami wylewa swoje żale nie wiadomo skąd wysnute.Bo najłatwiej jest kogoś obrzucić błotem anonimowo prawda? żeby obrzucony nie mial prawa głosu. Dla wszystkich rozzalonych: nie życzę sobie komentarzy w takich miejscach! Więcej nie będę się tu wypowiadać bo to nie miejsce A za bezpodstawne oczernianie można się spotkac w sądzie.TM I zaprzeczasz, że podpisałaś umowę, że będziesz z dzieckiem do 18, a kazałaś zabierać wcześniej? Wiesz co oznacza słowo umowa? |
|
|
|
|
Wszyscy to chyba jakieś bzdury wypisują moja Maja tam chodzi i jakoś nigdy nie było problemów, zazwyczaj deklaruję do której będzie dziecko i tyle zero uwag, miałam jedną uwagę na początku ale wyjaśniłyśmy sobie z personelem i
|
|