|
|
|
Witam mam pytanie czy w Stalowej Woli są gdzieś organizowane jakieś zajęcia żeby można wybrać się z dwulatkiem. ( nie chodzi mi jak coś o fikoland czy wesołą akademie tylko coś innego).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wątpię. Też szukałam dla swojej dwulatki i nic nie mogłam znaleźć oprócz fikolandu:(
chyba że się mylę i jednak coś jest |
|
|
|
|
no to szkoda bo juz mamy dość siedzenia w domu hehe
|
|
|
|
|
Moderowano przez: el.Banan + 20
Zabronione jest w szczególności publikowanie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
malgocha widać, że albo dzieci nie masz, albo siedzą cały dzień przed tv. Po co się wypowiadasz skoro nie masz odpowiedzi na pytanie. Chodzi o to, że jak się z dzieckiem w domu siedzi to dziecko też się już nudzi, zwłaszcza w taką pogodę, a takie zajęcia to zawsze jakaś rozrywka dla dziecka.
|
|
|
|
|
To nie ja mam problem z organizacją czasu dla siebie i dziecka więc zastanawiałabym się kto faktycznie siedzi przed tv.
|
|
|
|
|
malgocha . najlepiej to jest krytykować kogoś.
To świetnie że pani nie ma problemu z organizacją swojego i dziecka czasu. Tylko że nie które mamy chciałyby może żeby ich dzieci pobawiły się z innymi dziećmi bo chyba w taką pogodę jak ta nie wyjdę z dzieckiem na plac zabaw.. Więc jeżeli ma Pani tak komentować to lepiej wcale się proszę nie udzielać z całym szacunkiem. |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Akademia Nauki w metalowcu cos chyba organizuje, tylko z tego co widze na stronie to od 3 lat także nie wiem czy cos pomogłam, ale można zadzwonić i zapytać.
|
|
|
|
|
Z tego co się orientuje to w Baśniowym Świecie mają być od lutego organiozowane popołudniami zajęcia dla maluchów. Moje dziecko chodzi tam do przedszkola i ostatnio pojawiły się informacje na ten temat. Nie znam szczegółow więc jak ktoś zainteresowany to niech dzwoni dopytać się o szczegóły.
|
|