|
|
|
Witam
Gdzie moge kupić na terenie Stalowej Woli płytę typu sklejka o grubości 3mm lub 6 mm w wymiarze 1m na 1m , może być większa ale żeby była możliwość pocięcia na wymiar na miejscu, z góry dziękuje za info. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
PAJTON.MRÓWKA???
|
|
|
|
|
Mają ale nie tną na miejscu
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
sprawdź w Majstrze. tam na pewno mają sklejki i w dobrych cenach. co do grubości to sie nie oreintuje
|
|
|
|
|
Majster, mrówka, pajton, unimet sprawdzilem nie ma albo nie tną
|
|
|
|
Rudnik ul. Kordeckiego Trakpol
|
|
|
|
|
CYTAT Witam W Rozwadowie skręcasz na Kraśnik i za jakieś 200-300 metry jest droga w lewo skręcasz i po lewej stronie jest skład budowlany,mają sklejkę ale nie wiem czy tną.Ja kupowałem całe płyty.
Gdzie moge kupić na terenie Stalowej Woli płytę typu sklejka o grubości 3mm lub 6 mm w wymiarze 1m na 1m , może być większa ale żeby była możliwość pocięcia na wymiar na miejscu, z góry dziękuje za info. |
|
|
|
|
Nisko Firma Rozwadowski, do wyboru do koloru plyt meblowych takze sklejke tez powinni miec
|
|
|
|
|
weź wyrzynarkę i przetnij sobie sam. chyba że masz dwie lewe ręce to nie zdziwiłbym się że potrzebujesz z cięciem
|
|
|
|
|
CYTAT weź wyrzynarkę i przetnij sobie sam. chyba że masz dwie lewe ręce to nie zdziwiłbym się że potrzebujesz z cięciem A nie przyszło Ci do głowy że nie każdy ma wyrzynarkę ? A kupowanie jej na jeden raz mija się z celem ... A może LOP ma kasy jak lodu i chce dać komuś zarobić nie brudząc sobie rąk ? @kostka - trzymajmy się tematu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W psb stalmet,(mrówka wejscie głowne i w prawo przed kasami) mają na 100%. Nikt Ci nie sprzeda takiego kawałka.Wymiary płyty 1525x1525mm
|
|
|
|
|
CYTAT weź wyrzynarkę i przetnij sobie sam. chyba że masz dwie lewe ręce to nie zdziwiłbym się że potrzebujesz z cięciem A nie wpadłeś na to że chcę to pociąć żeby do samochodu weszło? I co mam do sklepu ze swoją wyżynarką wejść i sobie pociąć na miejscu robiąc przy tym kupe syfu ? Reasumują nie ma w Stalowej sklepu gdzie taki temat można załatwić, kiedyś w Rzszowie w Castoramie kupowałem sklejke i płyte karton gips i cieli na miejscu bez problemu, no cóż pozostaje tylko stolarnia. Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem |
|
|
|
|
Kiedyś w Pajtonie jak kupowałem białą płytę meblową to gość ze sklepu wpuścił mnie do jakiegoś magazynu, dał piłę tarczową i sobie upierdzieliłem, żeby do auta wlazło
No, a co do ładnie uciętych to ten Trakpol jak pisałem |
|
|
|
|
Trakpol w Rudniku , jedziesz maja duzy wybor i dotna co i jak chcesz
|
|