|
|
|
Nie ściany a chęci robią trening. Jak nie ma samozaparcia to nawet najlepszy sprzęt nie pomoże.
Oczywiście dobrze jest trenować razem z kimś |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ściany a chęci robią trening. Jak nie ma samozaparcia to nawet najlepszy sprzęt nie pomoże. |
|
|
|
|
Mam życzenie moim walentynkom zakupić 2 karnety na siłkę.
CYTAT wildmutt oplata bym sie nie przejmowal bo jest jednorazowa i szybko sie o niej zapomina hhehe Także jak na moje możliwości odpada fabryka.O wydatku dodatkowym razy dwa szybko nie zapomnę. Gdyby w cenie opłaty dodatkowej były wejściówki to skorzystałabym. A w ogóle to jakie są tam ceny? Ale może coś mi panowie polecicie. W przyzwoitej kasie i spokojnych warunkach. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Ja uczęszczam na siłownię w Strefie Wellness i śmiało mogę ją polecić. Co prawda nie jest duża i wspaniale wyposażona ale mnie wystarcza. Polecam uczęszczać na siłownię do południa gdyż na siłowni jest wtedy opiekun który zawsze pomaga przygotować ćwiczenie/-a i pokazuje jak prawidłowo wykonywać je. Jest to według mnie jedna z największych zalet tej siłowni. Karnet miesięczny wstępu na siłownię do południa wynosi 100zł a jeśli ktoś chce chodzić popołudniami to musi doliczyć do tej kwoty 20zł.
|
|
|
|
|
To przy tej kasie lepiej dorzucic kilka groszy kupic karnet do fabryki. Najtaniej jest chyba w top gymie. Ja od siebie polecam kaito- jak nie wkreca sie w treningi na silowni to moze sprobuja poruszac sie na macie bo to tez fajna sprawa. Co do "trenera" ktory pomaga to jest to teraz standard na kazdej szanujacej sie silowni.
|
|
|
|
|
w top gym jest naprawdę fajnie, jedynie minusem nie są koksy jak każdy pisze lecz zasrane gimbusy którzy zamiast ćwiczyć pierdzielą o imprezach alkoholowych, także Panie Rafale karnecik do 100 i myślę że będzie po problemie.
|
|
|
|
|
CYTAT także Panie Rafale karnecik do 100 i myślę że będzie po problemie. Jeżeli to do mnie , to pomyłka Nie Rafał mi na imię..... Dzięki wszystkim, dziś oblecę polecone i coś wybiorę, bo tylko dzisiaj mogę to zrobić. Pozdrawiam Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Rafal jest wlascicielem TG i byl to zerot skierowany do niego. Jak juz zakonczysz obchod po silowniach napisz prosze jakie wrazenie na "pierwszy rzut oka" sprawiaja poszczegolne silownie
|
|
|
|
|
CYTAT Rafal jest wlascicielem TG i byl to zapewne zwrot skierowany do niego. Jak juz zakonczysz obchod po silowniach napisz prosze jakie wrazenie na "pierwszy rzut oka" sprawiaja poszczegolne silownie
|
|
|
|
|
Obilo mi sie o uszy ze w vivo ma byc silownia (sieciowka calypso?). Czy ktos cos slyszal w tym temacie czy raczej traktowac to w kategorii plotki tym bardziej ze poki co nie ma na ten temat zadnych oficjalnych informacji w necie.
|
|