|
|
|
Pilnie poszukuję barierki rozporowej zabezpieczającej dla dziecka. Takiej, żeby np. nie spadło ze schodów, montowanej na futrynie. Czy miałby ktoś taką na zbyciu do odsprzedania ? Może być podniszczone (porysowana, odpryśnięta farba) byleby była sprawna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=BRAMKA+BARIERKA+ZABEZPIECZAJĄCA+OCHRONNA+NA+SCHODY&bmatch=seng-v6-sm-2-default-1209
|
|
|
|
|
serio? są na allegro? no nie spodziewałam się. A na olx tez będą ?
Zauważyłeś mądralo słowo PILNIE ??? |
|
|
|
|
Nie wiem czy chcesz kupować nową, ale widziałam chyba takie w Tesco na stoisku z artykułami dla niemowląt na samym rogu (od strony drobiu) ;)
|
|
|
|
|
Wiadomość na pw. pozdrawiam
|
|
|
|
|
dudu aktualne. pw też wysłana
|
|
|
|
|
Madrala zawsze zamawia kurierem za pobraniem i dostaje paczke na drugi dzien.
|
|
|
|
|
Tak tak, szczególnie w takim okresie gdzie co drugi dzień święto.
|
|
|
|
|
Jakiego jestes wyznania? Bo z tego co wiem to jutro normalny dzien pracujacy. Musialem chyba trafic na kuriera ateiste bo przytargal mi w wigilie zamowiona dzien wczesniej na allegro paczke
|
|
|
|
|
jaciek weź się już nie udzielaj. Nie po to pytam na regionalnym forum o jakąś rzecz, żebyś mi link z allegro podsyłał. Chciałeś zabłysnąć czy co?
|
|
|
|
|
Ja tylko grzecznie umiescilem link do aukcji na allegro poniewaz nie zinterpretowalas slowa pilnie ( na teraz? za godzine? do jutra? pojutrza?) a ty w niewybredny sposob zaatakowalas mnie nazywajac madrala. Mialem jak najbardziej dobre intencje ale jak widac ty masz zly humor. To ze jest to regionalne forum nic nie oznacza poniewaz czasami niektorzy uzytkownicy pytaja sie tu o tak "dziwne" sprawy ze zapewne otworzenie glownej strony na onecie przynioslo by im odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
wczoraj kupiłem trzy rzeczy. 2 paczki już mam, jutro trzecia. Jak takie pilne to do tesco
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Temat do zamknięcia.
Na szczęście są w Stalowej ludzie, którzy zinterpretowali moje pytanie poprawnie i barierkę już mam. DZIĘKUJĘ wszystkim za pomoc. |
|