|
|
|
Czy jutro i jeśli tak to w jakich godzinach będą czynne urzędy? Chodzi mi o Urząd Miasta, ZUS i skarbowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urząd Miasta jutro nie pracuje. Zamknięte. Mają wolne za święto 1 listopada przypadające w sobotę. Wisiały kartki już od listopada.
|
|
|
|
|
Za często tam nie bywam, a UM Nisko? Wie ktoś? Nic nie mają na stronie:(
|
|
|
|
|
A Ciebie co tak wzięło na chodzenie po urzędach w wigilie?
|
|
|
|
|
Urząd Skarbowy jutro pracuje normalnie.
|
|
|
|
|
CYTAT A Ciebie co tak wzięło na chodzenie po urzędach w wigilie? Nie zwariowałam;) Z własnej nieprzymuszonej woli tego nie robię. Czekałam na pewne pismo pół roku i czary mary 23 grudnia mam wiadomość, która zobowiązuje do załatwienia mnóstwa papierkowej roboty w wymienionych przeze mnie urzędach zarówno w Stalowej jak i w Nisku, tj Polska. Tu się nigdy nikomu z niczym nie spieszy. Wszelkie terminy ludzie mają gdzieś, w końcu na ostatnią chwilę można zrobić. |
|
|
|
|
A wie ktoś może czy wydział komunikacyjny będzie jutro otwarty??
|
|
|
|
|
Jak się okazało wszystko w taki dzień jak Wigilia pracuje "normalnie". Urzędy czynne w pełnym wymiarze godzin, nie ma żadnych kartek, że dziś tylko do 12/13. Nie było też żadnych dyżurów jak to niektórzy tutaj głosili herezje tylko normalny tryb przyjmowania interesantów. Może ktoś kiedyś doczeka tak samo awaryjnej sytuacji jak ja dziś i skorzysta;) Wesołych Świąt!
Piszę tu o urzędach: -UM Nisko -ZUS -skarbówka -GUS |
|
|
|
|
Dokładnie wydział komunikacyjny był otwarty normalnie.
|
|