|
|
|
Chodzi o radio fabryczne do auta, które takiego radia nie posiadało. Mam kupione na allegro fabryczne radio z kodem, ale po podłączeniu pojawia się "code error". Szukam osób, firm, które podłączą mi radio tak, aby działało poprawnie. Samochód fiat punto evo 2010.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bo radio jest zakodowane.
Masz do niego kod? jak nie masz to go wywal na śmietnik albo szukaj kogoś kto rozkoduje radio bo wiem że są tacy |
|
|
|
|
Radio mam z kodem. Tylko wywala code error po podłączeniu. Wiem, że jest możliwość podłączenia radia. Dlatego szukam osoby, która mi w tym pomoże.
Znajomemu właśnie pomagał pewien gość, też kupił radio na allegro i nawet kierownicę ze sterowaniem, ale gość, który to montował wyemigrował i muszę szukać kogoś innego. |
|
|
|
|
Jeżeli po wpisaniu kodu nadal wyskakuje code error to radio jest zablokowane i niewiele da się z nim zrobić. Auto jest z 2010r, więc może być zabezpieczenie czasowe przed złodziejem, jeśli po wymontowaniu nie było dezaktywowane to radio może być zablokowane wtedy razem z kodem udajesz się do serwisu fiata i oni muszą w ustawieniach serwisowych odblokować radio. Co do montażu zapytaj na sandomierskiej Auto-Art
|
|