|
|
|
nikoxxx1 Wyraźnie wyrasta na pierwszą gwiazdę... Bez gwiazdy nie ma jazdy!Niezły kandydat na przyszłego Prezydenta.Sorki nikoxxx1 taki mam styl mam nadzieje ze sie nie obrazisz.Witam w klubie.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Przepraszam bo kolega wirus był moderatorem
|
|
|
|
|
Moja rada Admin jest taka iż forum fajna sprawa lecz na tym forum pasowało żeby ludzie byli zarejestrowani odpada dużo chłamu internetowego jak i też nie nabijajcie sensacji na takim forum jak ATS czy BAGPAK lub inne dziadostwo bo tam niestety użytkownicy zaglądają tacy jak widać po wpisach żenada. Myślę iż rozszerzycie to forum o nowe postacie jak tylko ATS i BAGPAK lub tylko na samym forum prawdziwy oryginalny pozdrawiam miłośnik SM
|
|
|
|
|
CYTAT Moja rada Admin jest taka iż forum fajna sprawa lecz na tym forum pasowało żeby ludzie byli zarejestrowani http://stalo(...)id=75620 pracujemy nad tym logowanie obowiązkowe będzie. Już jest w tym dziale. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Moja rada Admin jest taka iż forum fajna sprawa lecz na tym forum pasowało żeby ludzie byli zarejestrowani http://stalo(...)id=75620 pracujemy nad tym logowanie obowiązkowe będzie. Już jest w tym dziale. mam nadzieje Kasiu ze dopracowaliście już to forum do końca pozdrawiam i całuje |
|
|
|
|
CYTAT jutro (by był czas na zapoznanie, i by nie bylo ze znowu admin usuwa) - czyszcze ten temat z off-topicu. Po co ? by był porządek. Wprowadziliśmy na ten dział logowanie. I Tu można utrzymać porządek. a tematem jest \"Opinie o portalu _ Stalowe miasto.\" więdz Kasiu jedziemy z koksem i piszemy co myslimy o SM tylko tego nie usuwaj ok |
|
|
|
|
używaj funkcji "edycja".
|
|
|
|
|
Wydaje mi się ze padło tu na forum czyjeś nazwisko „ustawa o ochronie danych osobowych” lecz wy jako portal pozwalacie na to aby ktoś pisał obelgi na kogoś po nazwisku? zaznaczam iż nie znam osoby lecz nie podoba mi się to, ponieważ wiem ze tu chodzi o „nabijani liczników” odwiedzających stronę bo fajnie poczytać stronę gdzie ludzi po nazwisku oczerniają. Chcieliście aby pisano opinie oto i moja opinia.
Wiem że to forum ATS to burzliwy temat wystarczy nieraz poczytać co tam piszą ale wy jako Admini powinniście pilnować tego bałaganu. Pozdrawiam http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=40751&poile=&str=94 |
|
|
|
|
wymoderowane, dzieki za info !
|
|
|
|
|
CYTAT wymoderowane, dzieki za info ! do usług- panujcie nad forum bo tu grzmi |
|
|
|
|
jak dla mnie to zmiencie banner z tymi 0.5kk uzytkownikow na odslon czy czegotam innego miesiecznie :] rzuca sie w galy i chyba glupio glupimi korzystajacych z portalu w taki sposob robic ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ale od***alacie kolejny temat poszedl sie kochac :] btw zgadzam sie z tym ze syf sie robi i lecicie na pysk ;], chcialem odpisac w miare sensownie w wy...anym temacie, ale sie nie wyrobilem :] robcie tak dalej to zobaczycie jak dlugo reklame alior banku utrzymacie
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
masz racje coraz wieksza kaszana , nawet sie nie chce pisac
|
|
|
|
|
a dlaczego ma byc 10 tematow o tym samym ?
w dodatku w zlym dziale ? jak kogos nie stac by napisał w dobrym dziale, to jest to nic innego jak prowokacja. |
|
|
|
|
moderator niech Abdykuje dymisjabetonowe butysan
|
|
|
|
|
wiesz co coraz bardziej zalowe sa te tlumaczenia ;] jestes adminem nie potrafisz przeniesc tematu do odpowiedniego dzialu ? inne tematy ktore sa takie same i w ktorych jest siano jak ch..j i tez sie powtarzaja jakos nie sa kasowane :]
mowie robcie/rob tak dalej iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Żle sie dzieje w portalu Stalowe miasto,ehhh.
Pokazałem dzisiaj kumplowi w Stanach jakie fajne tematy sa na tym portalu. Opini nawet nie bede cytował. Panowie róbcie cos zeby zachecac Forumowiczów np: - życzliwe i przyjacielskie komentarze w miejsce zadawanych pytań. Róbcie tak,żeby ich zachęcić do tego forum,bo póki co skutek jest odwrotny od zamierzonego zapewne. Sugeruje wątek „Dokąd zmierza forum.” Pozdrawiam Moderatorów. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
dlaczego nie dziala opcja "zmien" gdy chce poprawic swoj post, wyskakuje komunikat nie mozesz edytowac tego posta
|
|
|
|
|
INVX najpierw nalegacie abyśmy się logowali a teraz blokujecie „edycje postu” to nieładnie z waszej strony
|
|
|
|
|
jest błąd z edycją. Pracujemy nad tym
|
|
|
|
|
Moderator-Czemu w tytuły niektórych tematów sa pisane wielkimi literami.
Autorzy tych tematów maja jakies wzgledy u ciebie czy co! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Z tymi ogloszeniami to jest prawda...usuwaja jak im si tylko podoba....bez podania przyczyny..;/ syf....
|
|
|
|
|
jesli tytul postu jest napisany CAPSLOCKIEM to jest to droga do jego usunięcia ...
ogłoszenia pisane CAPSLOCKIEM lecą z definicji, poodbnie dotyczące działalności gospodarczej - i jest to napisane nad formularzem - dodając każdy to MUSI przeczytać. |
|
|
|
|
napisze tu bo i tak smietnik :] nie moge wrzucic emblematu, nowy 100 na 100 waga 6,46 kb , stary 100 na 93 waga 4.17 i tez juz nie chce :]
|
|
|
|
Ty już byłeś w tym Czarnobylu, że tak marudzisz?
|
|