|
|
|
Czy w Stalowej Woli ktoś skupuje odzież używaną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś było ogłoszenie o skupie ubrań...
i zaginęło w wyniku sterty ogłoszeń o sprzedaży na sztukę ubrań... A ja sprzedam w workach kurtki, spodnie bluzki, bluzy itp. Co dopiero zrobiony remanent szaf u mnie-czyli kobiety - ok. 170/r. 40-44 i syna ok. 170-180 wzrostu... Jeszcze pozostała 1 moja szafa + szafa męża ... Zapraszam... Informacje na PW Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Ja też chcę sprzedać.
|
|
|
|
|
w Sandomierzu skupuja odziez uzywana 1 zł za kg jakas paranoja !!!
mialam kilka worów ubran i butow firmowki/sieciowki- po prostu oddalam dla potrzebujacych jak byla zbiorka >Niby bida ale nikt niechce za pare groszy kupic wiec lepiej oddac jak ma zalegac po szfach czy piwnicach.Lepiej oddac jak sa zboirki w MOPS czy zawiezc do opieki jak dawac tym co zbieraja niby z czerwonego krzyza lub do kontenerow bo to idzie do hurtowni w Ostrowcu swietokrzyskim,a potem na ciuchlandy w Polsce.Wiem bo znalazlam swoja sukienke w stalowowolskim ciuchlandzie ktora tak po chamsku obcielam i podwinelam osobiscie )) |
|
|
|
|
Odnawiam temat
Czy coś w tym zakresie zmieniło się w Stalowej Woli? Mam sporo ubrań i zastanawiam się czy w naszym mieście ktoś prowadzi skup? |
|
|
|
|
używane ubrania nie mają wartości a nowe w galerii mają dość wysoką wartość mimo że to wszystko jest słabe.
Chyba każdy z nas ma troche szmat na zbyciu.. K |
|
|
|
|
London na przemysłowej mieli skup za 1zl/kg ale czy dalej się utrzymuje trzeba pytać
|
|
|
|
|
ja chętnie przyjmę odzież używaną - oczywiście za darmo
|
|
|
|
|
Odświeżam temat. Czy coś się zmieniło w tej kwestii ? Czy jest miejsce gdzie można skupić ubrania za trochę rozsądniejsze pieniądze niż 1 zł za kg ?? Czy może są organizowane jakieś kiermasze gdzie.ludzie przynoszą swoje ubrania i sprzedają lub się wymieniają ? Swoją drogą, to jest świetny pomysł i nikt na to jeszcze nie wpadł ? Może ktoś ma możliwość zorganizowania takiej akcji ?
|
|
|
|
|
Też uważam ,że by się coś takiego przydało..........
Np. raz w miesiącu TARG STAROCI a raz TARG UBRAŃ ........... I robić to w ramach przeciwstawiania się ociepleniu klimatu...... |
|
|
|
|
Dokładnie tak. Myślę, że mnóstwo ludzi chętnie pozbyło by się ubrań, w których nie chodzą. Jeśli ktoś ma potrzebę serca to oddaje na PCK ale niektórzy liczą się obecnie z każdym groszem i chętnie sprzedałby swoje ubrania za symboliczne kwoty. Może jest ktoś w stanie zorganizować taki kiermasz ?
|
|
|
|
|
Fajny pomysł z takim targiem ubrań:-)
|
|