|
|
|
EdoZChabzin więcej luzu. Ta młodzież Wszechpolska musiała by mieć jeszcze poparcie w narodzie a niestety nie ma wiec kilka osób jak wyjdzie na ulicę to mogą najwyższej poszczekać jak ten twój kundelek
Niestety jak widać ta socjalistyczna prawica która reprezentujesz nie ma poczucia humoru, a ty nic kompletnie nie zrozumiałeś. Podpowiem, to był żart Proponuję koleżko idź do kościoła, pomódl sie, a później przyjdź i strasz palami pozostałe osoby. Ze mną już nie pogadasz bo do twojego poziomu nie mam zamiaru sie już zniżać. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Awaria systemu przyszła w samą porę ... PKW zyskała czas nie wzbudzając podejrzeń o złe intencje ..."
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Proszę. Nie, żądam żeby Jarosław Kaczyński lub Andrzej Duda wezwali do wyjścia na ulice"
http://blogp(...)a-ulice/ |
|
|
|
|
Ustawa spóźniłeś się ...
Kaczyński: Wyniki wyborów uważamy za nieprawdziwe Ogłosił, że 13 grudnia odbędzie się demonstracja, w której będą mogli wziąć udział wszyscy zaniepokojeni zamieszaniem wokół wyborów samorządowych. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Wybrał sobie termin a w zasadzie to w jego stylu więcej "wiernych" przybędzie ... jeszcze niech będzie pełnia to frekwencja gwarantowana "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Konkretniej:
"- Wyniki ogłoszone przez PKW uważamy za nieprawdziwe, nierzetelne, by nie użyć słowa sfałszowane – oświadczył na konferencji prasowej Jarosław Kaczyński. Prezes PiS zapowiedział jednocześnie, że jego partia będzie odwoływać się do sądów okręgowych w sprawie nieprawidłowości wyborczych, a na 13 grudnia zapowiedział wielką manifestację w Warszawie." http://nieza(...)arszawie |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT spójrzmy na statystyki i fakty: "najwięcej głosów nieważnych oddanych zostało w woj. wielkopolskim - 22,77 proc.,". A chwilę później czytamy: "Kodeks wyborczy z 2011 r. zniósł jednak obowiązek rozliczenia przyczyn nieważności głosu". Jak można w tym nie widzieć wała? Zobacz jakie dzieją się cuda. 4 lata temu w wyborach na Mazowszu pojawia się niewiarygodnie duża liczba głosów nieważnych. Rok później zmienia się kodeks wyborczy który znosi tak ważną dla wiarygodności rzecz jak przyczyna nieważności głosu. 4 lata później ogromna liczba głosów nieważnych powtarza się w całym kraju... Ja nie mówię że to jest na 100% fałszerstwo, ale z jakiegoś powodu tak się stało. Skoro karty były skonstruowane tak że wprowadzały ludzi w błąd, to znaczy że z powodu złej konstrukcji 1/5 osób w wielkopolskim została pozbawiona prawa wyborczego bo ich głos się nie liczy. Ja rozumiem że część ludzi daje 2 krzyżyki w ramach protestu, a część jest po prostu głupia, ale na miłość boską, nie 20%! Ostatnia rzecz. Jak to jest możliwe że tylu kandydatów miało 0 głosów skoro głosowali na siebie sami z rodziną. Znany jest przypadek gdzie kandydatka dostała 0 głosów, a po zgłoszeniu protestu wpisali jej 40! Ile mamy takich błędów? To nie muszą być celowe fałszerstwa, a zwyczajnie ludzkie błędy. Są to jednak błędy o tyle istotne, że podważają istotę demokracji.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT EdoZChabzin więcej luzu. Ta młodzież Wszechpolska musiała by mieć jeszcze poparcie w narodzie a niestety nie ma wiec kilka osób jak wyjdzie na ulicę to mogą najwyższej poszczekać jak ten twój kundelek Niestety jak widać ta socjalistyczna prawica która reprezentujesz nie ma poczucia humoru, a ty nic kompletnie nie zrozumiałeś. Podpowiem, to był żart Proponuję koleżko idź do kościoła, pomódl sie, a później przyjdź i strasz palami pozostałe osoby. Ze mną już nie pogadasz bo do twojego poziomu nie mam zamiaru sie już zniżać. No nic nie zrozumiałem , bo jako zwolennik socjalistycznej prawicy , muszę robić za nieuka i frustrata. Nie każdy może być taki mądry i elokwentny jak Ty czy zwłaszcza Banan. No co zrobisz nie ta liga! A do kościoła to zacznę chodzić dopiero jak prymasem Polski zostanie ojciec Rydzyk , ani dnia wcześniej . Na żartach też się nie znam . Dla mnie tylko to co mówi Jarosław Polskę Zbaw ma znaczenie, no a on się nigdy nie uśmiecha! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzejek) ...Ta młodzież Wszechpolska musiała by mieć jeszcze poparcie w narodzie a niestety nie ma ... Andrzejek gdzie ty żyjesz ? Nie wiesz że wybory sfałszowane i ta cała młodzież to ma 48% ... PiS 50 % a cała reszta ma 1 % ... no i 1 nieważne ... teraz trzeba się liczyć z tym co piszesz bo robią "split screen" i się nie wyprzesz co pisałeś ... oj nie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie pisałem nic do tej pory w tym temacie bo przyznam się szczerze, że szkoda się z ludźmi boksować, szkoda czasu i nerwów.
Powiem tylko tyle: nie dziwcie się ludziom, że piszą o fałszerstwach i nieprawdziwych wynikach. Na każdym kroku PKW się potykała, rządzący w żywe oczy mówili ludziom, że przecież jest dobrze; wyniki rozmijają się z sondażami dość znacznie - to ja się pytam, liczy jeden z drugim, że ludzie nie bedą podejrzliwi? Ja nie piszę, że są sfałszowane bo nie wiem, może są dobre, a może nie, ale za dużo tych wątpliwości. Na koniec: tylko idiota z kałem w czaszce powie, że "nic się nie stało". |
|
|
|
|
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT (irkuck) Nie pisałem nic do tej pory w tym temacie bo przyznam się szczerze, że szkoda się z ludźmi boksować, szkoda czasu i nerwów. Powiem tylko tyle: nie dziwcie się ludziom, że piszą o fałszerstwach i nieprawdziwych wynikach. Na każdym kroku PKW się potykała, rządzący w żywe oczy mówili ludziom, że przecież jest dobrze; wyniki rozmijają się z sondażami dość znacznie - to ja się pytam, liczy jeden z drugim, że ludzie nie bedą podejrzliwi? Ja nie piszę, że są sfałszowane bo nie wiem, może są dobre, a może nie, ale za dużo tych wątpliwości. Na koniec: tylko idiota z kałem w czaszce powie, że "nic się nie stało". Rządzący to sobie mogą mówić co chcą w temacie wyniku wyborów. Wyniki i liczenie tych głosów nie jest sprawą rządzących ani opozycji na całe szczęście. Jeśli mają dowody na fałszerstwa to należy je zgłosić do sądu a nie szczekać w studiach telewizyjnych. Każdy komitet ma swoich mężów zaufania w obwodowych komisjach wyborczych i jakoś nie słychać by Ci zgłaszali nieprawidłowości. Głosy nieważne? Nie przyjdzie do łbów tym "politykom", że ludzie maja ich dość i właśnie w ten sposób wyrażają swoją niechęć? No chyba, że faktycznie w Polsce tylko oficjalnie nie ma alfabetyzmu. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dwa zdania o głosach nieważnych ...dziś oglądałem program "loża prasowa" pan dziennikarz nazwiska nie pamiętam mówił o wyborach chyba 2006-10 ... jakiś uniwerek zrobił badanie dotyczące tych że głosów i ponad połowa to głosy puste ... bez ptaszków ... podwójnych krzyżyków ... więc zapewne te osoby albo mają mega sklerozę albo robią to świadomie ... druga sprawa to część z Was zapewne śmiga po necie i widziała w komentarzach pod artykułami ludzi nawołujących wręcz do oddawania nieważnych głosów bo rzekomo niema na kogo głosować ...
Z jednym się zgodzę z "kolegami" z PiS to wina Tuska ... pozwolił od początku na lżenie przez opozycje wszystkich i wszystkiego co nie było po ich myśli ... pier... o zamachu i mordowaniu ludzi i teraz zbiorą żniwo ... za zaniechanie ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
No tak, jak mogło wzrosnąć poparcie dla PSL'u. To niemożliwe powinno wzrastać tylko jednej partii i nie mam na myśli PSLu Po za tym jak można porównywać wybory do PE z tymi do sejmików?
PS. podaj źródło tych rewelacji z 1922 roku? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (irkuck) Nie pisałem nic do tej pory w tym temacie bo przyznam się szczerze, że szkoda się z ludźmi boksować, szkoda czasu i nerwów. Powiem tylko tyle: nie dziwcie się ludziom, że piszą o fałszerstwach i nieprawdziwych wynikach. Na każdym kroku PKW się potykała, rządzący w żywe oczy mówili ludziom, że przecież jest dobrze; wyniki rozmijają się z sondażami dość znacznie - to ja się pytam, liczy jeden z drugim, że ludzie nie bedą podejrzliwi? Ja nie piszę, że są sfałszowane bo nie wiem, może są dobre, a może nie, ale za dużo tych wątpliwości. Na koniec: tylko idiota z kałem w czaszce powie, że "nic się nie stało". Rządzący to sobie mogą mówić co chcą w temacie wyniku wyborów. Wyniki i liczenie tych głosów nie jest sprawą rządzących ani opozycji na całe szczęście. Jeśli mają dowody na fałszerstwa to należy je zgłosić do sądu a nie szczekać w studiach telewizyjnych. Każdy komitet ma swoich mężów zaufania w obwodowych komisjach wyborczych i jakoś nie słychać by Ci zgłaszali nieprawidłowości. Głosy nieważne? Nie przyjdzie do łbów tym "politykom", że ludzie maja ich dość i właśnie w ten sposób wyrażają swoją niechęć? No chyba, że faktycznie w Polsce tylko oficjalnie nie ma alfabetyzmu. Niechęć poprzez oddawanie nieważnego głosu ? Kto ma dość polityki nie idzie wogole ! 10 procent głosujących idzie, pali paliwo,bierze dowód tylko po to by oddać nieważny głos ? Bzdura ! Kopaczowa w niedziele 16 mówiła po 21, ze gratuluje PiS bo oficjalny wynik moze sie zmienić o góra 2 procent, a PSL wzrosło 6 przez tydzień,ciekawe... Dziwne,ze mapki z głosami nieważnymi pokazują ciagle te same rejony... Oczywiście mainstreamowe dziennikarzyny powiedzą tylko o awarii systemu informatycznego i dalej,ze Polacy nic sie nie stało... A jak Bronek miał w noc wyborów stratę 7 procent do Jarka,a rano znów wygrywał...Nawet Niesiołowski chciał emigrować ze strachu... Andrzejek i Banan przestańcie sie kompromitować tym trzymaniem strony władzy,bo to juz jest żałosne. Wy byście bronili tego wszystkiego chyba nawet jakby wasze głosy sfałszowali, byle tylko Jarka uwalić... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
A w TVN pokazywali jakiegoś profesora i był też tam jakiś polityk PO. I oni razem twierdzili ,że wybory były uczciwe, a Kaczyński po prostu świruje. Miller szczeka razem z Kaczyńskim , bo SLD dostało bardzo mało głosów. Liczy na powtórkę wyborów i na to że byłym zomowcom i sbekom teraz zechce się pojść głosować. Więc te całe gadanie o nieprawidłowościach , to cytując pana Prezydenta : atak na demokrację! A PSL ( to już słyszałem w Polskim Radiu od pani prof.Kolarskiej Bobińskiej) dostało tyle głosów , bo Polacy docenili działania ludowców w samorządach lokalnych.I bardzo ciężko pracowali w kampanii na taki wynik. Więc zamiast węszyć spiski pogratulujmy ludowcom znakomitego wyniku. Zwłaszcza wynik z Gdyni budzi ogromny respekt! Tak sobie myślę śmiertelnie poważnie ,że gdyby np. OBWE nagradzała medalami za przeprowadzenie wyborów , stanowiących kpinę z demokracji, to nasze skromne wybory samorządowe mogły być stanąć na pudle! Mam tylko taki mały dylemat ,czy pierwsze miejsce było by dla Polski , czy dla Rosji za referendum na Krymie? Nie podjąłbym się jednoznacznej oceny, ale czy srebrny czy złoty medal to zawsze medal! Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Różnica polega na tym, że na Krymie twój komentarz zniknąłby dwie sekundy po napisaniu, a w wolnej Polsce możesz psioczycz, domniemywać, domyślać się ile dusza zapragnie, oceniać i krytykować (bo to nic nie kosztuje a takie fajne).
Uwierz mi, że to spora różnica, bo widzę że młody jesteś. Zmień to, kandyduj w kolejnych wyborach. |
|
|
|
|
@truiks
Masz rację, w wolnej Polsce możesz psioczycz, domniemywać, domyślać się ile dusza zapragnie, oceniać i krytykować, bo to nic nie kosztuje, ale takie fajne już nie jest... Wszystkich wyników dalej nie ma, a czas biegnie ... Gdyby któryś z kandydatów chciał sprawdzić, czy nie dokonano oszustwa w liczeniu głosów na jego osobę/listę i ewentualnie złożyć skargę do sądu to ma na to 2 tygodnie od dnia wyborów. Może oczywiście przebiec się po komisjach w mieście, ale to będą nadal informacje nieoficjalne, a w sądzie trzeba mieć konkretne dowody ... Mało tego, w niektórych komisjach listy są już pościągane ... |
|
|
|
|
CYTAT (nenad) ...A jak Bronek miał w noc wyborów stratę 7 procent do Jarka,a rano znów wygrywał... Pojmij ty i twoi koledzy że Jarek/PiS ma większe poparcie na wsiach ...a tam głosy są liczone najszybciej ... ostatnio Edo prorokował wygraną PSL i do dziś do niego nie dotarło że jego rozumowanie jest gorsze niż 8 latka ... ale co zrobisz Bobi126 nie wiem czy wrzutka o wyborach w 1922 była po tym zajściu (ale racze jak już to chyba parlamentarnych z 05 listopada 1922 r) "16 grudnia 1922 roku niezrównoważony psychicznie narodowiec zastrzelił w Zachęcie prezydenta Gabriela Narutowicza." ale jakoś mam dziwne wrażenie że bardziej bym wierzył w te wybory ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan, skąd ten świetny wynik PSL, tak dobrze rolnikom, tak lubią byc nazywani frajerami, ze tak wzrosło poparcie dla PSL ? Poprostu wynik dla PO byłby podejrzany,wiEc dodano głosów koalicjantowi,z którym sie dogada w sejmikach...
I o jakich sadach i prokuraturze mówimy ? Juz sie jeden podał za gościa z kancelarii TUska to mu sędzia MIlewski powiedziAl,ze jest dyspozycyjny i niech sie nie martwi premier o AMber gold... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
PSL to partia bezideowa wejdzie w koalicje z każdym ... to po pierwsze
Czemu ludzie na nią zagłosowali może rozszyfrowali Jarka że mówi co innego a jego ludzie w np. Brukseli robią co innego (głosują przeciw zwiększeniu kasy dla Polski a co za tym idzie i dla rolników) ... może dla tego że ich lista była z nr. 1 ... może dla tego że mieli dość PiS i PO ... może ty mi podasz coś na poparcie słów o "dodaniu głosów koalicjantowi" i napiszesz gdzie PiS schował swoich "mężów zaufania" ? jakoś nie słyszę żeby w TV mówili o fałszowaniu ... czy chcesz powiedzieć że wszystkich "kupili" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT PSL to partia bezideowa wejdzie w koalicje z każdym ... to po pierwsze Czemu ludzie na nią zagłosowali może rozszyfrowali Jarka że mówi co innego a jego ludzie w np. Brukseli robią co innego (głosują przeciw zwiększeniu kasy dla Polski a co za tym idzie i dla rolników) ... może dla tego że ich lista była z nr. 1 ... może dla tego że mieli dość PiS i PO ... może ty mi podasz coś na poparcie słów o "dodaniu głosów koalicjantowi" i napiszesz gdzie PiS schował swoich "mężów zaufania" ? jakoś nie słyszę żeby w TV mówili o fałszowaniu ... czy chcesz powiedzieć że wszystkich "kupili" Czyli jak czegoś nie mówią w tv to tego nie ma ? Aha... Czyli wzrost poparcia przez cztery lata o 50,60 % w wielu wojewodztwach to efekt złości na PO/PIS ? Dosypywanie kart, dziurawe worki, liczenie z błędami ręczne, przewożenie głosów prywatnymi autami bez eskorty policji, liczenie wszystkiego tydzień to mało, by nie wierzyć w wałki ? Jak powiedzieć obywatelom,że liczy się każdy,jeden głos ? Dyrektor Muzeum Powstania głosował z żoną na radną,oboje oddali po 1 głosie, po czym wywieszono,że kandydatka dostała... 1 głos. Jaki wpływ ma mąż zaufania na to,co dzieje się z kartami przez tydzień ? Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Aha czyli po raz kolejny nie masz nic na potwierdzenie głosu zbawiciela ... Aha czyli mężowie "zaufania" wydelegowani przez PiS to jak Adam H. mali krętacze i wzięli kasę wg. Ciebie ?
Jaki mieli gdy wyniki były na drugi dzień a i tak Jarek bredził o fałszerstwach ? ... Co to za różnica że po tygodniu w Australii np. na podanie wyników mają miesiąc w Polsce natomiast nie ma granic czasowych ... PiS chyba wysłał ich tam by koczowali do końca by patrzyć wszystkim na ręce czy się mylę ? czyli mam rozumieć że premii nie będzie jak nikogo nie złapali ? ps.Jak taki mąż zaufania nie ma wpływu na nic to po co go wysyłać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Mąż miałby wpływ, gdyby PKW na drugi dzień podała oficjalne wyniki !
Były przypadki wałków,więc mówił o fałszerstwach. Bronek dzwonił do Janukowycza dwa lata temu,że jest zaniepokojony długim liczeniem głosów na Ukrainie, że to ODDALA UKRAINĘ OD UNII EUROPEJSKIEJ i wałkami z kartami i dosypywaniem, a u nas mówi o szaleństwie, jak ktoś wspomni o fałszerstwach. Tyle w temacie wyborów, ty Banan jak zdarta płyta, obsesja antykaczyńska osiąga poziom niemożebny... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|