~~ktos | |
|
|
Witam.
Małe ostrzeżenie dla tych co chcą kupić jakieś "dodatki" z Halmaru. Rolka tapety (akurat tej co chciałem nie było na stanie i dzięki temu nie kupiłem) która kosztuje w okolicach 120-130 zł w Halmarze kosztuje 46zł w Leroy Merlin w RZ. To już niestety jest chamstwo jeśli chodzi o przebitkę. Jeśli chcecie dodatki do domu to lepiej się wybrać do RZ. Pzd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Ania W | |
|
|
Moja mamusia wyposazała mieszkanie meblami z Halmaru jest zadowolona.A ciebie jak nie stac to bryknij sie do Limby lub d Jabry tam jest taniej.
|
|
|
~~RRJ | |
|
|
Chwalisz się Aniu,że mamusia bogata-gratuluję.A czy ktoś tu o meblach pisał? Nie, o tapecie!Więc chyba faktycznie nie miałaś sie komu pochwalić zasobnością portfela rodzicielki!
|
|
|
|
|
|
~RRJ a tobie jak zwykle zal du...pe sciska.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~RRJ | |
|
|
Jasne,że mi ściska-zadowolony.Ty lubisz nie na temat prawda?
|
|
|
|
|
|
To idz sie wkasztan bedzie ci lzej.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~RRJ | |
|
|
Ale sie wykazałeś-brawo!Zdziwienie mnie nie dopadło znienacka, albowiem twoj poziom jest powszechnie znany.Kończe ten temat, bo miało byc o podpuchach w Halmarze ale ty lubisz "kaszane'robic wszędzie.Mnie nie sprowokujesz!
|
|
|
~~ktos | |
|
|
Ania w. - Pisałem o tapecie i w sumie to dotyczy tej całej "galerii dodatków" ale po twojej wypowiedzi widzę że nie jesteś zbyt rozgarnięta także nie będę tracił czasu na dyskusje.
|
|
|
~~wieśniak | |
|
|
CYTAT Witam. Małe ostrzeżenie dla tych co chcą kupić jakieś \"dodatki\" z Halmaru. Rolka tapety (akurat tej co chciałem nie było na stanie i dzięki temu nie kupiłem) która kosztuje w okolicach 120-130 zł w Halmarze kosztuje 46zł w Leroy Merlin w RZ. To już niestety jest chamstwo jeśli chodzi o przebitkę. Jeśli chcecie dodatki do domu to lepiej się wybrać do RZ. Pzd. to idź do tesco bedzie taniej |
|
|
~~anii | |
|
|
CYTAT Moja mamusia wyposazała mieszkanie meblami z Halmaru jest zadowolona.A ciebie jak nie stac to bryknij sie do Limby lub d Jabry tam jest taniej. z mężem kupiliśmy meblościankę w halmarze 6 lat zapłaciliśmy 2.500 a dzis okleina nam schodzi z melbi.. :(((
|
|
|
~~~Ania W | |
|
|
Jak nie masz kasy to do kogo masz aluzje.Moja mamusia pracuje na P.Polskiej a tatus w Huie i na pewno go nie zwolnia.Biedakom to zawsze wiatr w oczy dmucha.A halmar to jest super Firma.
|
|
|
~~prof. Miodek | |
|
|
CYTAT z mężem kupiliśmy meblościankę w halmarze 6 lat zapłaciliśmy 2.500 a dzis okleina nam schodzi z melbi.. :((( z mężem kupiliśmy meblościankę w halmarze 6 lat - co to znaczy ? |
|
|
~~Gal. | |
|
|
CYTAT Jak nie masz kasy to do kogo masz aluzje.Moja mamusia pracuje na P.Polskiej a tatus w Huie i na pewno go nie zwolnia.Biedakom to zawsze wiatr w oczy dmucha.A halmar to jest super Firma. Gdzie tatuś pracuje ???..Aniu po Twoich wypowiedziach wnioskuje że jesteś skrzywdzonym dzieckiem,pogadaj z rodzicami może nie jest za pózno,a jesli nie bedzie efektów zmiany na lepsze no to miej pretensje do nich.Kupowałem tapczan na Halmarze i nie popełnie drugi raz tego błędu ( kupie gdzieś indziej). |
|
|
~~RRJ | |
|
|
Aniu W.żeby wydawac opinie co jest super a co nie, trzeba albo posłuchać większości albo kupić więcej niż szafę.Masz dziecino problemy jakies najwyraźniej.I kogo to obchodzi gdzie szanowni rodzice twoi pracują.
|
|
|
~~ktos | |
|
|
jest wiele innych sklepow z tapetami na handlowej
|
|
|
~~123 | |
|
|
Nie miejcie pretensji do Ani ,jakbyscie pracowali w Halmarze też musielibyście takie bzdury wypisywać. A tak swoja drogą to tragedia ceny mają, ale już niedługo..społeczeństwo ubożeje. Jak bierzesz za 20000 zł daja upust 2% buahahaahahahahahahahaha. Internet drodzy państwo to jest rozwiązanie na takich szubarwców.
|
|
|
~~RRJ | |
|
|
Kupiłam dziecku rozkładany fotel do spania.Materiał tak się "pocił" pod prześcieradłem,że po 3 dniach zareklamowałam.Oczywiście zaczęły się schody.Nie będę opisywać całej "procedury", bo do dziś mnie telepie.W sumie reklamacji nie przyjęto. Na "spanku" po 3 tygodniach zaczęła normalnie jakaś pleśń wychodzić.Wyrzuciłam,bo strach patrzeć na to było a co dopiero dziecko kłaść.Banda i zdziercy.
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
Halmar nie jest producentem tych mebli,podobnie jak Limba czy inne sklepy.jest zwyklym hehhe dystrybutorem,fajnie powiedziane co?a tutaj to jesli nie pasuje to nie kupuj,nie chcesz ogladac jakiegos programu w tv to przełącz na inny,nie lubisz jakiejs knajpy to tam nie idż...proste jak drut kolczasty''kiedys byłem bardziej beztroski,nie lubie juz Polski''(chodzi mi o Nasza mentalność).
|
|
|
~~blair. | |
|
|
aniu w, jestes tak popier... ze powinni ci dawno neta odciac
zebys sie nei przekonala ze ci tatusia zwolnia z pracy w sumie jakbym ja miaal taka corke to bym sie sama wolala zwolnic a od biednych ludzi sie odsraj, bo widac beida ci nigdy do dupy nie zajrzala, a jak czlowiek pisze, ze gdzies zdzieraja kase to chyba dobre ostrzezenei dla innych, nie? a ty jeszcze zbiedniejesz glupia krowo |
|
|
~~Ewa | |
|
|
Jest mi przykro ze forum na rozne temart schodzi na "psy". Mieliscie kometowac temat a nie ludzi ktorzy komentuja. Pozniej niektorzy bedea bali sie jakies temarty skomentowac zeby go pozniej wyzywali od najgorszych a wcale tej osoby nie znacie. ZASTANÓWCIE SIE NAD SOBA.
|
|
|
~~ogladacz tvn\'u | |
|
|
CYTAT z mężem kupiliśmy meblościankę w halmarze 6 lat zapłaciliśmy 2.500 a dzis okleina nam schodzi z melbi.. Nie wiem dokładnie co to znaczy ale o meble z mdf'u dba się inaczej niż o jakieś wyroby z czystego drewna. Jak traktowałaś to prontem czy innym syfem to się nie dziwie że Ci poodłaziło. Na instrukcji użytkowania mebli z mdf'u jest wyraźnie napisane: "czyścić zwilżoną w wodzie ściereczką, nie stosowac detergentów przeznaczonych do drewna" |
|
|
~~ktos | |
|
|
nie potrzebnie jakies dyskusje sa prowadzone na temat wypowiedzi innych ludzi.
ja poprostu zalozylem temat zeby poinformowac ludzi ze przebitka cen "dodatkow" jest bardzo wysoka i lepiej sie wybrac do RZ po dodatki. pzd wszystkich forumowiczow. |
|
|
|
|
|
CYTAT Chwalisz się Aniu,że mamusia bogata-gratuluję.A czy ktoś tu o meblach pisał? Nie, o tapecie!Więc chyba faktycznie nie miałaś sie komu pochwalić zasobnością portfela rodzicielki! weś zjedź sobie Gościu z palca ! wieś się bawi \' : ) |
|