|
|
|
Witam, poszukuję fryzjera w Stw, który zrobi mi koloryzację na włosach farbowanych(rozjaśni włosy.
polećcie kogoś dobrego, zaufanego. może znacie ceny? mniej więcej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja szukam fryzjera który dobrze zrobi mi koloryzację ombre. Robiła któraś z was i może polecić sprawdzony salon? w jakich kosztach to się mieści?
|
|
|
|
|
Cameleon robie od 2 lat ombre i jestem bardzo zadowolona
s7f |
|
|
|
|
Ja polecam Metamorfozę, Pani Aneta robiła mi zarówno ombre jak i koloryzację.
|
|
|
|
|
może być i ombre a jakie ceny ?
|
|
|
|
|
Polecam p. Basię z salonu Basieńka;) na moich dlugich do pasa włosach zdziałała cuda;)
|
|
|
|
|
Polecam "Basieńkę" - najlepsza fryzjerka w mieście! tylko cięzko z terminami u niej, z tego co wiem to na grudzień już nie ma szans!
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Panią Basię?
też ja polecałam.... do czasu. W zeszłym tygodniu byłam zmuszona pójść do innej fryzjerki bo Pani basia terminów nie miała. I dzięki Bogu! fryzjerka pokazała mi moje włosy z tyłu. A mianowicie nierówności jakie miałam! I to nie na centymetr czy dwa a co najmniej 5. A ja głupia się dziwiłam czemu włosy mi sie nie układają. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Panią Basię? też ja polecałam.... do czasu. W zeszłym tygodniu byłam zmuszona pójść do innej fryzjerki bo Pani basia terminów nie miała. I dzięki Bogu! fryzjerka pokazała mi moje włosy z tyłu. A mianowicie nierówności jakie miałam! I to nie na centymetr czy dwa a co najmniej 5. A ja głupia się dziwiłam czemu włosy mi sie nie układają. A mozesz podac namiary do fryzjerki ? |
|
|
|
|
Derylaki pw
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
A ja polecam Magdę z salonu Nova obok rossmana. Zarówno kolor jak i strzyżenie na wysokim poziomie.
|
|
|
|
|
ja polecam Panią Anetę z duetu w budynku rzemieślnika,fachowe podejście do klienta ze wszystkim
|
|
|
|
|
co do pani basieńki to zdziała cuda z waszym portfelem
|
|
|
|
|
CYTAT co do pani basieńki to zdziała cuda z waszym portfelem oj rację to tu masz.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Sama miałam iść do Basieńki, ale zobaczyłam jak wygląda jej fryzura i jej praktykantki to stwierdziłam, że się wstrzymam. Dla mnie fryzjer jak i kosmetolog powinny wyglądać nie nagannie. Jeszcze słysząc cenę 200zł i to nie wiadomo czy za rozjaśniacz i farbę czy samą farbę stwierdziałam, że się wstrzymam.
|
|
|
|
|
Ja polecam Panią Elżbietę Drelich- najlepsza! Niedawno przeniosła się na ul. Poniatowskiego (obok siłowni) profesjonalne podejście, rewelacyjne przygotowanie merytoryczne i praktyczne. kto raz do niej pójdzie- to już nie zmieni na inną fryzjerkę. Kobieta z klasą i takie samo podejście do klientek.
|
|
|
|
|
"a polecam Panią Elżbietę Drelich- najlepsza! Niedawno przeniosła się na ul. Poniatowskiego (obok siłowni) profesjonalne podejście, rewelacyjne przygotowanie merytoryczne i praktyczne. kto raz do niej pójdzie- to już nie zmieni na inną fryzjerkę. Kobieta z klasą i takie samo podejście do klientek."
sama ta pani napisała pani Elu??? |
|
|
|
|
Jestem już od 8 lat klientką P. Eli. Wcześniej miała salon w Jastkowicach.
Co do zapytania mojej przedmówczyni...nie jestem P. Elą. Nie mam w tym żadnego ukrytego zamiaru, a udzielam odpowiedzi na zadane w temacie postu pytanie. Dlaczego nie chwalić najlepszych??? Jedynym minusem są ceny... Mogłaby stałym klientkom dawać jakieś rabaty, a ja mam wrażenie ,że jest wręcz przeciwnie... |
|
|
|
|
Poszukuje fryzjerski która dobrze farbuje i ewentualnie dojeżdża do klienta. Zdrowie nie pozwala mi na wizytę w salonie.
Życzę powodzenia wszystkim Niech wam się farci Co by się nie działo Na pewno se poradzisz Spełniaj swe marzenia Użyj swojej wyobraźni Niech mocna wiara w siebie Do celu Cię prowadzi |
|
|
|
|
A czy ktoś z was wie, jaki mniej więcej cennik ma Basieńka ? Chodzi mi głównie o upięcia okolicznościowe i ślubne.
I jakie są wasze wrażenia, jak się trzymały włosy ? |
|
|
|
|
zadzwoń sobie do niej i się dowiesz jakie ma ceny.to chyba nie trudne
|
|
|
|
|
polecam salon "mania wyglądania"