|
|
|
W którym laboratorium analitycznym najlepiej zrobia badania dziecku.Chodzi mi głównie o podejście, bo dziecko nadwrazliwe a trzeba będzie pobrać krew.Czy mają jakieś znieczulenia typu-psikniecie na skóre?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po co znieczulenie? Przy poprawnej technice nie boli to wcale. Dziś akurat byłem w szpitalu na pobraniu, polecam taką niską blondynkę w dłuższych włosach - przy moich niewidocznych żyłach, gdzie niektóre mają problem tu było błyskwawicznie i bezboleśnie.
|
|
|
|
|
Byłam z dzieckiem (4 lata) w: Diagnostyce (ciut ponad rok temu), w Probe i w przychodni na edukacji. Do Diagnostyki więcej nie pójdę, bo byłam masakra, podejście pani beznadziejne. W Probe i w przychodni było dobrze, dziecko na kontrolne badanie woli iść do Probe, bo po I nie było kolejki, po II dostała nagrodę za odwagę.
Znieczulenia nigdzie nie dawali. |
|
|
|
|
ja bylem na A.J.P.2 z tyłu za skokiem Stefczyka super szybko,mały nic nie czuł mogę polecić
|
|
|
|
|
Ja z dzieckiem to jeździłam do Laboratorium do Niska do szpitala. Przychodzą tam pielęgniarki z oddziału dziecięcego i sprawnie pobierają krew. Córka nawet nie zauważyła że coś jej robili
Tylko że trzeba długo czekać aż przyjdą:( |
|
|
|
|
zdecydowanie polecam Probe.
|
|
|
|
|
Dziękuję za opinie