Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Moze ktos z forumowiczów podpowie gdzie w internecie mozna ogladac gale boksu gdzie wystapia m.in. Adamek - Szpilka. Niestety nie mam mozliwosci wykupienia PPV ani wyjscia do pubu. Zostaje net... tylko gdzie ? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
livetv.ru - poważnie
|
|
|
|
|
ja 90 % kodowanych meczy oglądam na meczyki.pl tam wyłapiesz jakiś link
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W HD na WEEB.TV:
http://weeb.tv/channel/boks-ksw Tylko musisz się zarejestrować. Jeżeli masz zmienny IP to możesz oglądać za darmo (tylko co 30 min. musisz się rozłączyć i połączyć z netem) lub zapłacić minimum 3,99 za 3 dni dostępu. Albo legalnie na IPLA za 40zł: http://www.ipla.tv/purchase-live/sport-live/step-1?channel_url=ipla%3A%2F%2Fplaychannel-7483&price_profiles= |
|
|
|
|
Dzieki Wszystkim.
Ruskiego nie znam. A po ikonkach zanim znajde to ho ho ale dzięki. Meczyki.pl tak myslalem lecz po kliknieciu w KSW wyskoczyło cos takiego "Transmisja z meczu Polsat Boxing Night: Adamek - Szpilka zakończyła się w dniu 2014-11-07 o godzinie 19:00. Przejdź na stronę główną aby zobaczyć aktualne transmisje." Natomiast weeb.tv "Kanał o nazwie "boks-ksw" nie istnieje w serwisie lub został zablokowany." Kurde... masakra. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Natomiast weeb.tv "Kanał o nazwie "boks-ksw" nie istnieje w serwisie lub został zablokowany." Musisz się zarejestrować. |
|
|
|
|
CYTAT Natomiast weeb.tv "Kanał o nazwie "boks-ksw" nie istnieje w serwisie lub został zablokowany." Musisz się zarejestrować. A za dostep 1-dniowy poprzez sms zaplacisz tylko 2,46 |
|
|
|
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pozostale
na sopcast bedą dwie ostatnie walki więc i walka wieczoru |
|
|
|
|
Napiszcie kto wygrał
|
|
|
|
|
Gudel, Maciec i Sołdra- na reszte czekamy
|
|
|
|
|
Tu można oglądać za darmo:
http://team-(...)meczHD-2 |
|
|
|
|
CYTAT Dzieki Wszystkim. Ruskiego nie znam. A po ikonkach zanim znajde to ho ho ale dzięki. Meczyki.pl tak myslalem lecz po kliknieciu w KSW wyskoczyło cos takiego "Transmisja z meczu Polsat Boxing Night: Adamek - Szpilka zakończyła się w dniu 2014-11-07 o godzinie 19:00. Przejdź na stronę główną aby zobaczyć aktualne transmisje." Natomiast weeb.tv "Kanał o nazwie "boks-ksw" nie istnieje w serwisie lub został zablokowany." Kurde... masakra. Ruskiego znać nie trzeba. Wystarczy sobie kliknąć angielską flagę u góry. |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Chwała Ci Panie !
Weeb przy wchodzeniu Szpilki zacial sie w ... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Jak na mój gust to szkoda było zarywać nocy ... a gdybym za to jeszcze miał płacić to wywalił bym chyba Polsat z listy kanałów
Co do Adamka to chyba szkoda że zmienił kiedyś wagę ... no i zajął się polityką ... "Szpila" za wiele nie pokazał ale może jeszcze kogoś tam oklepie bo w zasadzie jak na boksera ma jeszcze czas ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Jak na mój gust to szkoda było zarywać nocy ... a gdybym za to jeszcze miał płacić to wywalił bym chyba Polsat z listy kanałów Co do Adamka to chyba szkoda że zmienił kiedyś wagę ... no i zajął się polityką ... "Szpila" za wiele nie pokazał ale może jeszcze kogoś tam oklepie bo w zasadzie jak na boksera ma jeszcze czas ... I tutaj się z Tobą zgodzę. Współczuje tym, ktorzy po Pub'ach siedzieli do 00:30 żeby oglądnąć SHOW wieczoru. Nic specjalnego nie było. Adamek już powinien na emeryture iśc a nie dać sie prowokować gówniarzom. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|