|
|
|
ostatnio tyle mówi się o badaniach jąder i teraz pytanie gdzie można w Stalowej zrobić USG jąder ? najlepiej prywatnie ...
ps. sorry nie wiem dlaczego wlazło do działu sport )) |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U Goli osobiscie polecam
|
|
|
|
|
jaki koszt takiego badania??
orientujecie się ?? ---------------------------------------------------- a w ogóle jest jakiś urolog w STW ze sprzętem USG w gabinecie ??? ---------------------------------------------------- gdzie przyjmuje prywatnie urolog lekarz Satławski Piotr , czy posiada w gabinecie sprzęt USG ??? bo wyskakuje mi tylko przychodnia na Poniatowskiego |
|
|
|
|
Z tego co pamietam to Satławski nie ma w gabinecie usg. Radze Ci wybrac sie do rodzinnego i poprosic o skierowanie na usg na fundusz czeka sie ale za darmo Ci zrobia. To jest zwykle badanie standardowym aparatem do usg.
|
|
|
|
|
CYTAT . Radze Ci wybrac sie do rodzinnego i poprosic o skierowanie na usg na fundusz czeka sie ale za darmo Ci zrobia. To jest zwykle badanie standardowym aparatem do usg. Badanie jest zwykłe ale standardy przychodni mogą być niezwykłe. Wyobrażam sobie nadanie jajec a tu przetwierają się baby . Miałem taką sytuacje podczas ściągania szwów z półdupka, chyba pięć osób akurat musiało po coś zajrzeć podczas zabiegu. |
|
|
|
|
dlatego dla mnie też odpada badanie publiczne - tam to po prostu idą na ilość - już wolę zapłacić - a ktoś słyszał o tym lekarzu Urologu ? Michał Trąbka ( http://mitramed.eu/ ) ?
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Idz do goli Pani Wilczynska 660441490 zrobi ci usg i wtedy idz do urologa.
|
|
|
|
|
Antonowicz szybko profesjonalnie koło bazyliki 602274156 ok 50zeta
|
|