|
|
|
słyszałam że w "galerii" Prima ma być jakiś supermarket. Orientuje się ktoś jaki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na pewno w Primie? Tam chyba nie mają lokalu o powierzchni na supermarket.
|
|
|
|
|
CYTAT słyszałam że w "galerii" Prima ma być jakiś supermarket. Orientuje się ktoś jaki ? Chyba kiosk a nie market. Moze jakas mala biedronka bedzie, bo malo jej. |
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Powierzchnia jest bo została zrobiona z nieużywanego parkingu podziemnego, nie jest to na całej całosci ale jest.
|
|
|
|
|
Ma tam powstać SPAR . Wiem z pewnego źródła. Pozdro.
|
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
SPAR i chcą go otworzyć już w połowie listopada.Kolejna sieciówka i prawdo podobnie mają jeszcze niższe ceny niż Biedronka.Właśnie czytałem w necie
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
SPAR jest w Pysznicy, Zbydniowie i w jakiejs w wsi po drodze na TBG i jakos nie jest najtanszy wrecz przeciwnie. Nie odbiega realiami od sieci NASZ SKLEP, ODIDO czy nawet FreshMarket czy Żabka. Ot zwykły market bez szału. Stwierdzenie "tańszy niż biedronka" jest nie na miejscu bo tak NIE JEST ! Oczywiscie w Holandii supermarkety sa jedne z najtanszych a niestety w Polsce te markeciki a raczek sklepiki samoobslugowe juz nie.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Na onecie pisza ze spar jest drugi zaraz za oszoł pod wzgledem cen a co za tym idzie tanszy od stonki. No chyba ze klamia.
http://finan(...)=1033817 W artykule jest tabelka- zestawienie |
|
|
|
|
Onetowi juz dawno nie wierze jak i TVNowi i Wyborczej TO CHŁAM. To link do wp a na 2 miejscu jest EUROSPAR a SPAR Market to wielka roznica cos ala tesco express czy carefour express.
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Problem w tym ze to wp. Jej tez nie wierzysz? Rozumiem ze twoje informacje odnosnie cen sa rzetelne? Stwierdzenie ze spar jest drozszy niz biedronka jest nie na miejscu bo tak nie jest. Chyba ze "kontrola" wp klamie?
Czym sie rozni spar od eurosparu? Podaj jakis link z checia poczytam. Nie znam tej marki, akurat mi sie nudzi wiec rzuce okiem |
|
|
|
|
CYTAT Problem w tym ze to wp. Jej tez nie wierzysz? Rozumiem ze twoje informacje odnosnie cen sa rzetelne? Stwierdzenie ze spar jest drozszy niz biedronka jest nie na miejscu bo tak nie jest. Chyba ze "kontrola" wp klamie? Czym sie rozni spar od eurosparu? Podaj jakis link z checia poczytam. Nie znam tej marki, akurat mi sie nudzi wiec rzuce okiem Mamlaku google.pl nie gryzie, możesz sobie sam poszukać... |
|
|
|
|
Coz znaczy mamlaku? Bo nie orientuje sie w twoim wiejskim slangu?
|
|
|
|
|
Problem postów nie na temat na tym forum cały czas rośnie- proponuję administracji dawać jakieś bany- na początek może tygodniowe. Może to podziała
|
|
|
|
|
Tak na 100% to ma być SPAR
|
|
|
|
|
CYTAT Problem w tym ze to wp. Jej tez nie wierzysz? Rozumiem ze twoje informacje odnosnie cen sa rzetelne? Stwierdzenie ze spar jest drozszy niz biedronka jest nie na miejscu bo tak nie jest. Chyba ze "kontrola" wp klamie? Czym sie rozni spar od eurosparu? Podaj jakis link z checia poczytam. Nie znam tej marki, akurat mi sie nudzi wiec rzuce okiem Napisalem wyzej ze link do WP, ale chyba jestes tak podjarany tym SPARem ze ci nie weszlo do łba. CYTAT Czym sie rozni spar od eurosparu? Na drugim miejscu jest EUROSPAR a wiec wiekszy super-hiper market a nie jakas pipidówa. Czym sie rózni Carrefour od Carrefour Market przeciz to to samo. Masz w swoim linku człowieku zwykły przykład miejsce 6 Carrefour oraz miejsce 17 Carrefour Market. Kończe na tym więc rozmowę z Tobą bo chyba zamiast głowy i rozumu masz dynie i pestki. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Virus zapomniales chyba ze edytowales post bo w pierwotnej wersji nie wspomniales nic o wp tylko o onecie- stad taka byla moja odp. Mam to w dup*e czy bedzie to sar srar czy megaspar. W przeciwieniestwie do ciebie mam ta wygode ze nie musze dymac po okolicznych dyskontach z gazetkami w lapie i kupowac najtansze towary. Z twojego postu wynika ze jestes wlasnie takim kolesiem ktory lata po marketach i sprawdza ceny bo w koncu tu mozna kupic taniej cebule a tam szczypior. Nie znam sie na rodzajach marketow i jestem serdecznie wdzieczny ze taki dyskontowy specjalista jak ty mnie oswiecil. Takze teraz jak bede chcial cos kupic taniej to na bank bede szukal marketow zaczynajacych sie na euro lub express. Ja tam wole dynie i pestki niz wypalony knot pod czacha jak u ciebie. Serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
|
Oj oj faktycznie wyedytowałem po minucie :( przepraszam.
CYTAT Z twojego postu wynika ze jestes wlasnie takim kolesiem ktory lata po marketach i sprawdza ceny bo w koncu tu mozna kupic taniej cebule a tam szczypior. Tak właśnie jestem TAKIM KOLESIEM. Bo widzisz w przeciwieństwie do Ciebie nie pajacuje tylko kombinuje gdzie taniej i oszczędniej. Zreszta Co Cie to obchodzi przeciez bedziesz mial SPAR heh CYTAT Nie znam sie na rodzajach marketow i jestem serdecznie wdzieczny ze taki dyskontowy specjalista jak ty mnie oswiecil. Więc jak się nie znasz to po kiego ch... się udzielasz i dopytujesz. Idź sobie na cmentarz, pomódl się za zmarłych (bo za rozum już nie bardzo) wróć do domu, jeb*j kilka razy z bańki w ścianie i lulu bo jutro niedziela i jako jeden z wielu wyruszysz do sklepu robić zakupy ! Ba ! Panisko nie pojedzie do Tesco, Kaufa czy Biedronki tylko poczeka na SPARa !!! W koncu 2 na liscie najtanszych.... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Nie no nie obrazaj mnie! W sparze jest za tanio, ponizej almy nie schodze hahahahahaa
|
|