|
|
|
Ma ktos taka tapete? Kogo panstwo polecacie do klejenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szukalem kidys czegos takiego, jesli chodzi o stalowa to pozostaje Ci tylko internet bo nawet rolki w tym miescie nie znalazlem, nie mowiac o jakims wyborze.
|
|
|
|
|
Juz mam tapety tylko na necie bo stalowa w wybor czegokolwiek uboga kto Ci kleil te cuda
|
|
|
|
|
Przy okazji ekipa wykanczajaca dom. Oni robia cale domy - wykanczanie, wiec do samej tapety nie przyjada.
|
|
|
|
|
E no ekipa wykanczajaca dom jesli jest do wszystkiego tak naprawde jest do niczego. Trzeba brac osobno plytkarza osobno malarza i osobno kogos do tapet bo inaczej to cienko
|
|
|
|
|
Gorszych bzdur to ja nie słyszałam.... Ja mam w rodzinie sprawdzonaą osobę i uwierz mi, że umie wszystko od płytkowania, do malowania i jeszcze wielu innych prac i lepszego specjalisty nie widziałam. We wszystkim chodzi o postaranie się, żeby było dokładnie, a wiadmo większość robi na odwal, jak najszybciej, byle wziąć kasę i na następną robotę.
|
|
|
|
|
To chyba taki przypadek jeden na milion i musi sie tej osobie chciec pracowac. Teraz jest tak ze albo fachowiec filozof niby wszystko wie i umie a potem wychodza jego umiejetnosci i ktis musi przyjść i po nim poprawiac.
|
|
|
|
|
CYTAT E no ekipa wykanczajaca dom jesli jest do wszystkiego tak naprawde jest do niczego. Trzeba brac osobno plytkarza osobno malarza i osobno kogos do tapet bo inaczej to cienko To się byś zdziwił na jakich materiałach robi i jakie domy wykonczyl. Tak tylko stawki nie dla kazdego, wiem. Pozatym ekipa znaczy kilka osob czyli osoba ktora swietnie czuje plytki, osoba ktora swietnie szpachluje itd. To tak rozjasniam Ci ten termin. Byc moze miales do czynienia z podsklepowymi filozofami to się nie dziwie ze masz takie zdanie. Ale uwierz sa firmy baaardzo solidne. Specjalnie nie bede tutaj reklamowal jakie. Ale nie uogolniaj bo na takie teoria mnie nerwa bierze. Pozdrawiam |
|