Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
witam czy to prawda ze inwestor który miał budowac hotel na staszica się wycofal???
danek |
|
|
|
|
danek |
|
|
|
|
Nie wiem, ale chyba fabryka mebli Szwedzkkiej Firmy nie powstanie to i może Szwedzki hotelarz się wycofał
|
|
|
|
|
a o jakiej fabryce szwedzkiej firmy mowa? ponieważ pierwsze słyszę o tym, Swedwood powstał tak jak było w planach ale o żadnej firmie mebli nie słyszałem, czy coś możesz bardzie naświetlić?
|
|
|
|
|
CYTAT witam czy to prawda ze inwestor który miał budowac hotel na staszica się wycofal??? a skąd w ogóle masz takie info? Dopiero co uzyskał dzierżawę, a już by uciekał???? |
|
|
|
|
slezak był na spotkaniu z mieszkańcami i od nigo to info
danek |
|
|
|
|
A nie chodziło przypadkiem o poprzedniego inwestora, który faktycznie się wycoal. Bo przed wyborami by się czyms takim jie chwalił
|
|
|
|
|
"Bardzo dziwne",że inwestor się wycofał.Tylko czekać,aż "wyrośnie" kolejny market.
|
|
|
|
|
CYTAT "Bardzo dziwne",że inwestor się wycofał.Tylko czekać,aż "wyrośnie" kolejny market. A skąd wiesz, że się wycofał (bo ktoś puścił taką plotę)?? A market to jak najbardziej będzie w najbliższym sąsiedztwie hotelu. Polecam bardziej wnikliwe czytac informacje dot. tej inwestycji. |
|
|
|
|
CYTAT A skąd wiesz, że się wycofał (bo ktoś puścił taką plotę?? A no. Niech Ci będzie,że to plota (a wiem to od osób-mieszkańców osiedla ul.Staszica),którzy byli na tym zebraniu. |
|
|
|
|
Chcesz mi powiedzieć, że Szlęzak chwali się tuż przed wyborami, że z miasta ucieka jedna inwestycja??
Przyznasz, że średnio logiczne. |
|
|
|
|
Hahaha no przecież z palca sobie tego ludzie będący na tym zebraniu nie wyssali,nie?
Idź i popytaj,skoro tak bardzo mi nie dowierzasz. |
|
|
|
|
A czego niby nie mogli tego zmyśleć, albo coś źle zrozumieć? Po prostu nie ma to wszystko sensu i tyle.
|
|
|
|
|
...abo jesteś ze świty pana prezydenta i jesteś zapoznany z tematem (od tej drugiej strony) albo po prostu szukasz nie powiem co do czego
...chociaż bardziej obstawałabym przy tej drugiej opcji Tak szczerze,to mnie nie interere czy jest to dla Ciebie logiczne,czy nie.Po prostu napisałam zasłyszane informacje - do tematu i nie chce mi się nawet przekonywać Cię kto tu ma rację bo ani mnie to grzeje,ani ziębi. Bez urazy. |
|
|
|
|
No akurat nie jestem ze świty, cokolwiek przez tą świtę rozumiesz (pracownicy UM, znajomi) Chyba, że chodziło Ci o sitwę bo teraz to bardzo popularne hasło, ale z niej też nie jestem. Po prostu lubię jak podawane informacje są w miarę wiarygodne, a nie na zasadzie, żeby tylko zdyskredytować prezydenta (sorry nie uwierzę, że przyświeca temu inny cel). Natomiast Ty nie tylko napisałaś zasłyszaną informację, ale również wysunęłaś "genialną" tezę o kolejnym markecie
Ja rozumiem, że jako kobieta uwielbiasz plotkować (przekazywanie niesprawdzonych informacji), ale niech będą jakieś granice. Bez urazy ;) |
|
|
|
|
CYTAT Ja rozumiem, że jako kobieta uwielbiasz plotkować (przekazywanie niesprawdzonych informacji) Hahahahaha I tu zakończę dyskusję z Tobą. Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
|
|
|
|
CYTAT slezak był na spotkaniu z mieszkańcami i od nigo to info ...danek,ale Ci dobrze,że jesteś facetem |
|
|
|
|
no wiesz sa dobre i zle tego strony
danek |
|
|
|
|
Inwestor z budowy hotelu na pewno się nie wycofał. Ciągle jest zainteresowany jego budową
|
|
|
|
|
A to info z wiarygodnego źródła? bo w tym tyg miała być podpisana umowa, ale w mediach cisza
|
|