|
|
|
Jestem ciągle zmęczona ,nawet po kilku dniowym urlopie.dom praca dom praca .W domu mi źle w pracy też żle.Nic mnie nie cieszy ,czy ktoś też taj ma.mam nadzieje ze to nie jakaś depresja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy, że nie masz celu w życiu. Nie masz swojej pasji.
Co robiłaś podczas urlopu ? Siedziałaś w domu ? |
|
|
|
|
to przesilenie jesienne, zawsze możesz zrobić podstawowe badania krwi, moczu itd, pamiętaj o TSH (nie mylić z THC)
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Teraz jesienne, za chwilę będzie zimowe, wiosenne i w końcu przesilenie letnie ...
|
|
|
|
|
Depresja lub tarczyca Lub poprostu chwilowe przymulenie Moze tez niski poziom magnezu i potasu Moze na zmiane pogody... Ja tak zwykle mam ale dopiero przy koncowce zimy
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
Czortunio,miałam kiedyś w życiu cel,ale odkąd uświadomiłam sobie ,ze nawet cięzką pracą nie dam rady go zrealizować odpuściłam, a na pare dni nie byłam w domu.wyjechałam i tak to nic nie dało
|
|
|
|
|
idzie jesień taka zamulona pogodamagnez+b6,i vigor up daje rade no chyba ze robota jakaś nudna to już znasz przyczynę
|
|
|
|
|
Przeklete bezrobocie chamstwo ludzi zycie meczy Stalowa Wola pada brak rozumienia depresja ja tez tak czasami mam ze odechciewa mi sie zyc !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Też tak mam polecam najpierw badanie krwi czy niema anemia jeśli nie to dobre witaminy.Cieszyć się z małych rzeczy, pójść do fryzjera,kosmetyczki albo wyjść ze znajomymi i codziennie rano powtarzać sobie że jestem najwspanialsza i najdzielniejsza i ze wszystkim sobie dam radę
|
|
|
|
|
CYTAT Czortunio,miałam kiedyś w życiu cel,ale odkąd uświadomiłam sobie ,ze nawet cięzką pracą nie dam rady go zrealizować odpuściłam, a na pare dni nie byłam w domu.wyjechałam i tak to nic nie dało Z marzeń nie można rezygnować. Nigdy. Marzenia się spełniają jeśli się tego bardzo chce. Marzenia to rzecz odświętna, niecodzienna, brak marzeń odbiera nam chęć życia. |
|
|
|
|
Pędź do najbliższego sklepu i zafunduj sobie pestki dyni , słonecznika , orzechów laskowych lub migdałów(do wyboru-najlepsza dynia). Zjadaj min 10 dkg/dobe - dorzuc suszone morele , a chop nie wyrobi
Jutro zrób zakupy na hali-taniej |
|
|
|
|
MILOSC a co jesli brak chłopa?
Gdzie wtedy szukać pomocy? Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Moim zdaniem dobrze ci radzi lilka 778.
|
|
|
|
|
Wysłałem Ci priva. Życzę zdrowia, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Albo sprawdzić kał w kierunku jaj glist ... ewentualnie cukier i morfologię.
|
|
|
|
|
Kupiłaś ziarna dyni...zjadlaś... jesli nie to se szukaj dalej...aż trafisz do farmaceutycznej sieci po pigułki , które wyczyszczą kieszeń nie wnosząc nic nowego.
Pewnie za proste , aby mozliwe było , jak większość takich rad Dla kumatych: http://www.jedzd(...)a_pestki |
|
|
|
|
tak zapytam, bo ktoś u góry o stalowej woli wspomniał.. nie macie wrażeniaże to jakaś prowincja w porówananiue z innymi większymi miastami? przejawiająca się w jakiejś ciemnocie? ja natknęłam się właśnie w szkolnictwie na najniższym szczeblu a konkretnie w przedszkolu.. próbuję to rozwikłać ale nie mam pojęcia do czego mnie to zaprowadzi, może będę musiała zamknąć gębę i cicho siedzieć?? ludzie nie umią rozmawiać na argumenty tylko skasują człowieka - babo co się czepiasz, wszyscy są zadowoleni tylko nie ty...
|
|
|
|
|
jeszcze dodam że właśnie z tą pasją to racja, ja mam pasję i to mnie trzyma przy życiu .. jakoś walczę bym mogła ją realizować..choć jest mocno pod górę..
|
|
|
|
|
CYTAT tak zapytam, bo ktoś u góry o stalowej woli wspomniał.. nie macie wrażeniaże to jakaś prowincja w porówananiue z innymi większymi miastami? przejawiająca się w jakiejś ciemnocie? ja natknęłam się właśnie w szkolnictwie na najniższym szczeblu a konkretnie w przedszkolu.. próbuję to rozwikłać ale nie mam pojęcia do czego mnie to zaprowadzi, może będę musiała zamknąć gębę i cicho siedzieć?? ludzie nie umią rozmawiać na argumenty tylko skasują człowieka - babo co się czepiasz, wszyscy są zadowoleni tylko nie ty... Ciemnota jest do póki latarnie się nie świecą ale to trwa krótko. Czego oczekujesz? Problemy mniejsze lub większe występują wszędzie. Czy problem faktycznie jest czy Ci się tylko tak wydaje ? Dla autorki tematu,jeśli zaczyna być szarawo trzeba dodać trochę kolorów Zrób coś z czego będziesz zadowolona. |
|
|
|
|
zorganizuj sobie sprawnego chłopa , a chęć do życia sama przyjdzie
|
|
|
|
|
a czym się na co dzien zajmujesz>??? jaka wykonujesz prace??? bo mnie tez to co robie przestało cieszyc i nudzi mi się i jakos mnie nie kreci i mnie meczy!!!!
|
|
|
|
|
ja jak jestem zmeczona to sie klade i spie
|
|
|
|
|
brak energii - może mieć rozmaite przyczyny najczęstsza to brak właściwego wypoczynku mało ruchu sportu - oraz przyczyna główna czyli polska aura zimno szaro paskudnie...
|
|
|
|
|
zrób badania pod kątem hormonów tarczycy i jak wcześniej ktoś pisał badania kału i morfologi,jeżeli wszystko będzie ok to więcej wiary wsiebie bo pomyśl że inni mają gorzej powodenia
powodzenia ;) |
|