|
|
|
Witam
jakie serwisy polecacie jeśli chodzi o zakładanie gazu? vw bora 1.6, stag pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słowik, Agatówka.
Szczególnie tych z Agatówki chwalą. Tak na marginesie do 1.6 jest sens pchać gaz? :) |
|
|
|
|
StefanS51 uzasadnij sens Twojego pytania dot. sensu zakładania gazu do 1.6?
Chyba normalne że jak ktoś dużo jeździ np dojazdy do pracy z dalszych okolic to się opłaci. Sam mam 1.6 i chcę założyć gaz, wybrałem multiserwis w Niwiskach. |
|
|
|
|
Nawet do 1.4 się opłaca zależy ile jeździsz. Czy jest sens zakładać do 2,5 turbo jak robisz 500km rocznie ? Raczej o planowany przebieg powinieneś pytać a nie o silnik A co do instalatorów to polecam na Agatówce, chociaż z tym autem nikt nie powinien mieć problemów.
|
|
|
|
|
Byłem u Słowika pare dni temu i pytałem o instalację do Hondy Accord 2.0 Vtec i powiedział mi 2,500 (bez lubryfikacji) lubryfikacja 250zł wydało mi się bardzo tanio.. ale muszę porównać z innymi.
Ja np nie rozumiem ludzi którzy pchają gaz do yarisów 1.0 :) |
|
|
|
|
Tylko Niwiska i Multiserwis.
Ostatnio mężowi nie chciało się podjechać do Niwisk na regulację, więc pojechał do chwalonego tu pana na Agatówce. Nie dość, że go naciągnął na niepotrzebną lubryfikację, to tak wyregulował, że następnego dnia zanim zdążyłam wyjechać z Stw samochód zgasł mi jakieś 8 razy. Skończyło się więc i tak wizytą w Niwiskach, samochód śmiga bez zarzutu, a męża za tą lubryfikację troszkę wyśmiali ;p |
|
|
|
|
tylko nie pan agatówce po założeniu gazu już chyba z 10 razy byłem na ustawianiu
|
|
|
|
|
a moze jamnica goscie robia konkretnie, a slowika ja osobiscie nie polecam.
|
|
|
|
|
Ja polecam (robili mi dwa auta) brc w nisku, zakładałem też u Słowika na piaskach (nie agatówka) i nie polecam jego usług, brc jest o wiele lepsze, nr tel do szefa w nisku 608 218 614.
|
|
|
|
|
Kto zna się jeszcze na instalacji Elpigaz oprócz zakładu Słowika ?
|
|
|
|
|
Ja tez mogę polecić Słowika, instalowaliśmy gaz w 2 samochodach u niego i bez zarzutu. Między innymi Lanos, który na słowikowym gazie jeździ już 12 lat i jedynie raz był wymieniany parownik, kilka razy regulacja oraz wiadomo butla legalizowana 2 lata temu, bez zarzutu na kolejne 10 lat (legalizacja NIE u Słowika).
|
|