Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam, kiedyś może jeszcze 1-2 lata temu w Mostostalu a dokładnie na 2 piętrze na przeciwko "Kossty" przyjmowała pani logopeda. Pamiętam, że miała na imię Monika (nazwisko zapomniałam), ale jak byłam ostatnio to żadnej tabliczki przy drzwiach z jej nazwiskiem niestety nie było.
Czy wie ktoś może gdzie pani Monika teraz przyjmuje, o ile w ogóle przyjmuje? Pytam konkretnie o nią bo 3 lata temu zajmowała się moim dzieckiem, niestety teraz potrzebuję logopedy dla młodszego dziecka, a byłam z niej bardzo zadowolona. jeśli ktoś wie gdzie ją znajdę to proszę o info!! ewentualnie, jak macie taki sam problem z dzieckiem i też chodzicie do logopedy, to którego byście polecili?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeśli chodzi ci o panią Monikę Dzwięgę to przyjmuje teraz koło Bazyliki w dawnej przychodni .Chodzę ze swoją córką od roku i jestem baardzo zadowolona
|
|
|
|
|
Ile kosztuje godzina u logopedy ??
|
|
|
|
|
Pani Monika przyjmuje również na NFZ, potrzeba tylko skierowanie od pediatry.
|
|
|
|
|
Moja córka chodziła ponad rok do Pani Moniki i nie potrzebowałyśmy skierowania od lekarza
|
|
|
|
|
Moje dziecko chodzi do niej obecnie na NFZ i potrzebne było skierowanie od lekarza rodzinnego. Bez skierowania to tylko prywatnie. Wizyta trwa 30 minut i jest co dwa tygodnie.
|
|