|
|
|
Chyba to stukanko w główkę nie pomogło, więc może skorzystasz sama z rad, które dajesz tym, którzy ich nie potrzebują. Dla twojej wiadomości, powiem jeszcze raz, bo może nie zrozumiałaś: Na plakatach przed remontem, była data 21 października, a to, że teraz napisali 28- oznacza, że termin otwarcia został przesunięty ze względu na nie wyrobienie się w tak krótkim czasie z tak dużym remontem, a właściwie przebudową.
Moderowano przez: panna_pina Usunięto treść niezgodną z tematem.
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT bzdura! 28 nawet pisało dzisiaj na Biedronce koło policji Umiesz czytać ze zrozumieniem? Przed remontem była kartka z datą 21.10 - rozumiesz co to znaczy przed remontem? To znaczy zanim zamknęli biedronkę i rozwalili ściany. |
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Post nie na temat.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Post nie na temat.
|
|
|
|
|
irkuck- nie trać energii, bo jak widzisz nie warto, zostaw ją sobie na otwarcie biedronki(na promocje i te tłumy hihi Malwie nie przegadasz chłopie- ona ma swój świat i "to to tego nie ogarniesz" A najlepsze jest to, że na biedronce "koło policji" nie ma żadnej informacji o otwarciu 28 października, więc czekamy na wtorek i taką minę Malwy jak zobaczy otwarcie 21.10, a widząc jak chłopaki śmigają na budowie i to, że w środku już się coś dzieje, bo widziałam, że nawet kasy już są- jest to bardzo prawdopodobne...
|
|
|
|
Właściwie o co tu chodzi?
Jakie znaczenie ma to, czy biedronkę otworzą 21, czy 28 pażdziernika? Wokoło zatrzęsienie sklepów.Nie rozumiem "problemu". |
|
|
|
|
Dla nas widocznie ma znaczenie, jeśli dla ciebie nie- to po co się udzielasz? A tak a propo czy ma może ktoś już gazetkę z promocjami na otwarcie?? Bo jak już chyba wszyscy wiedzą- otwarcie pojutrzeee!!!
|
|
|
|
CYTAT RRJ Właściwie o co tu chodzi? Jakie znaczenie ma to, czy biedronkę otworzą 21, czy 28 pażdziernika? Wokoło zatrzęsienie sklepów.Nie rozumiem "problemu". Na "Biedronce" jest kartka o otwarciu 21.10. Jakie ma znaczenie? Ano wyprzedaże będą w dniu otwarcia ;-) i to spore I o to chodzi. Otwierają o 7.00. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT Na "Biedronce" jest kartka o otwarciu 21.10. A masz może gazetkę tą na otwarcie? Pamiętam, że jak otwierali tą w Rozwadowie po remoncie to były takie specjalne. Jeśli by ktoś już miał to może zrobić skan- nie obrazimy się ;) ewentualnie jeśli znajdzie w necie- to link. Jakie ma znaczenie? Ano wyprzedaże będą w dniu otwarcia ;-) i to spore I o to chodzi. Otwierają o 7.00. P.S. Malwa- ty masz jakieś kompleksy odnośnie Biedronki? Czy w ogóle odnośnie życia? Wyrzucili cie z pracy w Biedronce czy dalej PMS masz? Bo od tygodnia szczekasz, nie wiadomo na co i po co?? Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Ja gdzieś słyszałam że wkłady do zniczy mają być 2+1gratis
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na "Biedronce" jest kartka o otwarciu 21.10. A masz może gazetkę tą na otwarcie? Pamiętam, że jak otwierali tą w Rozwadowie po remoncie to były takie specjalne. Jeśli by ktoś już miał to może zrobić skan- nie obrazimy się ;) ewentualnie jeśli znajdzie w necie- to link. Jakie ma znaczenie? Ano wyprzedaże będą w dniu otwarcia ;-) i to spore I o to chodzi. Otwierają o 7.00. P.S. Malwa- ty masz jakieś kompleksy odnośnie Biedronki? Czy w ogóle odnośnie życia? Wyrzucili cie z pracy w Biedronce czy dalej PMS masz? Bo od tygodnia szczekasz, nie wiadomo na co i po co?? Bo mnie irytują takie osoby jak ty, pazerne, ktore lecą na darmoszke.... typowe polaczki z cebulandii, Bedziesz stała pewnie już od poniedziałku pod sklepem żeby dostać coś za free. Znajac zycie kolejny filmik na youtube zostanie dodany z udziałem pazernej eFFci i elity |
|
|
|
|
Widzę, że dla niektórych tutaj otwarcie Biedronki to nie lada wydarzenie. Idźta, dostanieta znicz za darmo. I masło 50 gr tańsze. Typowo polskie zachowanie.
|
|
|
|
|
dokładnie.....
|
|
|
|
|
Po 1. Jak cie irytują takie osoby czy tematy to po co wchodzisz i czytasz?? Mnie jak coś nie interesuje to się nie udzielam i myślę, że większość tak ma, cóż szkoda, że ty jednak nie.
Po 2. Nie czekam na nic darmowego, bo "darmoszka" dla mnie oznacza ukradzione. Pewnie jesteś bardziej obeznana w tym temacie, skoro wspominasz. Po 3. Skoro nazywacie innych polaczkami, to rozumiem, że same z Polski nie pochodzicie?? Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
CYTAT Malwa11 typowe polaczki, liczące na promocje a pozniej beka z was na youtube tak jak się biliscie o torby w lidlu że nawet na pudelku wylądowaliście... MAKABRA. Czekam na ten moment aż łysi pójdą dla beki na takie promocje i ryjka obiją. Wszystko za free bysie chcieli, jakby była kupa na promocji kurza z 9,99 na 7,99 to byscie z nożami skakli na siebie. LOL CYTAT Malwa11 Bo mnie irytują takie osoby jak ty, pazerne, ktore lecą na darmoszke.... typowe polaczki z cebulandii, Bedziesz stała pewnie już od poniedziałku pod sklepem żeby dostać coś za free. Znajac zycie kolejny filmik na youtube zostanie dodany z udziałem pazernej eFFci i elity Być może, że typowe Polaczki. Choć typowym Polaczkiem jesteś i Ty Nienawiść, psioczenie, wypominanie ludziom, że nie mają zbyt wiele kasy i próbują upolować okazję aby kupić taniej. Jak widać wypominasz ludziom to, że mają ochotę pójść tak i kupować. Twoje kompleksy na tym punkcie są powalające, zwłaszcza zaglądanie do cudzego portfela. Masz tak bardzo dużo kasy, że rażą Cię braki finansowe innych czy sama jesteś biedna i się tego wstydzisz? CYTAT Malwa11 dokładnie..... CYTAT Agnieszka81 Widzę, że dla niektórych tutaj otwarcie Biedronki to nie lada wydarzenie. Idźta, dostanieta znicz za darmo. I masło 50 gr tańsze. Typowo polskie zachowanie. A tak w ogóle to powiedzcie mi Panie: Co Wam do tego? Bo mnie się wydaje, że g..no Tym bardziej, że tematem obecnego postu nie jest ocenianie i zachowanie ludzi na wyprzedażach Gdzieś widziałam Malwa11, że poprawiałaś błędy ortograficzne. ...MAKABRĄ ... są Twoje wypowiedzi , gdzie popełniasz błędy ortograficzne, stylistyczne. A wszystko to ciężko aż przeczytać. Może warto poprawić swoje? I to w obu wypowiedziach Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że dla niektórych tutaj otwarcie Biedronki to nie lada wydarzenie. Idźta, dostanieta znicz za darmo. I masło 50 gr tańsze. Typowo polskie zachowanie. Ciekawe co jeszcze przecenią o 50 gr.. będą brać hurtem jakby się 3 wojna światowa zbliżała.. ha ha ha ha Aż zrobie zdjęcie i dodam na wioche.pl |
|
|
|
|
Malwa jaka Ty musisz być samotna i zgorzkniała, aż mi się żał Ciebie zrobiło, naprawdę. Może warto wstać od monitora i wyjść do ludzi, zrobić coś ze swoim życiem? Tak dłużej się nie da, w tej depresji jeszcze sobie coś głupiego zrobisz.
Słoneczko świeci za oknem, ładną jesień mamy - jeszcze jest czas coś zmienić, kogoś poznać. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A ja się pytam do kurwy nędzy, gdzie jest moderator ?? Wchodze, interesowal mnie temat o biedronce a tutaj strona zawalona jakimis pisaninami ~!!
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT Aż zrobie zdjęcie i dodam na wioche.pl Coś ty?? To jednak przyjdziesz na otwarcie Biedronki? Tylko nie mów, że może jeszcze kupisz coś z promocji?? No nie przesadzaj, przecież nie jesteś "typowym polaczkiem"!
|
|
|
|
CYTAT A ja się pytam do kurwy nędzy, gdzie jest moderator ?? Wchodze, interesowal mnie temat o biedronce a tutaj strona zawalona jakimis pisaninami ~!! może byś tak nie przeklinał? |
|
|
|
|
I jak po otwarciu? Bylo cos ekstra z okazji otwarcia?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
sosna, otwarcie jutro! Choć nie dziwię się, że przeoczyłaś: w tej kłótni trudno już znaleźć sedno
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
No fakt brakuje jeszcze
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
A jest już otworzona?
|
|
|
|
|
Nie, nie jest jeszcze otwarta. Magiczna data wybija jutro.
|
|