|
|
|
Witam mam dość stary samochód, jednak jestem zmuszona jeszcze rok go eksploatować dlatego muszę znaleźć kogoś kto potrafi zaspawać dziury w podwoziu. Proszę o sprawdzonego fachowca, który zrobi to przede wszystkim porządnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam dość stary samochód, jednak jestem zmuszona jeszcze rok go eksploatować dlatego muszę znaleźć kogoś kto potrafi zaspawać dziury w podwoziu. Proszę o sprawdzonego fachowca, który zrobi to przede wszystkim porządnie. Przepraszam,że rozwinę temat. Jak chcesz używać go tylko rok to czy opłaca Ci się inwestować, bo porządna naprawa podwozia będzie trochę kosztować. Czasami warto rozstać się ze starym,pieniądze ze sprzedaży, przeznaczone na naprawę + kilka złotych wydać na zakup samochodu w lepszym stanie. Sprawdź PW. |
|
|
|
|
To się kupy nie trzyma co autorka napisała. Jak masz kobieto jeździć jeszcze z rok to po co ma być porządnie? Pojeździj po zakładach i wybierz ten najtańszy - rok i tak wytrzyma taka robota.
Podejrzewam, że tu nie o rok chodzi. |
|
|
|
|
Arek baca za flamingo w prawo i po lewej ma warsztat
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Chodzi o rok, w sumie nie musi być jakoś rewelacyjnie zrobione byle wytrzymało ten czas co jeszcze jest nam potrzebny.
|
|
|
|
|
Rok to wytrzyma zrobienie samemu dużych łat i ich ponitowanie na zakładkę, jak użyjesz na to farby antykorozyjnej to wytrzyma sporo a zrobisz sam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|