|
|
|
Witam
Coraz częściej słyszy się o przeprowadzaniu badań za darmo, w tym badanie płodności (akcje typu Zdrowy Tata. Czy jest może w Stalowej Woli lub okolicach przeprowadzana tego typu akcja? Jeżeli nie to czy są chętni aby wystosować odpowiednią petycję do władz aby taką sfinansować? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Stalowej Woli póki co nie przeprowadza się takich akcji. Zwykle organizowane są one w klinikach leczenia niepłodności, a u nas takiej nie ma. Badania jakości nasienia można przeprowadzić odpłatnie u Pani Heleny Ziarek (cena ok. 50-60 zł) lub u Pana Jerzego Piechnika (cena dużo wyższa niż 50 zł ). Oboje mają gabinety przy ulicy Krzywej.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ok a jakiś kontakt do Ziarek lub adres pod jakim mogę ja znaleźć ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Pani Ziarek przyjmuje w gabinecie przy ulicy Krzywej 58 (to taka mała przychodnia przyklejona do ostatniego bloku przed mostem). Niestety nie mam jej numeru telefonu, ale można tam podejść i zapytać. Można też wygooglać sobie numer telefonu do ginekologa, Pana Tomasza Adamczyka i on poda namiary na Panią Ziarek
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Dzięki wielkie znalazłem Pozdrawiam
|
|
|
|
|
w Stalowej Woli nie słyszałam o takiej akcji ,
a napewno by się przydała. Dużo teraz słyszły się o niepłodnośći małżeńskiej. Koszt wizyty + badnie DR Piechnik 200 zł za dużo się nie dowiesz, ale zawsze masz jakiś papierek na parametry nasienia Najlepiej udać się gdzieś dalej -----> LUBLIN, RZESZÓW |
|