|
|
|
Siemka
Potrzebuję powiększyć otwór w metalowej feldze z 75 mm do 79 mm. Gdzie to można zrobić ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na piaskach masz zakład. Namiary znajdziesz jak użyjesz opcji szukaj bo były tu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ok, to ja się podepnę pod temat. Ja natomiast szukam frezera. Mam potrzebę wykonać niewielkie frezowanie w metalu. Macie namiary gdzie coś takiego można wykonać.
|
|
|
|
|
Spytaj na piaskach. Jak nie to zakład koło bliskiej w nisku po lewej stronie od stacji
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Jak nie to zakład koło bliskiej w nisku po lewej stronie od stacji Ten zakład w Nisku koło stacji Bliska to darujcie sobie. Gość który to prowadzi nie jest w ogóle zainteresowany robotą typu "pojedyncza sztuka" on się zajmuje tylko masówkami. |
|
|
|
|
co to za felga i do czego. ile ma cali
|
|
|
|
|
Powiem tak. Mam wózek na takich kołach:
http://olx.p(...)UMP.html Koła przykręcone do piast. Otwór wewnętrzny felgi, to 79mm. Ale w jednym kole jest przerdzewiały rant i nie trzyma dętki i opony. Znaleźć takiej felgi też zbytnio nie mogę - nie wiem nawet gdzie o taką felgę pytać. Za to mam dwa kółka do zgrabiarki które mają otwór wewnętrzny 25 mm i myślę tak to zrobić najtańszym kosztem, żeby powiększyć otwór do 79 mm i doprowadzić wózek do użyteczności. |
|