|
|
|
Witam.
Szukam firmy która "od zaraz" może zamontować stolarkę w wykańczanym domu. Okna 3 duże balkonowe oraz 8 sztuk mniejszych okien drzwi wejściowe - standard jedno skrzydło brama garażowa - wymiar standardowy na wjazd jednego samochodu lokalizacja Jastkowice - 10 km od Stalowej Woli Czy znacie kogoś kto może ma wolne termiy lub kogo możecie polecić? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam firme "DomSystem" z Charzewic. Terminów niestety nie znam.
|
|
|
|
|
Co do okien to polecam firmę z Zaklikowa - Dariusz Syszka ma cała fabrykę okien i dzwi.
Szukałem u nas w Stalowej Woli okien i ceny były ok. 4-6 tyś a z Zaklikowa zapłaciłem 3600 zł generalnie firma szybko się uwineła z montażem bo do całego mieszkania w ok 4 godziny zamontowali. Z rozmowy z panem z tej firmy usłyszałem że bardzo ciężko im się przebić na rynek stwalowolski bo firmy ze stalówki nie wpuszczają nikogo z poza stalowej :] a ceny bardzo konkurencyjne mają. |
|
|
|
|
wiadomość wysłana na priva
wolny termin jutro lub sobota ... |
|
|
|
|
Montaż i montaż to 2 różne sprawy.
Podstawowy błąd to używanie pianki PU do montażu ... stolarkę mocuje się na kotwach lub dyblach. Kolejny błąd - niewłaściwe osadzenie parapetów. Niewłaściwe rozmieszczenie punktów mocujących. Niewłaściwe umieszczenie okna w murze. Niestaranna obróbka. To są absolutne podstawy. Nie mówię o montażu z użyciem taśmy rozprężnej czy folii butylowej Dlatego proszę nie mówić, że jedni zamontują za 3 tys a inni za 4 ... Zawsze należy oceniać co jest składową ceny. Gotowych na konstruktywną krytykę lokalnych pseudo montażystów zapraszam do pochwalenia się zdjęciami ze swoich prac |
|