|
|
|
Witam
Ile kosztuje prywatnie zrobic rezonanas magnetyczny glowy u Pana Goli ? Orientuje sie ktos ? s7f |
|
|
|
|
s7f |
|
|
|
|
700 złotych z kontrastem.
|
|
|
|
|
Napewno 700zl ??
W kwietniu bylam u neurolog, mowila ze 1700zl, ale slyszalam wlasnie ze taniej jest s7f |
|
|
|
|
Z kad taka kwotę wzięła Hehe ;) zależy co chcesz badać ale około 700 a najlepiej zadzwon i zapytaj ;)
|
|
|
|
|
W zależności od części ciała. Cena to od 400-700zl.
|
|
|
|
|
Miesiąc temu teściowa robiła, zapłaciła 700zł z kontrastem. Była opcja bez wtedy 400 zł. Na rezonans czekała niecały tydzień.
|
|
|
|
|
Ale tesciowa robiła rezonans czego ? W zależności od części ciała 400-700 jak idziesz na rezonas kręgosłupa to cena będzie inna niż np głowy.moja siostra tam pracuje to wiem co mowie. Prywatnie maksymalnie do 2tygodni się czeka ale czasem można czekać tylko kilka dni.
|
|
|
|
|
Cena dotyczyła oczywiście rezonansu głowy.
|
|
|
|
|
Dzieki wszystkim za pomoc
s7f |
|
Dołączył: 30 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy robił ktoś rezonans w Nowej Dębie ?
|
|
|
|
|
Jeżeli poszukujesz ośrodka, gdzie przebadają cię rezonansem magnetycznym to radzę poszukać tutaj http://cenomed.pl/badania/rezonans-magnetyczny/11. Są tutaj wszelkie badania jakie możesz odbyć w swojej okolicy i nie tylko wraz z cenami. Też korzystałem z tej wyszukiwarki. I znalazłem całkiem tanie badanie ale nie rezonans tylko tomografię. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli poszukujesz ośrodka, gdzie przebadają cię rezonansem magnetycznym to radzę poszukać tutaj http://cenomed.pl/badania/rezonans-magnetyczny/11. Są tutaj wszelkie badania jakie możesz odbyć w swojej okolicy i nie tylko wraz z cenami. Właśnie sprawdziłam RM Głowy w Stalowej Woli: RM Głowy Stalowa Wola - 0 dopasowań Faktycznie wszystkie badania.... Wszystkie te, które chcą pokazać albo te za które ktoś zapłacił do pokazania... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
To jest tak jak ze skąpcem czy ceneo. Jak ktoś zapłacił za promowanie jego usług na tym portalu to tam się jego oferta pojawi. Tak jak piszesz moyra.
|
|