|
|
|
Co sie bardziej opłaca w Stalowej Woli? Wynajęcie na jedną godzinę tylko pracy...? Firmę od prac wysokościowych czy zwyżke, czyli podnośnik koszowy? Wjedzie tam tylko zwyżka na małym samochodzie ciężarowym, większa sie nie zmieści... a chodzi o zwykłe prace budowlane i remontowe tj remont dachu, oraz wymianę rynien, malowanie elewacji domu...
Pzdr i dzięki za podpowiedź bo nigdy jeszcze nie korzystałem, a nieznam nikogo takiego... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dowiedz się czy którakolwiek firma zgodzi się na godzinę bo zwykle minimum to 3. Koledze przyjechali, zrobili swoje w 40 minut i chcieli skasować za 3 godziny. Potem cfaniaki 2 godziny jeździli koszem góra-dół bo zapłacone
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dobrze że spytałem. Czyli w taki ukryty sposób pokrywają sobie koszty za sam dojazd chyba. To w takim razie jak będę dzwonił i pytał o cene spytam o min. czas i ewentualną stawke za sam dojazd... Dzięki kolego
|
|
|
|
|
CYTAT zwykłe prace budowlane i remontowe tj remont dachu, oraz wymianę rynien, malowanie elewacji domu... Remont dachu, wymianę rynien i malowanie elewacji domu chcesz zrobić w godzinę? Optymista jesteś |
|
|
|
|
Faktycznie głupio zabrzmiało... Chodzi o to że po remontach będe chciał zawiesić coś, a to będe miał dużo później i będe zamawiał jeszcze raz... No wtedy to nawet godzina nie zejdzie, więc więcej będzie mnie kosztować dojazd ekipy czy zwyżki, niż sama usługa... :(
|
|
|
|
|
Chyba najtaniej to wyjdzie wynająć sobie rusztowanie.
|
|
|
|
|
Rusztowanie albo fajowa drabina jeszcze wchodzi w grę.
|
|
|
|
|
A może techniki linowe ?
|
|
|
|
|
Na Brandwicy miszka gość co wynajmuje zwyżkę , można ją ciągnąć za samochodem osobowym, kiedyś wołał ok 100zł za dobę, najtańsza opcja zrobić coś na szybko na wysokości, rozkładać rusztowania na godzinę trochę głupio
|
|
|
|
|
Jeśli robota nie zbyt duża to zwyżka będzie dobrym rozwiązaniem
|
|
|
|
|
Ja sie dogadałem z gościem aż z Bojanowa na temat kosztów dojazdu... Dał znać kiedy przyjeżdża do Stalowej Woli na robote... Ja odzdzwoniłem i zamówiłem podnośnik. On jak zrobił co miał zrobic w Stalowej, to wtedy podjechał do mnie szybko coś zrobił i nie wzioł za dojazd. Normalnie to powiedział że bierze 50 zł za dojazd, ale nie dolicza żadnych dodatkowych godzin. No i on ma dość zgrabną zwyżke... Nie za dużą, raczej wszędzie wjedzie. Zgubilem tel do niego, ale łatwo znaleść na google wpisz: camel zwyżka.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja sie dogadałem z gościem aż z Bojanowa na temat kosztów dojazdu... Dał znać kiedy przyjeżdża do Stalowej Woli na robote... Ja odzdzwoniłem i zamówiłem podnośnik. On jak zrobił co miał zrobic w Stalowej, to wtedy podjechał do mnie szybko coś zrobił i nie wzioł za dojazd. Normalnie to powiedział że bierze 50 zł za dojazd, ale nie dolicza żadnych dodatkowych godzin. No i on ma dość zgrabną zwyżke... Nie za dużą, raczej wszędzie wjedzie. Zgubilem tel do niego, ale łatwo znaleść na google wpisz: camel zwyżka. Dzięki za porady... co do gościa camel... to nie tak łatwo znaleść, chyba zlikwidował strone czy co... albo bana u dr google złapał. Pzdr |
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za porady... co do gościa camel... to nie tak łatwo znaleść, chyba zlikwidował strone czy co... albo bana u dr google złapał. Pzdr Nie... pomyliłem nazwe sory... nie camel... tylko kamel zwyżka masz linnka od razu do opisu i parametrów czy ci sie zmieści czy nie http://kamel-zwyzka.pl/podnosnik/ |
|
|
|
|
Dzięki wielkie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Poszlo na priv.
|