~~hehe | |
|
|
Ktoś zajął się porzuconym i rannym psem i wrzucił prośbę o pomoc do ogłoszeń. Myślę, że warto mu pomóc bo może nie ma warunków do opieki nad tym psem, dlatego wyciągam to ogłoszenie na forum:
CYTAT Proszę o pomoc!
Szukam właściciela psa, którego porzucono w okolicy ul. Energetyków (może ruszy go sumienie, gdyż piesek ma złamaną łapę) lub osoby, która mogłaby pomóc pieskowi. Proszę o kontakt. Tel.: 512123740 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na białych domach jest lecznica dla zwierząt gdzie Pani weterynarz mogłaby pomóc. Możliwe, żeby wykonała zabieg bez opłaty i znalazła osobę które zaopiekowałaby się psiakiem.
Namiary: Beata Pawliszyn ANVET Gabinet Weterynaryjny Al. Jana Pawła II 13 tel.: 0-15 844-53-64 Zgłoś się nawet i jutro, nawet dowiedzieć się od osoby mającej pojęcie, co dalej robić. Pozdrawiam. hehe - szacunek dla Ciebie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SM Ty nasze kochane, opiekuńcze forum. Jesteśmy dumni, że możemy być członkami (bez skojarzeń ) najbardziej user friendly forum naszego miasta!! A poza tym nie lubię psów... za długo się gotują
|
|
~~krup.knik | |
|
|
Edzio musisz wczesniej przed gotowaniem pieska pomarynowac go 12.godzin w marynacie (solanka z octem ) po takim zabiego na 100% bedzie kruche mięsko i szybko sie ugotuje palce lizac)))
|
|
|
~~DoD | |
|
|
//moderator
nie zaniżaj poziomu forum ! |
|
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że mamy dwóch debili na forum. Tzn. ty i kto drugi? |
|
~~DoD | |
|
|
ty moderator widzę, że sam za bardzo rozgarnięty nie jesteś. Co kuźwa takiego napisałem, że mnie moderowano. Sam chyba należysz do tych dekli. Napisz co cie tak uraziło, czy uraziłem twoich debilnych kolegów. Zastanów sie co robisz i sam nie zaniżaj poziomu. Jesteś zajebistym tępakiem razem z EDZIEM.
|
|
|
|
|
|
DoD - błądzisz synu, kroczysz złą drogą. Niewłaściwą ścieżkę w życiu obrałeś, widzę, że cierpisz. Ale wszystko przed Tobą, zawsze możesz zawrócić, powiedzieć co Cię gryzie... Pamiętaj - make peace, not war
|
|
~~DoD | |
|
|
Bujanko. Przypomnij sobie EDZIO na jaki temat jest rozmowa. Przeczytaj swoje inteligentne odpowiedzi i sam zastanów sie nad sobą. Pozdro.
|
|
|