|
|
|
Gdzie znajdę w Stalowej najtaniej styropian na docieplenie domu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najtanszy to zapewne nie najlepszy. Dzis zaoszczedzisz na styropianie a jutro nadplacisz to rachunkami za ogrzewanie. Wg mnie zaoszczedzic to mozna na meblach, panelach, plytkach czy malowaniu scian bo te sprawy mozna poprawiac/ wymieniac co roku. Drzwi wyjsciowe, steropian, okna, welna do ocieplenia dachu itp- tutaj kazdy zakup "badziewia" odbije sie finansowo w przyszlosci.
|
|
|
|
|
Nie napisałam najtańszy tylko najtaniej. Dla mnie różnica jest jasna. Proszę o info kogoś kto jest w trakcie budowy i może miał wycene z różnych miejsc i wie gdzie jest najkorzystniej
|
|
|
|
|
Pytaj w NTB w Głogowie Młp. Cena z dowozem może być niższa niż u nas. Ale musisz zapytać. A w Stalowej dobre ceny ma Stemar (za centrum Frac lub na brandwickiej), jak dobrze pogadasz to dadzą rabat.
W NTB brałem, ale bardzo duże ilości, dali rabat było taniej niżw STW. |
|
|
|
|
Ja dwa tyg bralam styrop na wylewki najtaniej bylo w zarzeczu
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
A co poza styropianem? Jakie masz w ogóle ogrzewanie wewnątrz domu? Elektryczne, centralne czy olejowe(piec)? Bo to też w pewnym stopniu ma znaczenie jak bardzo zmniejszą Ci się koszta za ogrzewanie domu.
|
|