|
|
|
W jakich dniach przyjmuje prywatnie Zajączkowski ,(jakie badania wykonuje prywatnie )i czy trzeba się wcześniej umawiać na wizytę... proszę o odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zadzwoń zapytaj 501707844
( usg , cytologia ) różne dni. czasem miałam rano po 10. czasem po 15. |
|
|
|
|
Karolina a gdzie mieści sie jego gabinet .
|
|
|
|
|
W przychodni przy kościele Floriana. Za pocztą.
|
|
|
|
|
tak w tej przychodni Przy Florianie z tyłu poczty.
|
|
|
|
|
to tam przyjmuje prywatnie ??? bo przychodnia to pomyślałam sobie że może na NFZ .
|
|
|
|
|
tam przyjmuje prywatnie. na NFZ przyjmuje w przychodni w szpitalu.
|
|
|
|
|
Zapomniałaś dodać, że przyjmuje raz w tygodniu 2 godziny. Pod szpitalem dopiero mogą cię umówić na październik Niestety nie ma w Stalowej dobrego lekarza-ginekologa na NFZ, do którego można się dostać nie czekając w chorej kolejce.
|
|
|
|
|
To do mnie?
Pytanie dotyczyło wizyt prywatnych, więc po co miałam dodawać o tym, jak często przyjmuje na NFZ? Poza tym z dobrymi ginekologami na NFZ problem jest nie tylko w Stw, tak działa nasza służba zdrowia ;p |
|
|
|
|
http://www.szpital-stw.com/przychodnie
tel. 15 843 32 95 trzeba zadzwonic zapytać. jakieś 3 lata temu nie było problemu z rejestracją nie wiem jak teraz. Zajączkowski przyjmuje we wtorki na NFZ w przchodni przyszpitalnej. Tak pisze na stronie przychodni. |
|
|
|
|
Ojjjj, do Zajączkowskiego na NFZ czeka się zawsze 2 miesiące, jeśli nie jest to ciąża. Przerabiałam. Ale ze szczerego serca polecam. Czy na NFZ, czy prywatnie.
|
|
|
|
|
Nie dwa miesiące a dwa tygodnie w zeszłym tygodniu byłam się umówić na wizytę i 2tyg mam czekac
|
|
|
|
|
Nie idzie się dodzwonić .... a czy nie orientujecie się dziewczyny czy poprostu jak się przyjdzie w godzinach kiedy przyjmuje to można się załapać na wizytę czy szkoda iść i czekać .
|
|
|
|
|
Czy któraś z Pań mogłaby mi udzielić informacji jak obecnie z prywatnymi wizytami u tego Pana?
|
|
|
|
|
przebywa obecnie na urlopie.
Wraca- 16.08.16 Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT przebywa obecnie na urlopie. Wraca- 16.08.16 Wysłałam prywatną wiadomość, w miarę możliwości,jeśli to nie problem proszę o odpowiedź |
|
|
|
|
Ile kosztuje usg prywatnie u Zajaczkowskiego?
|
|
|
|
|
Witam. Podbijam wątek. Proszę o opinię o dr Zajączkowski od pań które do niego chodziły. Szczególnie w ciąży
|
|
|
|
|
naciśnij lupkę, wybierz zakładkę forum, wpisz słowo kluczowe - Zajączkowski i Ci wyskoczy 50 wątków.
Część Pań poleca, część nie- jak chyba każdego lekarza. Ja do niego chodziłam całą ciążę, trochę prywatnie, większość nfz- ja nie miałam zastrzeżeń i jak będę jeszcze w ciąży - też pójdę do niego. Pozdrawiam |
|
|
|
|
A to doktor Zajączkowski przyjmuje jeszcze u nas? Słyszałam, że pracuje teraz w Krakowie. Jeśli ktoś ma aktualne informacje to niech napisze. Szukam kogoś do usg ciążowego i w sumie prowadzenia ciąży a ten Pan był spoko
|
|
|
|
|
chodzi do niego moja koleżanka aktualnie w ciazy i z tego co mówiła to w piątki przyjezdza i normalnie przyjmuje, nie wiem czy w inne dni tez, mowila ze ona chodzi w piatki do niego
|
|
|
|
|
Faktycznie nie ma go już na stronie przychodni
i w szpitalu nie przyjmuje- dzwoniłam do przychodni... |
|
|
|
|
Pracuje w klinice w Krakowie. W Stalowej przyjuje prywatnie w piątki. Wiem od samego doktora. Swoją drogą bardzo polecam, bardzo dobry lekarz. Stawia bardzo dobre diagnozy i super robi usg.
|
|
|
|
|
Jakie to jest super USG ? Takie, które nie pokazuje problemów? Takie to wielu potrafi zrobić. Nie znam Pani doktor i nie wiem jak dobra jest ale niestety nie mam najlepszej opinii o USG w Stalowej.
|
|
|
|
|
ale to nie Pani tylko Pan...
|
|