|
|
|
witam poszukuje namiary na kogos kto zajmuje sie oczyszczaniem felg aluminiowych i lakierowaniem proszkowym w stalowej woli lub okolicy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malowanie felg nisko zaraz na wjeździe na przystanku mks brama po prawej. Telefon: 796 843 197. Mi zrobili pięknie speedliney więc ich polecam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
super dzieki za odp a gdzie moge wykonać czyszczenie?? tzn szkiełkowanie lub kwas??
|
|
|
|
|
Mi oni szkiełkowali, bo powierzchnia za równa jak na piaskowanie wyszła. Kwas robią za stachlschmidtem.
Felgi po 2ch latach wyglądają jak nowe ( pewnie dlatego że dwa lata w folii leżały. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
niestety pod podanym przez ciebie numerze jacku otrzymałem info ze pan juz sie tym nie zajmuje więc szukam dalej:(
|
|
|
|
|
Jak coś znajdziesz podrzuć info potrzebuje wypiaskować, pomalowac ewentualnie rant wypolerować felgi 17" pozdr
Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|
|
|
|
wypiaskowac to nie problem duzo zakładów w okolicy sie tym zajmuje jednak felg aluminiowych nie powinno sie piaskować tylko szkiełkowac a najlepszym rozwiązaniem jest wytrawienie w kwasie. jesli chodzi o polerke rantu moge kogos polecic.
|
|
|
|
|
Witam zbliża sie sezon więc odkopuje temat. Jedyne co znalazłem na forum to o renowacji felg motocyklowych z 2012r lecz nie ma tam z byt wielu konkretów. W dalszym ciągu poszukuje namiarów na Wytrawienie i pomalowanie Aluminiowych 17"
Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|
|
|
|
Między czasie znajomy podesłał mi to: http://pmpstw.pl/cennik/
może komuś sie przyda mi bardziej chodzi o Wytrawienie w kwasie... Wynajem busa 9 os Volkswagen Caravelle Long... 535 885 775 |
|