NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Merchandiser Tesco, Praca
ff
Wysłany: 3 Lip 2014r. 12:05  
Witam,czy ktoś może wie jakie są warunki pracy w tesco jako merchandiser jaka jest płaca ?

Moderowano przez: kamil
Nie piszemy wielkimi literami.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Lip 2014r. 12:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2014r. 12:31  
taka, żeby ci się w głowie od dostatku nie poprzewracało.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lip 2014r. 22:07  
Jak za parę godzin pracy 3 razy w tygodniu nie narzekałam jeśli chodzi o kasę. Masz swój towar i masz się nim "zaopiekować" żeby był wyłożony na półki nie było braków itp. Ja tego miejsca nie polecę sam fakt że dość często widzę że szukają serwisantów do tesco co wskazuje na to że bardzo często ludzię się tam zmieniają.Praca jak dla mnie ok zrobisz co swoje i wychodzisz ale kierownictwo to juz cięzka sprawa

Dodam że pracujesz jako serwisant ale masz więcej obowiązków wykładanie całego towaru i czyszczenie półek, zmiany planogramu (przebudowy co jakiś czas) i inwentaryzacje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Lip 2014r. 22:33  
CYTAT
Witam,czy ktoś może wie jakie są warunki pracy w tesco jako merchandiser jaka jest płaca ?

a z 5, 6, 7 na godzine jakos tak.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lip 2014r. 02:54  
każda firma płaci za godzinę inaczej. Jedni mają 6 jedni 10 a inni więcej, zależy czyj towar się wykłada. Praca ogólnie spoko. Robisz co Twoje tj wykładasz towar, uzupełniasz co brakuje. Czasami trzeba coś policzyć. Czyszczenie półek i jakieś inne pierdoły są rzadko, więc nie ma co się bać. Co do wykładania wszystkiego towaru jak napisała przedmówczyni, to nie prawda chyba że dasz sobie wejść na łeb. Jesteś pracownikiem zewnętrznym, pracującym dla jakieś firmy więc robisz to co należy do Twoich obowiązków, czyli zajmujesz się towarem który ma firma z którą masz umowę. A jak ktoś Ci każe robić coś innego to niech się cmoknie, bo nikt ci za to nie zapłaci ani to nie jest twoim obowiązkiem. Jeżeli ktoś sobie daje wejść na głowę i robi wszystko co mu każą no to niestety sam jest sobie winien umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Lip 2014r. 04:06  
CYTAT
Co do wykładania wszystkiego towaru jak napisała przedmówczyni, to nie prawda chyba że dasz sobie wejść na łeb.

Pisałam o wykładaniu "swojego" towaru i tam czyszczeniu półek. Jakie wchodzenie na łeb ???????? Nie wyczyszczenie tego kończyło się tym że kierowniczka Ci karty nie chciała podpisać więc automatycznie nie masz za ten dzień kasy i każdy tak miał przecież wiem bo tam pracowałam

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »