|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli lub w okolicy można przetoczyć tarcze hamulcowe i ile taka usługa by kosztowała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukaj w szukajce było. Generalnie chcą chore pieniądze typu 100 zł za dwie, jak nie masz heńka z tokarką co za flaszke zrobi to przy cenie zamiennika mija się z celem. Jest jeszcze kwestia czy tylko lekki rancik, czy zjechanie sporo. A i pamiętaj że nawet po wyrównaniu i pozbyciu rantu tarcza słabiej odproawdza ciepło niż nowa. Napewno robią to u powęski na zarzeczu, zakład który ma reklamę na skręcie na obwodnicę niska, zakład koło bliskiej w nisku.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
toczenie tarcz na aucie trwa ponad godzinę, za 20zł mają to robić? Heniek z tokarką może drapać tarcze z poloneza , 150 zł to średnia cena toczenia na aucie, normalne że nie toczy się tanich tarcz, przy tarczach po 700-1000 zł ma to już sens, zwłasza jak pojawia się bicie
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT toczenie tarcz na aucie trwa ponad godzinę(...) 150 zł to średnia cena toczenia na aucie Co rozumiesz przez określenie "toczenie tarcz na aucie"? Toczenie bez demontażu tarcz? |
|
|
|
|
Tak, bez demontażu tarcz, zbierane są obie strony jednocześnie
|
|
|
|
|
Nie słyszałem żeby w stw ktoś tak toczył, z tego co wiem to wszyscy ściągają tarcze, toczą i zakładają je z powrotem, cena od 50zł za strone. Jeśli ktoś zainteresowany na PW moge podesłać namiary.
|
|
|
|
|
przetaczalam tarcze w Rudniku po lewej stronie są opony i za oponami jest warsztat. koszt 30 zł od sztuki niestety, tarcze były jakie były i po 3 tygodniach znów to samo więc tarcze wymieniłam bo przetaczanie to zabawa raczej na krótką metę- na hamulcach nie ma co skąpić
|
|
|
|
|
Gajowy ale kto mówi o tarczach na aucie??
Wiadomo że na aucie ma sens gdy występuje bicie w wąskim zakresie prędkości i wtedy warto wyrównać. Ale nie oszukujmy się większość osób chce przetoczyć tarcze w starym sztruclu by zniknął rant a szkoda pakować nowe do auta "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
oj żubrze... u nas (warsztaty CEZu na hutniczej) toczyliśmy na autach
|
|
|
|
|
U Pukalaka znajomy toczył 50 zł. Dwa dni robocze.
|
|
|
|
|
CYTAT U Pukalaka znajomy toczył 50 zł. Dwa dni robocze. Dwa dni.....to musiał mieć niezłe ranty |
|
|
|
|
CYTAT Dwa dni.....to musiał mieć niezłe ranty umiech albo tak im się chciało robić ;) |
|
|
|
|
Ja przetaczałem tarcze w Mondeo u kolesia koło przejazu kolejowego na przemysłowej. 30 zł wziął za obie. Tylko nie ja do niego z nimi poszedłem, a mechanik u którego zostawiłęm auto.
|
|
|
|
|
na piaskach gość dobrze robi takie rzeczy. na nazwisko ma Zięba ale ulicy nie pamiętam. mogę dorzucić mapkę jak ktoś będzie potrzebował
|
|
|
|
|
CYTAT U Pukalaka znajomy toczył 50 zł. Dwa dni robocze. u tego pajaca to trzeba uwazac bo czasem z 2 dni robi sie 2 miesiace. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT U Pukalaka znajomy toczył 50 zł. Dwa dni robocze. u tego pajaca to trzeba uwazac bo czasem z 2 dni robi sie 2 miesiace. To fakt, ale z dwoch dni 2 miesiące to i tak mało, tam dwa silniki od mercedesa 2 lata leżały. p.s "czasem" uda mu się coś szybko zrobić. |
|
|
|
|
autoart w rozwadowie,zaraz za torami jadąc w stronę Agatówki
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT U Pukalaka znajomy toczył 50 zł. Dwa dni robocze. u tego pajaca to trzeba uwazac bo czasem z 2 dni robi sie 2 miesiace. To fakt, ale z dwoch dni 2 miesiące to i tak mało, tam dwa silniki od mercedesa 2 lata leżały. p.s "czasem" uda mu się coś szybko zrobić. aaa to ja widać miałam szczęście bo ja zaniosłam łożysko do klimy i powiedział na jutro to było na jutro i mialo być na 12 a było o 7 noo ale wkońcu łożysko to nie silnik hahaha |
|
|
|
|
Milililika miałaś fuxa. Po przejściach z tym panem nic bym mu nie oddał
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|