|
|
|
Witam!
Czy ktoś orientuje sie gdzie mozna oddać psy? Jakies schronisko,czy tym podobne miejsce? Chodzi mi o Stalową Wolę i okolice |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Trzeba było pomyśleć zanim zacząłeś je mnożyć. Sam zamieszkaj w takiej klatce, zobacz jak tam mają "super"
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
W Stalowej Woli nie ma schroniska. Prezydent nie uważa, żeby było potrzebne. Woli pomniki stawiać i budynki widma.
Psa możesz oddać komuś w dobre ręce albo uśpić. |
|
|
|
|
Trzeba było myśleć wcześniej,nie dopuszczać do rozmnożenia i teraz przez ciebie te psy będą się poniewierać!!!!Bo psedo właściciel ich nie chce !!!!!
|
|
|
|
|
Kolejny co mu szkoda było na sterylizację suki. Albo myślał że zarobi. Takich ludzi powinno się zamykać w klatkach albo wyrzucać w lesie na pastwę losu to może myśleć zaczęliby wkońcu. :(
♥♥♥ |
|
|
|
|
Odpuść sobie schronisko. Ja swoje wszystkie utopiłem. Najszybszy sposób na pozbycie się.
|
|
|
|
|
Advocato, oj, to szkoda, że przy okazji sam się nie utopiłeś. Jednego psychola mniej. Ludzkość by na tym tylko zyskała.
|
|
|
|
|
Jesteście durni niektórzy na prawdę .. Pieski najbliżej można oddać w Tarnobrzegu, w Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwięrząt albo w tamtejszym przytulisku.
|
|
|
|
|
W Rzeszowie lub Mielcu są schroniska. Ale jaka jest procedura oddania? nie wiem.
|
|
|
|
|
Ja pitole!!!!!!!!! Ludzie przecież marecek83 nawet nie wspomniał czyje to psy, może pyta bo błąkają się zwierzątka po okolicy, a Wy już Go na ''szubienicę"
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Po pierwsze RZeszów Lublin nie przyjmują psów nie zeswojego terenu po drugie w Stowarzyszenie w Tarnobrzegu też nie przyjmuję wszystich psów.Najlepiej to porobić ogłoszenia ze zdjęciami i szukać domu.A temu który utopił psy to bym radziła uważać bo takie rzeczy są karalne
|
|